Orvos válaszol

Az interneten olvastam a doktornő hozzászólását egy blokkban. Akkor eldöntöttem, megkeresem és elmondom neki a Vision információját. Azt felelte, ha mindez igaz, először magán próbálja ki a termékeket, csak ezután ajánlja a betegeinek. Akkor már tudtam, Ő valóban gyógyító!
A termék működött és most itt van velünk.
Folyamatosan hallhatjuk az előadásait, amelyben tanúságot tesz hatalmas tudásáról.

A doktornőt megkérdeztem, válaszolna-e itt a kérdéseinkre.
Legnagyobb örömömre elfogadta.


DR HACK ERZSÉBET

Dr Hack Erzsébet Geriáter( idősgyógyász )szakorvos vagyok. Ezenkívül több, mint 20 éve foglalkozom táplálkozástudománnyal és a betegségek nem gyógyszeres kezelésével.
Azoknak szeretnék segíteni, akik gyógyszer mentesen, mellékhatások nélkül, jó életminőségben szeretnék élni az életüket.
Jó tudni, hogy több gyógyszer együttes szedése esetén a hatás nem fokozódik, csak a mellékhatások száma nő.
Dr Hack Erzsébet

Kérdéseikre szívesen válaszolok, legjobb tudásom szerint.
Magán jellegű kérdéseiket ide várom: drhackerzsebet@gmail.com


A doktornő személyes tapasztalatai

2009.07.03.
Nyugdíjazásom után furcsa tüneteteket észleltem : nem volt kedvem semmihez, nem kötött le semmi, örökké fáradt voltam, "mindenem fáj"-t, alvászavar, rémálmok, pánikrohamok( izzadás, remegés, szapora szívverés) jelentkeztek.
Egy ilyen pánikroham alkalmával 2 kapszula Hipert vettem be egyszerre és fél-egy óra múlva teljesen megszűntek a panaszaim---elkezdtem rendszeresen szedni : napi 2x1
Kb két hét múlva nem csak a pánikrohamaim szűntek meg, hanem volt kedvem mindenhez, nem voltam fáradt, sokat tudtam dolgozni, jókat aludtam és szépeket álmodtam.
Mindezt gyógyszermentesen, mellékhatások( vérképzőrendszer, máj) és hozzászokás nélkül.
A Hiper mindkét betegségben ( depresszió, pánik ) hatásosnak bizonyult.
Azoknak is ajánlom, akik már hozzászoktak a gyógyszerekhez. Le lehet (és le kell!!) cserélni azokat a szereket egy biztonságos, mellékhatás és hozzászokás mentes gyógynövény kombinációra.
Konkrét esetben szívesen segítek.
drhackerzsebet@freemail.hu

2009.06.04.
Egy tüsszentés-és becsípődött a gerincsérvem!
Az erős fájdalom miatt pillanatokig meg sem mertem mozdulni.
Azonnal elkezdtem a Detox (3x2) Nutrimax (3x2 )és a Hiper (2x1 )szedését és próbáltam valamilyen fájdalommentes pozíciót felvenni, ülni nem tudtam, csak állni.
Néhány óra múlva le tudtam feküdni( hanyatt, deszkemény ágyon, párna nélkül) még el is aludtam ( Hiper hatása)
A negyedik napom fájdalommentes, óvatosan, de teszem a dolgomat. Mindezt injekciók és tabletták nélkül.
Tovább szedem a fenti termékeket 2x1 adagban.

65éves nem dohányzó férfi, jéghideg, lila kezek, lábak, nagyon rövid sétálási távolság.
2 hét Antiox 1x, Mega 2x1 szedése után a végtagok melegek, a sétálási távolság megnőtt, tud kerékpározni.
Folytatja kúrát.
Kedves Mariann! ezeket az infókat nyugodtam kiteheted az oldaladra, hiszen valósak, a nevemet is megemlítheted
Üdv Erzsike
Dr Hack Erzsébet Gyula


A Doktornőtől itt kérdezhetsz





Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:

606 hozzászólás

Dr. Hack Erzsébet [ 2014-12-18 05:29 ]

Anna!van segítség!-- ilyenkor a sav-bázis anyagcsere megváltozása okozza a panaszokat
Keressen!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-12-18 05:27 ]

Tímár Kati ! a vérnyomás ingadozásának sok oka lehet Kérem írjon az email címemre, vagy keressen telefonon vagy beszéljünk skypon



Anna [ 2014-12-16 14:28 ]

Tisztelt Doktornő ! Férjemnek gyomoreltávolitási műtétje volt 3 hete .Pár napja sav vissza folyása van, ezt hajnali 2 körül érzi.Milyen segítség van erre. Köszönettel: Anna



Tímár Kati [ 2014-12-15 20:46 ]

Kedves DrNŐ! Az utóbbi időben a normálisnak mondott vérnyomásom /122/80/felment 145/85 v 150/90-re.Melyik fajta terméket ajánlaná a vérnyomás rendezésére? Köszönettel!




Dr. hack Erzsébet [ 2014-12-10 05:29 ]

Juhászné Marika! több lehetőséget is tudok. Keressen telefonon, vagy beszéljünk skypon!
66/633 484
06302394988
Nagyon hosszú volna leírni, de van segítség!



Juhász Mihályné [ 2014-12-07 19:31 ]

Tisztelt Doktornő!
Édesanyám 80 éves, egy hete elesett, műteni kellett. Medence környéki combcsont törése volt. Két éve hetente háromszor vesedialízis kezelést kap,volt szívinfarktusa, szív gyógyszereket kap és magas a vérnyomása is. Legnagyobb problémánk a műtét utáni állapota, mert fájdalmai vannak, gyenge, nem tud lábra állni. Az utókezelés, mozgás rehabilitáció esetleges, helyhiány miatt.Elkeseredett. Mit tehetünk érte? Köszönettel: Juhászné Marika



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-10-25 05:11 ]

Andrea ! van más alternatív gyógymód is,kérem írjon az email címemre!



Horváth Andrea [ 2014-10-24 12:07 ]

Tisztelt doktornő ! Jelenleg friss laboreredményeim nincsenek. Egy éve szemtüneteim miatt vizsgáltak, akkor a TSH megfelelő volt , a T4 a megengedett felső tartmányban volt. Akkor emiatt nem is vizsgáltak tovább. Jelenleg minden tünetem erre mutat , hogy túlműködik. A múltkor szedtem jód tartalmú táplálék kiegészítőt és arra drasztikusan felerősödtek a tüneteim. Mivel most még szeretnék alternatív terápiával próbálkozni, ezért friss laborral nem szolgálhatok, mert ha most orvoshoz fordulok , biztos ,hogy konzervatív kezelést irányoz elő.Természetes , ha belátható időn belül tüneteim nem alkulnak , akkor megteszem. Megértem azt is , ha így nem tud segíteni.Köszönettel: Andrea



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-10-24 05:40 ]

Andrea! akorrektség kedvéért szükségem lenne a labor értékeire( TSH, T4, T3 anti TIPO) vagy ami van
Kérem közölje emailben



Horváth Andrea [ 2014-10-23 23:02 ]

Autoimmun pajzsmirigytúlműködésre Basedow kór keresek alternatív megoldást.Tüneteim időnként finom kézremegés,ingerültség, szemizomgyengeség,szapora pulzus, nyaki szorítás időnként. Jelenleg gyógyteával és Vargasteam gyógygombával próbálkozom.



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-10-20 09:42 ]

Reni ! a hagyományos orvoslás a kislánya esetében nem tud más lehetőséget felajánlani, csak a steroid kezelést( az összes mellékhatásokkal együtt)
Az alternatív gyógymódok segíthetnek!!
keressen telefonon, vagy email-ben



Reni [ 2014-10-19 16:53 ]

Kedves Doktornő! 6 éves kislányom Blau-szindrómás (autoimmun betegség). 2-3 évesen ízületi problémával kezdődött.Szteroid kezelés elkezdését követően az ízületi fájdalmai megszűntek, majd akut szívelégtelenség következett be.Ebből felépülve egy év tünet mentességet követően (eközben is Trexant és biológiai terápiát kapott), a jobb veséhez vezető artérián szűkület következtében a jobb vese minimális működést mutatott, így vérnyomását is alig tudták uralni az orvosok.Ekkor újabb szteroid löket következett, utána a vese működése sokat javult,vérnyomáscsökkentőket kezdett el szedni.A szűkület az artérián folyamatosan fennállt,a vese működése ingadozott.Év elején az artériába stentet helyeztek be, ezzel a vese működése még mindig nem javult!Év elején a szemén szivárványhártya gyulladás is felmerült, mely azóta is időnként kiújul.Javasolták, hogy Nutrimax+ és Detoxot 3x1-et adjak gyermekemnek,és kezdjem elhagyni a gyógyszereket, ha más nem akkor fokozatosan.Jelenleg 3 fajta vérnyomáscsökkentőt szed,kapja a biológiai terápiát, mellette a Trexant és a szemcseppeket.Sajnos volt már olyan homeopata orvos tapasztalatom,aki mondta, hogy el ne kezdjem adni a gyermekemnek a szteroidot majd homeopátiás szerekkel kikezeli a kislányomat.Én kitartó voltam, hittem neki és mire elkezdtük kislányomnál a szteroidos kezelést az ízületeire, a kislányom majdnem tolókocsiba került.Ezért ez az óvatosság...



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-09-29 14:49 ]

Lejla !a programot a gyógyszermaradványok kitakarításval kezdjük-- erre jó a Detox---reggel 2 kapszula éhgyomorra
Fél óra múlva reggeli. A Frontin adagjait megfelezzük 3X0.25 re,majd ezt is fokozatosan csökkentjük
Amikor már 1x0.25 is elegendő, beépítjük a Hipert( sajnos egyetlen gyógynövény kapszula sem szedhető a Frontinnal együtt)úgy, hogy a bevétel között legalább 8-10 óra teljen el.
Végül ezt az 1x-t is elhagyjuk és csak a Hiper marad
Nem lesz egyszerű( mert a Frontin ugyanolyan kábitószer, mint bármi más), de már nagyon sok embernek sikerült így kikerülni a gyógyszerek fogságából!
Önnek is sikerülni fog !!



Lejla [ 2014-09-28 16:25 ]

Kedves Doktornő! Tévesen el lett írva!!! Nem 3*11 szem hanem 3*1 szem 0,5-s frontint szedek jelenleg él ezt nagyon hamar szeretném letenni! Várom segítségét. Köszönöm és elnézést az elírásárt!!!!!!!



Lejla [ 2014-09-28 16:11 ]

Kedves Doktorno! Naponta szedek 3*11szem 0,5-s frontint. Mostmar vegleg szeretnek tole megszabadulni, de amikor jelentkezik a zsibogas, remeges a kezben, vagy erzem, hogy szorongok ujra beveszem, pedig van akaraterom, csak nem akarok nagyobb bajt, mivel kisfiamat egyedul nevelem. Most jarok vezetni es nagyon nem akarom a frontint!!!! Kedves doktorno legyen szives segiteni mit szedhetek helyette aminek nincs olyan mellekhatasa mint a frontinnak? Nagyon szepen koszonom!!!!Varom valaszat! Szep napot kivanok!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-09-03 04:58 ]

NB! Detox reggel 2 kapszula, Antiox bármikor.
A gyógyszereket nem befolyása, csak nem egyszerre kell szedni-- 1 óra különbség elég



NB [ 2014-09-02 11:32 ]

Tisztelt Doktornő!

Detox,Antiox-hoz kapcsolódó
kérdésem:Concor COR 5mg,
Nortivan 160/25 mg gyógyszerek
hatását nem zavarja meg?
Ugyanis ezeket is szedem.

Üdvözlettel: NB



NB [ 2014-09-02 09:44 ]

Tisztelt Doktornő!

Gyors válaszát köszönöm!
A műtét okt.1-én lesz.
Detox,Antiox: milyen adagolásban
javasolja?

Üdvözlettel : NB





Dr. Hack Erzsébet [ 2014-08-30 20:03 ]

NB! valóban ! a katarakta műtét elött abba kellene hagyni az Omnic szedését
Javaslom a Detox, Antiox szedését -- ezek segítenek a gyógyszermaradványok kiürülében.
Ha szemműtét után a további( nem gyógyszeres ) terápiát is megbeszéljük
Mikor lesz a műtét?



NB [ 2014-08-29 19:08 ]

Tisztelt Doktornő!

Katarakta műtét előtt állok.
Olvastam, hogy az Omnic Tocas 0.4
retard komplikációkat okozhat.
(pupilla tágulás ,IFIS)
Arra gondoltam, hogy a sikeres
műtét érdekében átmenetileg szüneteltetem a gyógyszer szedését,és/vagy kiváltom "barátságosabbra" ill.gyógynövény alapúra.
Véleményét szeretném kérni az elképzelésről,ill. kérdezem,hogy mennyi lehet a gyógyszer szervezetből történő kiürülési ideje, lehet-e ezt gyorsítani.
Kérhetem-e segítségét a prosztata megnagyobbodás kellemetlen tüneteit jelentősen csökkentő (megszüntető) gyógyszer,vagy gyógynövény készítmény megnevezését illetően.

Válaszát előre is köszönöm

ÜdvöZlettel: NB







Dr. Hack Erzsébet [ 2014-08-24 08:38 ]

Ágnes ! van más lehetőség, keressen meg!!



Bogács Ágnes [ 2014-08-22 19:45 ]

Tisztelt Doktornő!

Olvastam hogy a lecitin jó a magas koleszterin szintre, zsírégetőként is emlegetik, tanulásnál is segít. A legtöbb lecitin termék szójából készül ami viszont ha jól tudom nem jó a pajzsmirigy műkődésre.
Keressek inkább napraforgóból készült lecitin terméket vagy pajzsmirigy alulműködésnél nem befolyásol a szójából készült lecitin?
Köszönöm Ágnes



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-08-16 11:24 ]

Valéria! a Vision termékeket a Frontin helyett és nem mellett javasoltam
Reggel 2 kapszula Detox, reggeli után 2 kapszula Hiper-- és csak nagyon indokolt esetben és ritkán egy minimális Frontin
( félnek a fele )



dr.Hack Erzsébet [ 2014-08-16 11:18 ]

Erika ! egy kicsit összetett a dolog, adja meg az elérhetőségét, vagy keressen emeilben, skypon, vagy telefonon
Van megoldás!!



Csattosné Rácz VAléria [ 2014-08-12 10:59 ]

Kedves Dr.nő!Ma délelőtt beszéltünk telefonon,a pánik betegségemről.Javasolta a DETOX és HYPER tbl-ákat a FRONTIN mellett.Szeretném kérni,írja le,hogyan kell szednem,és melyiket meddig.Köszönöm szépen .Valéria.



Molnár Erika [ 2014-08-12 08:37 ]

Kedves Dotkornő!

42 éves vagyok, 3 kései gyermekkel (6éves, és 3 éves ikrek). Ebből kifolyólag nagyon aggódom az egészségem miatt, mert legalább 20 évig még bírnom kell. Évek óta küzdök gondokkal. Sok fogyókúra, 30-35 kg fogyás-hízás 20 éves korom óta, idegbecsíődések, szapora szívverés, székrekedések, pollen-allergia. Mindíg nehezen fogytam, kőkemény diéta és edzésekkel tudtam csak fogyni de ideális súlyt soha nem tudtam elérni, és visszahíztam kicsi engedménnyel is. Első terhességem nagyon erős izületi gyulladást, pikkelysömört, 4-es tipusú aranyeret és asztmát hozott ki. Szülés után (császár), a fogyás már még nehezebben ment, spinning edzés (heti 4-szer 1000 kcal-ás edzés) és fehérjediéta mellett is csak 12 kg ment le közel 1 év alatt. Második terhességem spontán iker lett, nagon vigyáztam az étkezésre, csak 7 kg maradt rajtam, de 138 kg-al mentem szülni, és 97 lettem császár után 2 héttel, ahogy a víz kiment belőlem. Az utóbbi 1 évben 15 kg-ot híztam, úgy érzem indokolatlanul, most 107 kg vagyok. Saját kérésemre csináltattam pajzsmirigy vizsgálatot, és a TSH-m 5,88 lett, 6,5 a koleszterin, T3 T4 még jó tartományban, de a hormonok eléggé összekuszálódtak, a nőgyógyyász azt mondta, nem mer belenyúlni, elküldött belgyógyászhoz. 1 hónap múlva lesz időpontom. Kezdtem kutatni a témában, és sok tünetem van amiről nem tudtam, hogy a pajzsmirigy miatt lehet. Hidegráázás-fázás rohamok időnként, szakad rólam a víz, szívdobogások, hulla fáradság, alvászavar, hajhullás, izületi fájdalmak (alig bírok elindulni). Kaptam egy ismerősömtől Sveltform kapszulát, azt szedem pár napja, mellette Gyuri bácsi féle gyógyteákat iszom pajzsmirigyre. Diétázom is, de megint túl keményre sikeredik, a berögződések miatt. Anyagilag nagyon szűkös a lehetőségünk, de ha lehet, nem szednék hormont. Vagy muszáj? Eddig úgy informálódtam, hogy nem gyógyítható a pajzsmirigy alulműködés. Azt sem tudom, a tünetek elmúlaszthatók-e, mert ezekkel élni kínszenvedés, főleg 3 kicsi mellett. Kérem mondja el a véleményét az esetemről.
Tisztelettel és köszönettel: Molnár Erika



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-08-07 07:06 ]

Emese! a megnevezett gyógyszert két speciális betegségre javasolják az orvosok
Gondolom, ez nem puklikus
Keressen emeilben!!



Fonai Emese [ 2014-08-06 14:41 ]

Kedves Doktornő !
Én közel 5 éve szedem a Lamoleppet 25 mg reggel este, azóta három rosszullétem volt, most talán ha minden jól megy abba lehetne hagyni. De kicsit félek mi lesz ha abbahagyom mi történhet velem??!! Szednem kell tovább a gyógyszert a gyomrom májammal mi lesz!!
Köszönettel: Emese



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-08-06 06:21 ]

Melinda!
van más megoldás is !
Írjon az emai címemre, vagy keressen telefonon!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-08-06 06:19 ]

Ágnes !az egészségügy pénztelensége miatt bizonyos vizsgálatok szigorodtak, így van ez a hormonvizsgálatokkal is .
TSH-t a háziorvos is kérhet, de T3 , T4-t csak az endokrin szakrendelés.
Beállított th esetén elegendőnek tűnhet az éves szűrés.
A Sveltformot lehet évekig folyamatosan szedni, de nem történik nagy baj, ha egy-egy hónapot kihagy évente



Nagy Melinda [ 2014-08-05 22:39 ]

Tisztelt Doktornő!

2010.március óta szedem a metothyrint pajzsmirigy túlmüködésre amit így kordában lehet tartani,de meddig lehet szedni a gyógyszert 39. évesen?
Lehet valami más alternativ megoldás erre?



Bogács Ágnes [ 2014-08-03 19:22 ]

Tisztelt Doktornő!
21 éves lányomnak és nekem pajzsmirigy alulműkődésünk van. Pár éve szed Letrox 50-t, én Euthyrox 50-t. Korábban már szóba jött a Sveltform szedése. Eddig fél évente kellett menni vérvételre ahol TSH-t néznek, súlyt és nyak méretet. Ezentúl évente kell mennünk a kórház tájékoztatása szerint. A Sveltformot meddig kell szedni? Egész életünkben? Elég lesz az évenkénti kontroll vagy honnan fogjuk tudni a Sveltform hatását?
Üdv.,
Ágnes



Dr Hack Erzsébet [ 2014-07-30 05:58 ]

T-né Kati választ kapott email-ben



Dr Hack Erzsébet [ 2014-07-30 05:57 ]

B. Ágnes ! igen, nyugodtan



Tajcsné Kati [ 2014-07-28 14:26 ]

Kedves Doktornő! Köszönöm szépen a válaszát, és köszönöm, hogy segítséget nyújt.
email címem: tajcs.laszlo@upcmail.hu



Bogács Ágnes [ 2014-07-28 09:24 ]

Tisztelt Doktornő!
20 éves fiam megizzadva kiment éjjel a levegőre. megfázott csúnyán köhög. Nyaralás alatt elmentünk a helyi orvoshoz aki azt mondta hogy vírus, kapott antibiotikumot és ajánlotta hogy szedjen immunerősítőt. mert hogy megizzadva kimegy a hűvősebb levegőre nem fázhat meg.
Van itthon 1/2 1 doboz DiReset. Kezdje el szedni az antibiotikum befejezése után?



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-07-26 06:50 ]

Tajcsné Kati!az olcsóbb sokszor drágább!! nem biztos, hogy jó lesz.
A jelenleg forgalomban lévő gyógyszereknek bizonytalan a felszívódásuk, sok a mellékhatás( hasmeneés, székrekedés stb )
Van más megoldás is!
Adja meg az email címét!



Tajcsné Kati [ 2014-07-24 13:37 ]

Kedves Doktornő!Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Ön email címére. 58 éves vagyok, néha magas a vérnyomásom, de ezt kordában tudom a gyógyszerekkel tartani. Egyébként mindig a természetes gyógymódot tartottam jónak. Most egy hónapja voltam vérvételen és ott kimutatták, hogy vérszegény vagyok.Ez a vérszegénység végig kísérte az életemet,már nem úgy,hogy folyamatosan, hanem ismétlődően. Tehát gyerek kor, aztán terhesség alatt, és most. Két évig szedtem a VISION termékek közül a PAX,DETOX,NUTRIMAX-ot. Nagyon-nagyon jó véleménnyel vgyok a termékekről. Energiát adott, és nagyon jól éreztem magam tőle.Sajnos anyagi helyzetem megváltozott, ezáltal nehezen tudok most már hozzá jutni.A fent említett vérszegénységre tud-e nekem valamit ajánlani. Meköszönöm válaszát,



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-07-05 06:54 ]

Gabriella! van más lehetőség is, írjon az email címemre, vagy keressen telefonon
66/633 484 vagy 06302394988



Rácz Gabriella [ 2014-07-04 08:21 ]

Kedves Doktornő!
Allergia vizsgálaton voltam, ahol szerencsére konkrét allergiát nem mutattak ki. Végeztek légzés vizsgálatot is, ami kis eltérést mutatott. Az orvos Foster-t írt, napi 2x kell fújni, majd 1x, félévig. Mondta, hogy hagyjam el a tejet, és a glutént. Ez utóbbi rendben is van, mert régóta tudom, hogy tej intoleranciám van,semmiféle tejterméket nem fogyasztok, és egy ideje gyanakszom a gluténre is. A gondom az, hogy nem szeretnék asztma elleni gyógyszert szedni,félek a hozzászokáshoz. Bár terhelésnél kissé nehezen veszem a levegőt, folyik az orrom is, eddig úgy tudtam, hogy a refluxom miatt. Szívesebben szednék homeopátiás szert. És lehet, hogy elég lenne elhagyni a glutént az étkezésemből.Tisztelettel és Köszönettel: Rácz Gabriella



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-07-01 06:01 ]

Bíróné! 3 hónap után érdemes 1 hónap szünetet tartani, de ez idő alatt más antistressz készítmény nyugodtan szedhető



Bíró Károlyné [ 2014-06-30 14:10 ]

Tisztelt Dr-nő!

Szeretném megkérdezni, hogy meddig szedhető a Pax forte? Folyamatosan van lenni kell kihagyásnak?

Üdvözlettel: Bíróné



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-06-14 06:41 ]

Viktória ! a tüneteinek sok oka lehet--keressen fel egy belgyógyászt, mert néhány vizsgálat szükséges, a többit megbeszéljük



Ny Viktória [ 2014-06-12 11:28 ]

Kedves Dr nö szeretném meg kérdezni mi okóza a sziv szurodásómat, zsibbad mind két kezem, meg gyengének érzem magam igaz hogy nehéz fizikai múnkát végzek csak aszt nem túdom hogy mitól nyilalik a melkasom egyre súrjebben.



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-06-03 18:17 ]

Katalin ! a panaszainak lelki oka van
www.ujmedicina.hu oldalon választ kap erre
Ha nem boldogul szívesen segítek!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-06-03 18:15 ]

Judit ! választ kapott email-ben



Katalin [ 2014-06-02 20:16 ]

Tisztelt Drnő!
Szeretném tanácsát kérni. Mit ajánlana krónikusan visszatérő nyirokcsomó duzzanatra /hátul a tarkó környékén/, vmint mandula problémára. Orvos szerint jó lenne kivenni a mandulámat, de /47 éves vagyok/ kicsit tartok tőle.
Előre is köszönöm!!




judit [ 2014-06-02 19:47 ]

Kedves Doktornő!Január óta pánikbeteg vagyok.Rohamom csak a legelején voltak, de minden más kisérte.Izomgörcsok,gyengeség...Jelenleg Frontin 0,25-ből 1 szemet szedek nappal, két részre osztva.Atarax 2mg éjszakára.Nappal a Frontin mellé Valeriana Relaxból 2 szemet szedek. Ezenkivül Neuro étrendkiegészitőt,
C1000-et és Omega3-at.Minden nap tornázok, sokat sétálok, meditálok és járok pszichoterápiára. A múlthéten csökkenteni kezdtük az Ataraxot mert már elég jól elvoltam,de elkapott a pánik amikor vonattal akartam egyedül utazni.Tudom,hogy még korai volt az utazási kisérlet,de kiderült az állapotom legalább. Nem csökkentettük az adagot inkább, visszaálltam az eredeti felállásra. Szeretnék már leszokni a gyógyszerekről, ha van más módja a gyógyulásnak.Mit ajánl?Köszönöm válaszát!Judit



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-05-27 05:57 ]

Edit ! Isten óvja a műtéttől!! a "betegségének" lelki oka van
( újmedicina.hu)pontosan a " gyereket szeretnénk" az oka
Van egy kúp, ami teljesen rendbe teszi, nem kell műtét



DR. Hack Erzsébet [ 2014-05-27 05:53 ]

Reisz Zoltánné!a colitis ulcerosa mindig hegesedéssel, összenövésekkel gyógyul, esetleg a környezetét epehólyag is károsíthatja , pl:megtöri az epecsatornát
A fentiek miatt rossz az emésztése, sok méreganyag halmozódik fel-- ez többek között alvászavarokat, rémálmokat okozhat.
Van segítség!!
Kezdjük a Detox szedését reggel 2 kapszula a továbbiakat megbeszéljük telefonon, vagy email-ben
Keressen!!



G.Edit [ 2014-05-26 21:28 ]

Azt elfelejtettem leírni, hogy 28 éves - eddig azt hittem egészséges - nő vagyok, és a közeljövőben kisbabát szeretnénk.



G.Edit [ 2014-05-26 21:25 ]

Kedves Doktornő!
Az éves cytológiai vizsgálat eredménye p3 lett(ASCUS, HPV gyanú, gyulladás ezek szerepeltek a leleten, a vérképem teljesen jó volt) amit gyógyszeres és kúpos kezelés után 1,5 hónappal később megismételtek, szintén p3 eredménnyel.
Van-e esetleg olyan vision termék, amellyel még gyógyítható ez a helyzet, vagy törődjek bele a műtéti beavatkozásba?!
Előre is köszönöm a segítségét.



Reisz Zoltánbné [ 2014-05-26 15:23 ]

Kedves doktornő!
23 éves kortban volt egy nem kezelt culitis ulcerózám (ez utólag lett megállapitva tükrözéssel. Ezt követően, azóta is állandó jobbolodali égő,fájdalommal kisért panaszaim vannak. Megállapították, hogy az epevezeték meg van törve. Gyógyszereket nem szedek csak vitaminokat, illetve feszültségoldónak 2 x fél Rivotli 2 mg tablettát. Próbáltam áttérni a paleo táplálkozásra, a héten kizárólag csak ezeket fogyasztom próba képpen, hátha a szénhidráttal van baj. Kb. l éve riszitalt fogyasztok kávéba, reggeli cerbona műzlivel. A panaszaim nem mulnak, sokszor annyira feszít jobb oldalon a rekesz alatt, hogy hanyat kell feküdnöm. Többször volt vastagbél tükrözésem, legutóbb 2 éve, amikor is mindent rendben találtak, pedig akkor már a székletemmel is gond volt (van) hol erősen székrekedés, bogyós széklet, hol hasmenés jelentkezik. Még annyit, hogy mindennap félórát tornázom. Rosszul alszok, rémálmaim vannak, reggelre leizzadok. Nem tudom kihez forduljak? A leírtak alapján, ha tud, kérem adjon tanácsot.
Üdvözlettel: Reiszné Erzsi
nyugd. védőnő, intézetvezető főnővér



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-05-21 04:58 ]

Zsuzsa! a feladat nehéz, de nem lehetetlen
Első körben a Rivotril adagját kéne 3x0.25 re csökkenteni, majd a cipralex-el ugyanezt. Lassú, fokozatos csökkentés kell! Az a rossz a dologban, hogy a csökkentés ideje alatt nem szedhet gyógynövényeket.
De van más megoldás, írjon az email címemre



zsuzsa [ 2014-05-20 20:08 ]

Kedves Doktornő!

Én 60 éves vagyok és 12 éve szedem a cipralexet. Szeretnék leszokni róla, de az orvosom azt mondja, hogy hiába akarok, nem tudok. Kényszerbetegségre kaptam (állandó pucolás őrült mértékben). A nagy tisztogatások elmultak, de nem fogok ebből egészen kigyógyulni, de a cipralex a belgyógyász szerint okozza az állandó keserű sós szájizemet, amit már nem tudok elviselni. Ezért szeretném abbahagyni a cipralex szedését, hátha megszabadulhatnék ezektől az izektől, ami már két éve kinoz. Viszont félek, hogy megint rámjön az irtózatos pucolási roham. Azt elfelejtettem leirni, hogy rivotrilt is szedek, 0,5-öst 3 darabot. Ön szerint sikerülhet, hogy befejezzem a gyógyszerek szedését elvonási tünet és visszaesés nélkül?

Köszönöm szépen a véleményét





Dr Hack Erzsébet [ 2014-05-16 05:11 ]

Valacsai Lászlóné!Több lehetőség is van. Írjon az email címemre, vagy hívjon telefonon: 06302394988
drhackerzsebet@gmail.com



Valacsai Lászlóné [ 2014-05-15 14:12 ]

Kedves Doktornő!
1987-ben volt mélyvénás trombózisom, embólia gyanú fenn állt, de nem igazolódott. Azóta szedem a syncumart. Egyszer le akarták állítani szedését, de nagyon bedagadt a lábam,ezért azt mondták, örök életemben szedni kell. A bal alsó végtagom azóta is 7-8 cm-rel vastagabb. Gumi harisnya nadrágot kellene használnom, de nem tudom felvenni gerinc problemám miatt. A kőrzeti orvos kiírja a syncumart és lényegében ennyi, amit törődnek vele, nem mondanak semmit, hogy mit tehetnék, vagy,hogy mennyire káros a gyógyszer. Kérném tanácsát! Köszönettel: Valacsainé



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-05-12 05:43 ]

Marika! maradjanak a Vision vitamok mellett, mert az Aspirinek is vannak hosszútávú mellékhatásai
Van más lehetőség is , kérem adja meg az email címét, vagy keressen telefonon



R.Marika [ 2014-05-11 13:00 ]

Kedves Doktornő!
Férjem 41éves, 05,03-án lehajlás után szédülés, hányinger, 4végtagi zsibbadás jelentkezett. Neurológia, CT, EKG, nyaki UH is negatív lett. Mentőben hányt-sürgősségin már jobban érezte magát-. Labor-részletes:külön elküldeném, bár arra is azt mondták jó.Ismételt labor 05,06-án;koleszterin:6,3 trigliceridek:3,24 HDL kol:0,91 LDL kol:3,92 Erre állati zsíradék csökkentését javasolták. Vérnyomás rosszullétkor 130/80, sürgősségin:120/80, 05,06-án neur kontrollon,egész napi várakozás után volt kicsit magasabb, 150 körül. Egyébként nem szokott magas lenni, nem iszik, nem dohányzik, de fizikai munkát végez, sokat van napon, arcán sok hajszálértágulat és mindig piros. Vércukor rosszullétkor(előtte röviddel reggelizett)6,7 sürgősségi labornál (hányás után)8,1.Semmi ismert betegsége nincs, továbbküldték kizárások miatt, MR, HAEMATOLÓGIA, KARDIOLÓGIA. Mindenhová hónapok mulva kapott időpontot. Mindig szedett vitaminokat, gyógynövények is előnyben megelőzésképpen. 100mg ASA protec hosszútávú szedését és egy hétig Elvent javasoltak. Most kezdte el a vinexet és zöld kávé kapszulát, illetve antioxot, detoxot 1 hónapja már szed. Kérdésem, hogy mivel nincs kézzel fogható magyarázat-így fogalmazott a főorvosasszony-, maradhatunk-e inkább a vision vitaminoknál aspirin helyett, illetve Ön melyik visiont javasolja inkább? Köszönettel: R.Marika



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-04-15 05:48 ]

Ágnes! igen beveheti citromos vízzel, de tejjel nem



Bogács Ágnes [ 2014-04-14 21:37 ]

Tisztelt Doktornő!
Sok helyen olvastam hogy éhgyomorra langyos citromos vizet kell inni.Pajzsmirigy hormont Euthyrox 50 fél tablettát szedek éhgyomorra és utána fél órát várni kell az étkezéssel hogy fel tudjon szívódni a hormon. Azt szeretném kérdezni hogy ez a citromos vízre is vonatkozik? Ha nem akkor akár a citromos vízzel is bevehtném a tablettát?
Üdvözlettel



DR. Hack Erzsébet [ 2014-03-28 06:53 ]

G. Zsolt! eddig is így szedte, akkor most mi a gond? DE jó tudni, hogy több gyógyszer együttes szedése esetén a hatás nem fokozódik, csak a melléhatások száma nő




Dr. hack Erzsébet [ 2014-03-28 06:50 ]

Gyöngyi ! telefonáljon!! és megbeszéljük



G.Zsolt [ 2014-03-26 23:28 ]

Kedves Doktornő!
Négyféle gyógyszert szedek, ezeket este kell bevennem.Kérdés:lehet e együttesen beszedni ,egy teli pohár vízzel szoktam túl lenni rajta,és egyszerre nyelem le őket.Vérnyomásra NARVA,koleszterinre SIMVACOL,prosztatára OMNIC TOCAS,és FINASTERIDE PHARMACENTER-t minden este úgy nyolc óra körül.tisztelettel:Zsolt



Bányai Gyongyi [ 2014-03-26 18:08 ]

Kedves Dr-nő nem tudtam menni mert közbe elkelett utazunk most megint ujra lebetegetem,szeretném megkérdezni amit tetszett ajálani fájdalomra az a gél vagy spré menyíbe kerül mert az is érdekelne ,mert most ujra fáj bal oldalt erösen a hasamnál is mikor mehetek el a termékért de nekem csak a jövö héten lenne jó várom válaszát üdv !



Schnabl Mariann [ 2014-03-26 07:31 ]

Kedves Ágnes!
A gyógynövények, nem csak egyféle problémára hatásosak. A megelőzés szakaszában, vagy túlzott megterhelés esetén is alkalmazhatóak.
A legismertebb hatása, hogy a kis erek keringését javítja az agyban és a végtagokban.
De a Ginkgo Biloba antioxidáns hatású is. Sugárszennyezett területeken, ez a növényke regenerálódott! Szembeszáll a káros szabad gyökökkel, amelyek rendkívül romboló hatásúak lehetnek. A káros szabad gyökök felszabadulását előidézheti a túlzott megterhelés és a stressz is. Az antioxidánsok pedig, mint amilyen a ginkgo is, megvédik a sejteket a károsodástól.
A Brain -O-Flex egy komlex termék, mert a ginko mellett több olyan összetevője van, amik együtt erősebbek.
Az élő, természetes anyagnak van egy olyan tulajdonsága, ami nincs a szintetikusnak. Tudja, hol kell segíteni!
Én a 19 éves lányomnak szinte egész évben adom. De főleg vizsgák idején.




Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-26 05:58 ]

Ágnes ! a Braint évek óta használom a tanulási képesség javítására, igen jó eredménnnyel( lecitin is van benne !!)
Egyébként ha már itt tartunk az érelmeszesedés kezdetét nem lehet életkorhoz kötni



Bogács Ágnes [ 2014-03-25 19:23 ]

Tisztelt Doktornő!
Ma bementem egy gyógynövényboltba ahol azt mondták hogy a 20 éves tanuló lányom ne szedjen 3 hónapig (június közepi vizsgájáig) Ginkgo Bilobát, mert az érelmeszesedésre való és nem tesz jót egy fiatalnak. Helyette lecitint szedjen. Mi a véleménye erről?
Brain-o-flexben is ginkgo van. Szedheti a június közepi vizsgájáig folyamatosan? Válaszát köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-23 05:38 ]

Cs. Andrea!Kezjük a Detox-al, reggel 2 kapszula, majd 1 hét után reggeili xanaxot el kéne hagyni, helyette 2 Pax, majd a déli és végül esti elmarad
Ez persze eltart pár hétig.
A frontérzékenység kezelésére más lehetőség is van-- írjon az emial címemre



Cs. Andrea [ 2014-03-22 14:50 ]

Kedves Doktornő!
Évek óta pánikbetegségben szenvedek, sajnos nemrég elvesztettem a munkám és újra padlón vagyok. Cipralex tablettát szedtem xanax mellé, egy jó ideje abbatudtam hagyni a cipralexet, de a xanax-ot sajnos nem, elvonási tüneteim vannak ha nem veszem be. Sajnos napi 3x 05mg-it szedek, szeretném ha nem is egyszerre de fokozatosan elhagyni, mit tud mellé tanácsolni, mit szedjek, hogyan szedjem és mikor próbáljam meg teljesen elhagyni a xanaxot. A tüneteim, újra mostanában vérnyomás ingadozás, rossz közérzet, nehézlégzés, (fulladás érzés), és persze a pulzusom az egekben sokszor ami nagyon rossz, főleg este amikor próbálok pihenni, de csak azt érzem, hogy kiugrik. Újra nehezen indulok el még boltba is, mert múltkor is rosszul lettem, alig vártam, hogy hazaérjek, persze a vérnyomásmérő majdnem kiakadt! Még elmondanám nagyon megviselnek a frontok, de lehet ez is az idegrendszerem miatt van. Kérem tanácsát, mit ajánl nekem! Köszönöm!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-18 10:08 ]

Balogh Zoltán!a térd gyulladásának meg kellene kersni az okát!! gyors segítséget a Detox ( reggel 2 kapszula) , az Enjoy gétől és a hideg borogatástól várhat.
A barátnője esetén kérdés , hogy miért szed Frontint? ez nem fejfájásra való, de okozhat fejfájást, de nincs köze a véralvadáshoz-- a kérdés megválaszolásához bővebb információra van szükség



Balogh Zoltàn [ 2014-03-17 22:30 ]

üdvözletem segitsègèt kèrem a baràtnöm.a frontin nevü gyogyszert szedi szeretnèm meg kèrdezni hogy mitöl fàj mindig a feje ara gyanakszom vagy vèr sürüsèg vagy rendszeres szedèsel akàr ez vèr alvadàst is okozhat? lehet hogy a gyogyszer miat legyen szives segiteni ès erre az E-mail ra vàlaszolni elõre is megkõszönöm



drhackerzsebet@gmail.com [ 2014-03-17 10:32 ]

kezit csokolom. nekem olyan tunetem lenne, hogy 2napja begyulladt a bal terdem es nagyon meg van dagadva, annyira hogy nem tudom behajlitani a labam. csinaltattam rongent de a csontoknak semmi baja, izuleti gyulladasrol lehet szo. mivel tudnam en helyrehozni, tablettak nelkul? vagy ha csak gyulladas csokkento tablettaval lehet, akkor melyiket tetszik ajanlani? valaszat elore is koszonom.



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-08 06:27 ]

Radványi Gáborné!
a macula degeneráció a szem érbetegsége
Brain-O- Flex, Mega, Vinex a választtandó kezelés és csak utana a Vision szemvitamin
Van még egy lehetőség, írjon az email címemre



Radványi Gáborné [ 2014-03-07 17:22 ]

Tisztelt Doktornő!
Férjem 79 éves és makula degenerációt állapítottak meg a bal szemében. Kérdésem, hogy milyen Vision terméket ajánlana?



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-07 05:23 ]

Gyöngyi! a kedd nem jó, szerdán 10-re várom



Bányai Gyongyi [ 2014-03-06 07:54 ]

Kedves Dr-nő holnap nem tudok menni elkaptam az influenzát beteg vagyok,nem akarok senkit elfertözni ,ha önnek megfelel a keddi nap 10óra tessék írni kedveségét elöre is köszönöm üdv.Gyöngyi



R.Marika [ 2014-03-05 19:57 ]

Kedves doktornő!
Nagyon köszönjük gyors válaszát! Pajzsmirigy alulműködésre mi is gyanakodtunk, majd labor után ismét írok.
Köszönettel:R.Marika



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-05 19:41 ]

Marika !nagyon jó, hogy abbahagyták a Syncumár szedését-- ugyanis egy idő után a máj elfelejti azt a feladadát, hogy olyan anyagokat kell temeljen, aki segít a véralvadásban.
A hízásának is endokrin oka lehet ( pajzsmirigy alulműködés?)-- laborvizsgálat eldönti
Jó hatású lehet a Vinex, a Mega és a Brain-O-Flex és más termékek
Óvatos fogyás! mozgás!, folyadék.
Egyéb kérdés esetén írjanak az email címemre



R.Marika [ 2014-03-05 17:29 ]

Kedves doktornő!
Sógornőm kért meg, hogy írjak önnek, mit javasol számára.
34éves, egy 10éves kislánya van. 2012.nov.22-én mélyvénás trombózisa volt,ami a térdhajlatban állt meg. Azóta syncumar tablettát szed. 2013.dec-i vizsgálat heterozygota F V Leiden mutációt igazolt, ami trombózis hajlamot jelent. 2014.febr.25-ei ultrahang nem mutatott ki már eltérést, ezért és mivel még fiatal, elvették a vérhigító gyógyszerét. Azt javasolták mindent ehet, mindent csinálhat, de ha kevesebbet mozog, vagy érzi, hogy újra trombózisa van, akkor szúrja magát, amire fel is írták az injekciót.(Ez utóbbi számomra is kissé nevetséges, de együtt voltunk kontrollon és ez szó szerint így történt). Mit javasol doktornő, mi az,amivel segíthetné, hogy a vér sűrűsége normális legyen, így megakadályozva az ismételt trombózist. Melyik terméknek van vérhigító hatása? Mit és hogy szedjen?
(a gyógyszer mellett, bár nagyon keveset evett, sokat hízott)
Köszönettel:R.Marika



Dr,Hack Erzsébet [ 2014-03-05 05:22 ]

Ágnes !a lánya máris kezdje el a Pax (2) és a Brain (1) reggeli szedését, egész napra kellemesen nyugtat, éjszakára jó alvásminőséget biztosít
A Detox-ot lehetőségszerint üres gyomorra vegyék be , mert így fejti ki maximálisan a hatását
Mindenki a saját időbeosztása, életritmusa szerint szedheti a termékeket, mert ezek egymást nem bántják, sőt potencirozzák egymás hatását



Bogács Ágnes [ 2014-03-04 08:08 ]

Tisztelt Doktornő!
A Paxot mikor vegyem be?
Felmerült még egy kérdés lányom májusban szakmunkásvizsgázik. Szeretnék neki Paxot és Brain-O-Flexet adni. Ezeket mikor kezdje el szedni? Hány héttel/hónappal a vizsga előtt és hogy szedje? Reggel mindkettőt és mennyit?
Ő is szedjen reggelente Detoxot?



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-03-04 08:00 ]

Ágnes ! jót tenne egy méregetelenítés Detoxxal( reggel 2 kapszula )
A pajzsmirigy alulműködésre Sveltformot javaslom ( közben a gyógyszer adagot fokozatosan csökkenteni kell!)
a stresz ellen nagyon jól bevált a Pax ( napi 2 kapszula )



Bogács Ágnes [ 2014-03-01 19:50 ]

Tisztelt Doktornő!

Ismét Önhöz fordulok, tavaly májusban másik munkahelyre helyeztek át. Nehezen szokom meg az új kollegákat, az egyiktől már ha rá gondolok rosszul leszek. Stresszesebb lett az új munkaköröm. Ha ideges leszek elkezd szúrni a szívem, de már apró dolgok miatt is. Pajzsmirigy alulműködésre Euthyroxint szedek. Este 9 óra körül elalszok és hajnalban 3kor megébredek. Eszembe jutnak a munkahelyi dolgok, nehezen alszok vissza. Ilyenkor a magnézium tabletta segíteni szokott. Nagyon ritkán alszom végig az éjszakát. Melyik Vision kapszulát szedjem?



Dr. hack Erzsébet [ 2014-02-23 16:16 ]

Gyöngyi !a Millgammát szedheti
2 hét múlva várom



Bányai Gyongyi [ 2014-02-23 15:00 ]

Kedves Dr-nő a detox mellé a milgamma gyogyszert szedhetem mert mostanában anyíra fáradt vagyok és gyenge ,vagy a detoxban is van b vitamin?
a detoxsztól aszt vettem észre jobb azétvágyam
még a detoxszból két hétre valóm van utána menjek az ujabb termékért mert tetszett mondani még egy fajtamajd keleni fog elöre is köszönöm üdv Gyöngyi!!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-18 19:49 ]

Éva ! szeretném látni a leleteit, küldje el az email címemre!és kezdjék el a Detox szedését 5-6 napig 2x2 kapszula, majd reggel 2 kapszula adagban



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-18 19:44 ]

Gyöngyi ! türelem!! egy hónap után felteheti a kérdését



D. Éva [ 2014-02-18 17:09 ]

Tisztelt Doktor nő!
A páromnak verejtékmirigy gyulladása van a hónaljában, amelyet egy hónappal ezelőt a sebészeten megműtöttek. A vágás egy részét varrták be a többi nyitott maradt, hogy ki tudjon tisztulni. A varrat szedéség nem is volt probléma szépen be is gyógyult. De utána egy párnapra ismételten megjelent a duzzanat elkezdett kinyílni és gennyes váladék jön belőle a mai napig. Segítségét szeretném kérni, hogy Ön mit tanácsol? Kihez forduljunk, mert már lassan egy fél éve küszködünk ezzel a problémával. A párom 41 éves kb. 7 év óta magas a vérnyomása és ezeket a gyógyszereket szedi rendszeresenDuopril, Betaloc Zoc, Monopril, Amlodipin és Frontin. Előre is nagy köszönettel: Éva



Bányai Gyongyi [ 2014-02-15 19:07 ]

Kedves dr-nő a detoxnak mikor lehet észreveni a hatását menyi ídő mulva mert ,a bal oldali hasi pufadásom nem igazán szünik kedveségét elöre is köszönöm üdv Gyöngyi!



DR. Hack Erzsébet [ 2014-02-15 06:06 ]

Marika!mivel a pajzsmirigy hormon meghatározásokat csak 3 havonta végzik, ezért jobb lesz a Passilat és csak utána esetleg a Nortia( a labor függvényében )



R.Marika [ 2014-02-14 18:21 ]

Kedves doktornő!
Köszönöm válaszát!
Annyi kiegészítő kérdésem lenne, hogy olvasva a NORTIA összetevőit, jódot tartalmaz, amitől az orvosom eltiltott a pajzsm. túlműködése miatt. Most ugyan a T3,T4 érték jó, de THS alacsony, ami még mindig azt jelzi, hogy a túlműködés nem szűnt meg teljesen, csupán a két hormon értékét sikerült a gyógyszerrel levinni. Így most a gyógyszert szüneteltetni kell, egy hó gyógyszermentesség után lesz az ismételt labor(pontosabban márc. végén). Most kb. 3 hete már nem szedem a gyógyszert. Egy-két napja mintha ismét gyorsulna a szívverésem és erősebben is ver(remélem ez nem azt jelenti, hogy gyógyszer nélkül megint emelkedik a két hormon értéke).Detoxot mindenképp kezdem napi 2-vel,Nortiát pedig kérem írja meg, szedhetem-e a jód miatt, vagy inkább mást helyette?
Nagy-nagy köszönettel:R.Marika



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-13 19:46 ]

József! a kettőslátás központi idegszeri érintettségre utal, ennek is lehet az egyik tünete a szemhélycsüngés, de az időskori szemizomgyengeség is produkálhat hasonló tüneteket, amit a Zolpidem fokozhat( el kéne hagyni)
Jó lenne egy MR vizsgálat
Lelelttel kontroll



Szabó József [ 2014-02-13 12:12 ]

Kedves doktornő.
80 éves vagyok jó erőben érzem magam.
Viszont egy ideje időnként látás zavarom és kettős látásom van. A jobb szemem szemhéja időnként lecsüng ez esetleg ptosis? Zolpidem tartalmú altatót szedtem,lehet, hogy ennek mellék hatása is lehet. Mi a teendő? Várom szeretettel tanácsát. Szabó József



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-13 10:29 ]

Marika!
kezdje a méregtelenítéssel Detox reggel 2 kapszula.
Segítsére lehet a panaszok enyhítésére a Nortia, napi 2 kapszula
További kezelése attól függ, hogy hogy érzi magát, ill. milyenek lesznek a labor értékei
A pajzsmirigy ciszta okairól a www.ujmedicina. hu oldalon talál infót



Dr.Hack Erzsébet [ 2014-02-13 10:20 ]

Samu István !igen



Samu István [ 2014-02-13 08:03 ]

Tisztelt Doktornő!

Szeretném megkérdezni öntől, hogy a memory komplex szedhető-e L-Thyroxin tablettával együtt?
Várom szives válaszát.
Segítségét előre is köszönöm.
Tisztelettel:
Samu István



R.Marika [ 2014-02-12 19:42 ]

Kedves doktornő!
Pajzsmirigy túlműködés esetén mit javasol? (bár lehet ennél azért összetettebb a dolog)
42 éves vagyok, orvosom javaslatára 2 hete hagytam el a metothyrin napi fél szem szedését, mert a labor:TSH:0,14 T4:14,47 T3:5,08 volt. Egy hó gyógyszerszünetet, majd ismételt labort javasolt márc. végére. Ezt a gyógyszert pont egy éve írta fel először, mert akkor extrém amagas volt a T3, T4 értékem, remegéssel és szapora szívdobogással mentem hozzá. Azt megelőzően pedig alulműködésre írt fel gyógyszert, Letrox 50mg-os, 1/nap, amit azonnal abba is hagyatott. Ez 2012 januárjában volt, egy rutin vérvizsgálat mutatott ki kezdődő alulműködést és ezzel kezdődött minden. Panaszom nem volt, azóta már igen. Januári uh-on ráadásul az inhomogén pajzsmirigyben, jobb oldalon egy 4,5*3mm-es ciszta is látszik. Maximálisan hiszek abban, hogy visszafordítható és rendbehozható az egészségem gyógyszer és mellékhatásai nélkül is. Ismerem a VISIONT, gyermekeim már fogyasztották. Nekem mit javasol, melyik készítményt vagy készítményeket? Köszönettel: R.Marika



Bálintné [ 2014-02-12 09:08 ]

Tisztelt doktornő 15 éve állandó sürgető vizelési ingerem van ha olyan helyen vagyok ill megyek ahol nem megoldható. evvel 1 éve pszihologushoz járok , de már többet nem tud segiteni igy elküldött psyhiáterhez kaptam endronaxot de nem tudok tőle aludni igy most irt még fel mellé mizapint. de én félek ezektől a szerektől és a dr úr sem tünt megbizhatonak. igy nem szedtem be. tudna nekem segiteni????? kéren!!!!!!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-11 09:32 ]

Ildikó!A nem alvásnak lelki háttere van
erre vonatkozó infó: www.ujmedicina.hu
Azért nem használ semm, mert a szervezete tele van méregannyaggal, ezek elfoglalják azt a receptort, ahol azeknek a nyugtató hatású anyagoknak hatnia kéne.
Tehát első lépés: Detox reggel 2 ( éhgyomorra). délután 2 Pax-- ezzel kezdjük, ha nem elég, ezt abbahagyjuk és a Hipert kezdjük.
A megmaradt Pax, később még jó lehet
Ha van még kérdése írjon az email címemmre, van még valami amit szeretnék tudni, de ez nem publikus



Bró Ildikó [ 2014-02-11 08:42 ]

Kedves doktornő!

2013.08-27-án volt egy kerékőár balesetem. kificamodott a könyökem és oldalszalag szakadás volt a bal kezemen.
Ezt azért írom le mert azóta nem tudok aludni. az orvos felírt 0,25-ös xanaxot.
Ebből vettem be este, hogy a gipsztől tudjak aludni. Igyekeztem a minimálisra csökkenteni és gyógynövényekre átténi. Citromfű tea, naturland nyugtató tea,nervenpflege gyógynövényes nyugtató tabletta. Sajnos ezek nem segítettek. A baleset előtt át aludtam az éjszakát. El kell mondanom, hogy három éve meghalt édesapám, akihez nagyon kötödtem és anyukámmal maradtam. Rokonságunk nincs csak magamra számíthatok. 59 éves vagyok. Nagyon fontos lenne, hogy tudjak aludni éjszaka. A munkám és édesanyám miatt, aki szintén betegeskedik.A vérnyomásom is nagyon felment, de ezt a gyógynövényes tinktúrával sikerült levinni kb 140-re.A kriella omega 3 kapszulát egy hete szedem. Ezenkivül béres csepp pluszt szedek , mert busszal utazom a munkahelyemre és ne kapjam el az influenzát. Jelenleg két terméket rendeltem a PAX FORTÉT és HIPERT. Nagyon szereném, ha segítene hogy mit szedjek jót rendeltem e.A béres cseppnek is van magnézium tartalma és diót mogyorót is fogyasztok.
Abban kérem a tanácsát mit szedjek és mennyit. nagyon szeretnék végre elaludni, mert az elalvás nagyon nehéz. Érzem, hogy fáradt vagyok folyik a szememből a könny érzem minth elérne az álom, de mégsem.Ha mégis sikerült sárgabaracmagolaj csepp mákolaj citromfű csepp segítségével, csak két három órát sikerúl egyfolytában.

Köszönöm a segítségét.



Dr,:hack Erzsébet [ 2014-02-10 14:57 ]

Gyöngyi ! szerdán 10-kor várom



Bányai Gyongyi [ 2014-02-10 14:31 ]

Kedves Dr-nő szerdán tudnék önnhöz menni regel 10óra után ha önnek megfelel kérem írjon választ elöre is köszönöm üdv Gyöngyi.



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-04 04:45 ]

Gyöngyi! rendben van



Bányai Gyongyi [ 2014-02-03 19:38 ]

Kedves Dr-nő sajnos holnap sos el kell utazak a bátyámat baleset érte és nem tudok menni tessék már csütörtökön rámcsörögni adigra hazaérkezek külföldröl elöre is köszönöm!!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-02-02 06:20 ]

Katalin! az Aspirint sürgősen hagyja abba
Javaslom a Detox( minimum 3 hónap )Antiox és Brain -o-flex szedését
valamit még meg kell beszélnünk,(nem publikus) írjon az email címemmre



Kulcsár Katalin [ 2014-01-31 19:11 ]

Kedves Doktornő!
Több, mint 10 éve szedem az Aspirin protect tablettát /átmeneti agyi keringési zavar, angina pect.többször/. Az utóbbi időben szokatlan vérzések jelentkeztek. Kérdésem Doktornőtől: melyik termékkel válthatnám le az említett gyógyszert?
Köszönöm, tisztelettel: Kati /64 éves 62 kg.../



Bányai Gyongyi [ 2014-01-28 23:00 ]

Kedves Dr-nő én Gyulán lakom ,tessék szíves megírni 4én mikor kereshetem meg önt megadom a telefonszámom 06302680423 vagy tessék nekem szolni kedvességét elöre is köszönöm üdv Gyöngyi!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-01-26 06:35 ]

Gyöngyi ! ezen az oldalon található a webáruházban megrendelheti a terméket
Nem tudom hol lakik, de ha fel akar keresni megadom az elérhetőségemet
(Gyula,,,,)



Bányai Gyongyi [ 2014-01-25 10:27 ]

Kedves Dr-nö mindkét terméket szertném megvásárolni február 4-én kapunk fizetést,de sajnos nem tudom hol lehet megvásárolni aszt szertném kérdezni öntöl önnél a termék kapható-e mert akkor szívesen felkeresem önt ,vagy tessék megírni hol rendelhetem meg segítségét elöre is megköszönöm üdv .Gyöngyi



Dr. Hack erzsébet [ 2014-01-23 20:11 ]

Gyöngyi!
Reggel 2 kapszula Pax, este 2 kapszula Nutrimax és minden rendben lesz



Bányai Gyöngyi [ 2014-01-23 11:56 ]

Kedves Dr -nő nekem a következő jelegű problémára tessék ajálani terméket baloldali alhasi fájdalom pufadás,epemütöt vagyok a szelek is nehezeben távoznak és elég szorongó típus vagyok erre a problémára is tessék ajálni terméket segítségét elöre is megköszönöm üdv Gyöngyi!



Dr. Hack Erzsébet [ 2014-01-16 16:44 ]


Gizella!
teljesen mindegy, hogy van-e COPD, vagy nincs-- a beteg panasza a lényeg, nem a diagnosis
Két dolgot kell rendbe tenni--az idült arcüreg gyulladását-- erre jó a detox --reggel a kapszula
és a tüdőstátusát ( a sok köhögés miatt) erre jó a Beesk--este 2 kapszula
nem tudom mennyire stresszes--ez fokozhatja a gyomorsav termelést-- Pax-ot javaslok
A savkötőt szedheti nyugodtan




gizella [ 2014-01-16 10:09 ]

Kedves Doktornő!
Évek óta tizenéve fennálló állandó köhögés krákogás kínoz - betegségeim allergia nem a szezonban - por stb- copd, amiben nem vagyok biztos, mert jók a kilégzési leleteim, valamint reflux amire szedek proponpumpagátlót- mégis különösen télen nagyon fujtó hurutus köhögés kínos, amihez társul jobb oldalon a homlok szélén állandó fejfájás de elég erős-homlok arcüreg röntgen neatív. Étkezéskor különösen kínos, mert elkezdek köhögni meg beszédkor,amikor is berekedek és szinte nem tudok beszélni. Ventolint is használom, meg sós inhalálás is végzek.
Köszönettel



Dr.Hack Erzsébet [ 2014-01-08 05:30 ]

Gyula!az elvégzett vizsgálatok nem mutattak semmi szervi elváltozást, ezért jogosan feltételezi, hogy a betegsének lelki oka van.
Nyugodt szívvel ajánlom a klasszikus hármas kombinációt, Detox, Antiox, Pax és a tünetei néhány héten belül megoldódnak



V Gyula [ 2014-01-07 23:11 ]

Kedves Doktornő!

A problémám már nyár óta van.Tavasszal is voltak hasonló tünetek csak ritkábban, mostanra odáig fajult, hogy mindennapos fulladásos telítettség érzésem van, nem tudok normálisan enni,böfögök sűrűn jön rám a pánik, zsibbadások, izom gyengeség és ezek miatt stresszelek. Sokszor kimozdulni sem merek már..Voltam ekg,24órás vérnyomás mérésen az oké volt,nyelés vizsgálaton (a gyomromból kicsit nehezebben ürül a dolog de egyébként semmi baj nem volt) szóval a tüneteim leginkább refluxosnak, főleg hogy nyár óta 10 kilót is fogytam még inkább megvisel. Étvágyam az lenne de nem tudok megenni semmit, mert annyira nem kapok levegőt, szorítás érzet van a torkomban nyomás a gyomrom körül, lever a víz stb.Kaptam reflux ellen gyógyszert de abbahagytam mert iszonyatos fejfájásom volt tőle, de én ezekben nem hiszek valahogy máshogy szeretném megoldani, vannak lelkiproblémáim bőven. Szóval ha már beskatulyázom magam, mint pánikos ember akkor mit ajánlana, hogy nyugodtabban küzdjem le ezt a nehéz időszakot? Elkezdtem egy ideje meditálni sportolni kicsiket, de általában csak estére vagyok jobban.



Dr Hack Erzsébet [ 2014-01-06 05:48 ]

Mária!Csak jót tudok mondani a KG-OFF-ról
Mellékhatás mentesen és gyorsan hat, havi egy- másfél kilo fogyás garantált( ez az optimális és így nem érvényesül a jo-jo effektus)Egy kis önfegyelem, mozgás és megfelelelő mennyiségű folyadék fogyasztása segít a siker elérésében



Németh Mária [ 2014-01-05 23:36 ]

Szeretném a Doktornő véleményét kikérni a fogyókúrás szerről.A KG-OFF testsúlycsökkentő programról,amennyiben ismeri.62éves vagyok és nagyon zavar már a súlyom,86kg és csak 150cm vagyok.Nagyon szeretnék leadni belőle jócskán hogy könnyebb legyen az életem.A diéták csődöt mondtak mert ég a gyomrom tőlük,a gyógysz.ellenére is.Köszönettel Mária



Igazi Krisztián [ 2013-12-30 15:36 ]

T. Cim!
A mai napon kéréssel fordultam a doktornőhöz. A továbbítás után kérem szíveskedjenek a kérésemet törölni,vagyis ne legyen olvasható.
Köszönöm szépen



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-12-25 06:49 ]

Székelyné választ kapott emailban



Székely Edit [ 2013-12-22 12:26 ]

Tisztelt doktornő,
Félévvele ezelőtt kezdödött magasvérnyomás,pitvarfibrilácio bradicardia... sorozatos mentő és sürgösségi beutalás, aminek az eredménye pacemaker beültetés december 6-án- Azőta állapotom tensio szempontjábol néha kiugrik a szivritmus 6o és 68 között mozog. De sajnos napról napra gyengébbnek érzem magam, a megadott gyógyszerek mellett /Toluán sotahexal, amit egyébként megnőveltek napi 2 x80 mg-ra xanaxból pedig 3x 0,5 mg estére pedig Lercaton társitva. Sajnos naprol napra gyengébbnek érzem magam és ez mind mélyebb depresszióhoz vezet. Nem tudom kinek a segitségét kérjem, hiszen egy szerető család vesz körül, gyermekeim, férjwm és kis unokám. Megjegyzem eddig soha nem voltam beteg, ifjukoromba aktiv sportolo voltam, de még a mult év telén is 70 évesen situráztam a gyermekeimmel meg a nyár folyamán szőlőkertemben végig dolgoztam.
Előre is köszönöm ha tanácsával segitene
Tisztelettel Székelyné



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-11-08 05:53 ]

Alexandra!
Kérem olvassa el a Valdoxan mellékhatásait
( megeszi a máját!!)
Ön is megkérdőjezi lamolepp hatását--tehát egyértelmű, hogy nem ezek a mérgek jelentik a megoldást a panaszaira
Kezdjük a kúrát méregtelenítéssel( Detox) és közbne próbáljon nem bevenni semmi gyógyszert-- ezek helyett a Paxot ajánlom.Az egyéb panaszait is folyamatosan rendezni lehet



Nagy Alexandra [ 2013-11-07 20:47 ]

Tisztelt Doktornő!
Nálam 2 éve bipoláris depressziót állapítottak meg 200 mg lamoleppet kell szednem meg 2 szem valdoxant nem vagyok annyira jól memóriaproblémáim vannak és koncentrációs panaszaim, szexuális ingerenciám is alig van,leginkább csak depressziós állapotban vagyok több antidepit is kipróbáltak már a valdoxan eddig a legjobb kevés mellékhatással,mániás periódusom csak egyszer volt a betegségem legelején azóta sem!!!Mit javasolna?Kell egyáltalán a lamolepp illetve a valdoxan illetve helyette mit?
Válaszát előre is köszönöm



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-08-28 16:42 ]

Marika ! a porcban nincsenek erek--táplálékait csontból kapja-- vagyis nem elég csak a porckopást kezelni, hanem a csontot is kell
Az OsteoSanum és az EnjoyNT együttes szedésével( napi 1-1 kapszula)mindez sikeres lehet, persze hónapokon át kell szedni a termékeket.Ezek a termékek még akkor is segíthetnek ha műtétre( protézis beültetésre ) kerülne sor



Marika [ 2013-08-28 10:58 ]

Tisztelt Doktornő!
Röntgen felvétel kimutatta, hogy a férjem térdében egyáltalán nincsen porc. Emiatt állandóan puffadt /kalácsszerű/. Az orvos condrosuf-ot, és Dona nevű filmtablettát írt fel neki.
Ha ezeket nem váltom ki, Ön szerint melyik termékeket kellene szednie, milyen arányban?
Előre is köszönöm válaszát!




Dr. Hack Erzsébet [ 2013-08-14 11:55 ]

Timea !választ kapott email-ben



Sarkadi Tímea [ 2013-08-13 09:40 ]

Tisztelt Dr. Hack Erzsébet!
Szeretném a segítségét kérni. Hallottam a peptid-ről és szereteném esetlegesen kipróbálni, de nem tudom, hogy számomra melyik lenne a megfelelő. Kérném szíves segítségét a kiválasztással kapcsolatban. Az alábbiakban leírom a problémáimat.
Sokat fogytam az elmúlt időszakban. Úgy nézek ki mint aki "szálkásít", a zsírok teljesen kiürültek a testemből. Ha jól gondolom a széklet útján. Időnként furcsa, zsíros a székletem, és időnként hasmenésem van. Sokat fáj a derekam, ha jól gondolom nincs meg a kellő zsír a szervek megtartásához?!
Kivizsgálásomat követően az alábbiak derültek ki: vérképemben a triglicerid szint hónapok óta az értékhatár alatt van, a székletemben zsírcseppek, és keményítő található. Fáj a gyomrom, és a jobb bordám alatt. Az UH-os vizsgálat nem mutatott ki semmit. Az MR egy dolgot mutatott az epevezetékem megtörését. Kiderült először, hogy a tejcukor vagyok érzékeny, utána pedig, hogy a tejfehérje allergiám van. Szeretnék visszahízni, de valami miatt még nem sikerült. Gyomortükrözés alkalmával a szövettan alapján nyombél-gyulladást állapítottak meg júniusban. Ezek az vizsgálati eredmények születtek a kivizsgálást követően.
Kérem, hogy amennyiben ideje engedi segítsen a problémám megoldásában és javasoljon számomra megoldást a problémáim megszüntetésére.
Nagyon köszönöm.
Üdvözlettel:
Sarkadi Tímea



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-07-25 10:28 ]

Gabriella! nagypon jól érzi a problémát, de a kórháznak nincs pénze tápszerekre.
Mivel az időkori zavartság egyik fő oka a kiszáradás, ezért az infuztiót nyomatják, ez nem táplál, csak annyit tesz, hogy nem fog szomjan halni( sajnálom, de van)
A tápszereket Önnek kell megvenni-- megbeszélheti a kezelőorvossal, aki esetleg felírja receptre( talán így olcsóbb ), de ha nem ,megveheti a patikában.l
A Vision termékek közül a D4X-t javaslom biztosan szívesen megeszi a Papa, mert kis adag és nagyon finom



Forgács Istvánné [ 2013-07-24 11:03 ]

Tisztelt dr Hack Erzsébet !

Szegény idős (90 éves) apósom kiszáradásos tünetekkel került be az István Kórház Belosztályára, már 3 hete ( már otthon sem evett -ivott 3 napig ). Kivizsgálták ( mellkas rtg,hasi UH,Hasi CT, vérkép, vizelet--minden negativ ).
Egy hét után lekerüt a krónikus belre.Rendszeresen látogatjuk. Sűrűn infúzióra van szüksége és katéterezik. Rohamos szellemi hanyatlás következett be nála, de ez már kb. 1-másfél hónapra nyúlik vissza. Nagyon zavart. Azt mondják súlyosan demens. Az a legfőbb baj,hogy nem akar enni,inni, így egyre gyengébb. Szeretnénk őt elvinni onnan egy hozzánk közeli Idősek Othhonába,sokkal jobb körülmények közé. Elindítottuk a folyamatot. Sajnos van várakozási idő, de nem évek. Szeretném megkérdezni a doktornőt, ha ezután sem fog enni a Papa, akkor milyen esélyei lehetnek az életbenmaradásra,---(szervi baja nincs )? Én kérdeztem a kezelőorvosát ,hogy mit tudnak tenni abban az esetben ,ha továbbra sem eszik eleget,azt válaszolta, hogy több infúziót fog kapni. Ez egy idős embernek elég ? Ilyenkor más összetételű infúziót kap ,mintha csak ki lenne száradva ? Tápszerezés nem jöhet szóba esetleg ? Nem szeretnék beleszólni az orvos munkájába,de szörnyű nézni, ahogy egyre vékonyabb lesz.
Válaszát előre is köszönöm !

Üdvözlettel : Gabriella, eü dolgozó



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-07-17 05:25 ]

Gabriella!-- meg kellene nézni a betegség lelki hátterét( a hasi panaszok mögött gyakran ez áll ) --felvetődik a candida gomba lehetősége( ezt be lehet mérni)
Több (nem gyógyszeres ) lehetőség is van.
Kérem írjon az email címemre



R. Gabriella [ 2013-07-16 11:56 ]

Tisztelt Doktornő!
Lányomnak E. coli baktérium fertőzése van már kb. fél éve. Először Augmentint kapott, javult, de 1 hónap múlva visszatértek a tünetek. Majd az urológus ciprofloxacint és neomicin hüvelykúpot adott, de ez sem segített. Közben a vision termékeket is szedte, először egy doboz detoxot, majd egy doboz ursult, és most a nutrimaxot szedi (napi 1), de azóta is változó az állapota. Mit javasol Doktornő, mivel lehetne még javulást elérni? Válaszát előre is köszönöm!




Dr. Hack Erzsébet [ 2013-06-30 04:52 ]

Ágnes! a Voll mérést Schnabl Mariann is végzi Budapesten. Ő nemcsak beméri, de ennek alapján terméket is ajánlani fog



Ágnes [ 2013-06-29 09:23 ]

Tisztelt Doktornő!
Candida mérést keresek Székesfehérváron, de nem találtam Tudna ebben segíteni hova mehetnék. Ha budapesti címet tud az is jó.
Egyébként ha úgy gondolom hogy candidás vagyok akkor melyik termék lenne jó erre?
köszönettel



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-06-25 05:12 ]

Ágnes ! a döntés mindig a kérdező kezében van, én csak javasolni tudok.
Az sem biztos, hogy a tükrözésnél lehet látni valamit ami magyarázná a panaszokat ( nem beszélve az egyéb kellemetlenségekről)
A Nutrimx adagja reggel 2 kapszula



Ágnes [ 2013-06-23 10:48 ]

Tisztelt Doktornő!
A Nutrimaxot hogy szedje? Éhgyomorra 1 kapszula? Kicsit makacs a lányom. Augusztusra kapott időpontot a gasztroenterologiára. Addig nem akarja szedni hogy akkor ott majd nem mutatják ki mi baja van. Szedje addig is, ugye? mi a véleménye?
Köszönöm



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-06-23 08:06 ]

Ágnes!
A körömgombára készítsen "körömlakk"-ot: 5ml alkoholban oldon fel 5 kapszula Detox-t( a tokot bontsa ki és a port oldja az alkoholban)
A belek kiváló segítője a Nutrimax, nyugodtan használják



Ágnes [ 2013-06-22 15:21 ]

Tisztelt Doktornő!
Két panaszra szeretnék javaslatot kérni. Az egyik körömgombára melyik vision termék jó?
Illetve lányomnak 3 éve szalmonella fertőzése volt azóta ha tejfölös, fűszeres ételt eszik fáj a gyomra, görcsöl. Nospa után jobb szokott lenni. Két hete fájt a gyomra mindentől amit evett, hasmenése is volt. Háziorvos azt mondta nyitva van a gyomorszája és kapott gyógyszert. Azóta nem fáj, de puffad. melyik vision termék lenne neki jó?



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-05-06 05:39 ]

Ágnes !
A panaszainak nagyon sok oka lehet
(csont, porc, izületi folyadék, szalagok,nyálkatömlők stb)
Minden képen Detoxal kezdeném( reggel 2) és ezzel együtt , vagy a után este 1-2 EnyoyNT
Ezen készítmények hatása fokozható bármelyik antistressz készítménnyel.
Speciális gerinctorna és relaxációs gyakorlatok is szóba jönnek



P. Ágnes [ 2013-05-05 11:08 ]

Kedves Doktornő!

44 éves vagyok. Hónapok óta szinte állandóan fáj a derekam és hátam, a vállam és a nyakam is. Az tudom, hogy deréktájon (már nem tudom melyik) csigolyáknál kopásom van, de ez fájdalom érzet már sokkal kiterjedtebb a gerincem mentén.
A váll és nyakfájásom akkor fokozottabb, amikor stresszesebb vagyok.
Milyen készítmény kombinációt javasol?
Előre is köszönöm válaszát.



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-04-26 04:48 ]

K.A!
ezt csak kizárásos alapon lehet eldönteni: egyszerre csak az egyiket és csak 1 kapszulát--így lehet kizárni az összetevők iránti érzékenységet.
Az is elképzelhető, hogy csak erőteljeebb méregtelenítő hatásról van szó.
Sokszor nem sikerül megállapítani az igazi okot, egyszer csak elmaradnak a tünetek.
Egyéni túlérzékenység is szóba jöhet, más betegek nem számoltak be ilyen hatásról



K.A. [ 2013-04-25 21:25 ]

T. orvosnő!

Tanácsára elkezdtem szedni a nutrimax és pax termékeket. A második nap görcsös hasmenést és hányást tapasztaltam, majd két napot kihagytam. A következő napon ismét bevettem egy-egy szemet belőlük és ismét sürgető hasmenésem lett, de nem történt hányás. Nem tudom melyik termék összetevőjét nem tolerálom. Tudomásom szerint csak tejcukor allergiám van. Köszöm!



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-04-18 05:17 ]

Kati! igen



Kati [ 2013-04-17 21:01 ]

Kedves Dr.NŐ!
3 nappal ezelőtt nőgyógyászati kisműtétet végeztek nálam /erős vérzés miatt/.
A nemi szervemen pedig úgy érzem mintha kis herpesz alakult volna ki. Égő, viszkető pici göb.Az a kérdésem, hogy a detoxot szedhetem-e a vírus miatt?



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-04-08 06:17 ]

Ágnes ! valószínűleg ettől van, nagyon feldobta az anyagcseréjét--ez jó lesz később.
Javaslom napi 1 kapszulát és reggel bevenni, evés után ( lassabban szívódik fel)
Később az adagoláson változtatni lehet




Ágnes [ 2013-04-07 21:33 ]

Tisztelt Doktornő!
Elkezdtem szedni a chromevitalt-t. Délben vettem be 2 kapszulát evés előtt.Este 8 körül olyan izgatott, ingerlékeny lettem, mintha nyomás lenne rajtam.Fejem is furcsa még mindig, fél 10 van. Lehet ettől?
Köszönöm válaszát.



Dr Hack Erzsébet [ 2013-04-06 05:55 ]

Virág!
itt az ideje, hogy abbahagyja a gyógyszerszedést!
Az említett gyógyszert nem ismerem, nem találok róla semmiféle infót a neten
Ha megadja az email elérhetőségét, tájékoztatom az egyéb alternatív lehetőségekről
Kemény dolog lesz 20 év után leállni, de a cél érdekében ( babavárás) megéri



Virág [ 2013-04-05 09:46 ]

Tisztelt Doktornő!

Elnézést rosszul írtam, szóval Jarvist (150 mg) szedek.

Köszönettel:



Virág [ 2013-04-05 09:45 ]

Tisztelt Doktornő!

20 éve szedek különböző antidepresszánsokat a pánikbetegségemre. Jelenleg Javist (150 mg) szedek és néha-néha egy fél Xanax-ot (0,25mg)Néha még így, gyógyszerrel is van egy-egy enyhébb rohamom, amit valahogy meg tudok állítani, mielőtt eluralkodna rajtam.
Kérem, segítsen, hogy milyen készítményt javasol, mert szeretnék kisbabát és le akarom tenni végre a gyógyszereket.

Válaszát nagyon köszönöm.



dr Hack Erzsébet [ 2013-04-01 06:04 ]

Ágnes ! igen, próbálja meg, biztos jó lesz



Ágnes [ 2013-03-31 18:23 ]

Tisztelt Doktornő!
Már korábban tájékoztattam hogy pajzsmirigy alulműkődésem van euthyroxin-t szedek és sveltformot. A sveltformot 1 év után szüneteltetem 2 hónapig. Egyébként a TSH eredményem jó volt mikor elkezdetem a szüneteltetést. Amióta nem szedem a sveltformot mintha több édességet ennék.A vércukorszint ingadozás (hogy ne kívánjam az édességet, szénhidrátot) ellen mi a véleménye ha sveltform helyett chromevitalt szednék? Válaszát köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-03-29 05:21 ]

Bori! a szív ingerképző és ingerületvezetőrendszerének zavaráról van szó. Az esetek nagy többségében meszes göb áll azingerületvezetés utjába. Mega
( este 2 ) Vinex( reggel 1) kúrát javaslok
Van más lehetőség is, kérem írjon az email címemre



Bori [ 2013-03-29 03:00 ]

Az apukam 47 eves, es a minap elajult ejszaka miutan felebredt arra, hogy rosszul van. Bevittek a korhazba ahol elvegeztek kulobozo vizsgalatokat (szivultrahangot, mellkhas rontgent,es vert vettek), es minden eredmeny rendben volt, nem talaltak semmi rendelleneseget kiveve azt, hogy nagyon alacsony volt a pulzusa. Mindig is alacsony volt, de amikor bevittek akkor 38 volt, es csak kesobb ment fel 48 es 53 koze. Mivel minden eredmenye normalis volt, nem igazan talaltak okot erre. Milyen keszitmenyt javasol? Valaszat elore is nagyon, nagyon koszonom: Bori



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-02-24 07:16 ]

Corve 87! az atópias dermatitis kezelésének alapja a kovaföld.
Ezt nagyon jól kiegészíti a Nature Tam kúra, min.3 hónapig
Májvédőnek a Cupers -t javaslom.(kerülje a steroidos kenőcsöket! )
A sok viszketés sajnos megviseli az idegrendszert is --Pax



Corve87 [ 2013-02-23 18:40 ]

Tisztelt Doktornő!

2 hete vannak panaszaim, mostanában hajnalban nem nagyon tudok aludni, ugyanis a karom és hátam nagyon erőteljesen elkezd viszketni, kikorom óta szenvedek elvileg atópiás dermatitisben, amely olykor-olykor előjön. Általában a tünetek: korpádzó fejbőr, hajlatok viszketnek és hámlanak, egész testet érintő főleg felső testrészen, arcon fokozott hámlás. Bőrgyógyászok általában valami mosakodókrémet és szteroidos krémet írnak fel. Szeretném a problémát belsőleg kezelni. Eddig szedtem ganodermát amely 2-3 hónapig tünetmentesség tett, aztán utána valamiért újra visszajöttek a tünetek, hiába kezdtem el újra szedni, 3 hónapja szedem a detox-ot, ez is jó volt, szoktam kombinálni cordyceps sinensissel, vagy ganoderma lucidummal, de most valahogy nem nagyon bírok vele. VAlószínűleg egy májméregtelenítés jó lenne, mert olykor-olykor szoktam szteroidos krémet is használni. Már most tanácstalan vagyok, mit javasolna a probléma megoldására?

Előre is köszönöm a válaszát.



Dr Hack Erzsébet [ 2013-02-17 18:32 ]

Ágnes! lehetne most egy hónap szünetet tartani,és után a újra kezdeni. A KG-Off nak 2x2 kapszula az adagja



Ágnes [ 2013-02-15 18:30 ]

Tisztelt Doktornő!
Köszönöm válaszát. Szedjem tovább a sveltformot? nem baj hogy tavaly május óta szedem már? A KG-off fat absorbert is szedjem? Most mindkettőből 2-2 kapszulát szedek ebéd előtt. A kg-off-ból vacsora előtt is szedjek vagy jó ez így? Köszönöm türelmét és válaszát előre is.



Dr Hack Erzsébet [ 2013-02-15 06:56 ]

Imre Judit! a méregtelenítést pontosan azért csináljuk, hogy a gyógyszert, vagy azok maradványait kimossuk a szervezetből
Azon kellene gondolkodni, hogy a Rivotril helyett, a méregetelnítés után mit szeretne szedni



Dr Hack Erzsébet [ 2013-02-15 06:53 ]

Ágnes! a pajzsmirigy betegségeket nagyon nehéz kezelni, de Ön jó úton halad
Jön a tavasz , többet lehet mozogni és fogyása is beindul.
A türelem meghozza a hatását mindkét esetben



imre judit [ 2013-02-12 20:23 ]

kedves doktorno azt szeretnem kerdezni, hogy a fiam panikbeteg rivitrilt szed 3szor0,5mg ost es este egy arketist szabade meregtelenitest csinalni papaya stb megmarad e az antidepik hatasa? elere is koszonom valaszat



Ágnes [ 2013-02-11 12:54 ]

Tisztelt Doktornő!
Voltam a félévenkénti pajzsmirigy ellenőrzésen.Tavaly júliusban a TSH 4,14 volt, most januárban 2,83 Az Euthyrox 50 mikrogrammból ugyanúgy 1/2-1/2-1 et kell szednem naponta váltakozva. Tavaly május óta szedenm a sveltformot. Nem fogytam semmit. 1 hónapja kezdtem a KG-Off fat absorbert, de semmi változás. Mindkettőből ebéd előtt fél órával veszek be 2-2 kapszulát. Talán az adagolás nem jó vagy vacsora előtt is kellene szednem. Nem tudom. A sveltformonak azt a hatását érzem hogy étkezés után nem kell édességet ennem.
Válaszát előre is köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-02-11 06:29 ]

K.A.
A megtört epevezetéket egyszer alaposan kikell takarítani-erre jó a Detox
Majd folyamatosan Nutrimax és Pax kúrát javaslok 3 hónapig



K.A. [ 2013-02-10 22:31 ]

T. orvosnő!

Fél éve jelentkezik nálam gyakori székelés a nap folyamán ,ami normál állagúnak mondható, de hetente egyszer maró hasmenésem is van. Eddig minden leletem negatív, még a kolonoszkópia sem hozott eredményt. IBS-ra írtak fel gyógyszert, ami csak görcsös hasmenéshez vezetett az orvos szerint tejcukor érzékenység miatt. A tünetekhez derékfájás, jobb oldali borda és lapocka alatti fájdalom is társul néha szédülés. Az ultrahang csak megtört epevezetéket mutatott ki ami a tünetekkel összefüggésben lehet és kissé emelkedett bilirubin szintet. Noacid gyógyszert írtak fel, ami a tüneteket csökkentette, de teljes megoldást nem hozott...teljesen tanácstalan vagyok. Elég stresszes munkát végzek, de mindent a stresszre fogni azért nem lehet. Mit szedhetnék ezekre a problémákra? Köszönöm a válaszát!



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-02-09 09:43 ]

Dr. Kovács Zoltánné!
A szervezete ösztönösen tiltakozik a gyógyszer ellen---ne erőltesse.
Reggel 2 kapszula Hiper biztosan segít



Dr.Hack Erzsébet [ 2013-02-07 11:28 ]

Dr. Kovács Zoltánné! nem tudom elküldeni a választ, kérem írjon az email
címemre



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-02-06 06:22 ]

Dr. Kovács Zoltánné! a választ az email címére küldtem , de nem jó a cím



Dr. Hack Erzsébet [ 2013-02-06 06:01 ]

GG! igen, reggel éhgyorra 2 kapszula Detox és egy óra múlva a többi gyógyszer



Dr.Kovács Zoltánné [ 2013-02-05 11:35 ]

folytatom:
Kb. 1 hete nagyon szorongó állapotban vagyok. Fáj az epém, szapora szívverés, leizzadás. Bevettem 1 szem Cipralexet, - ami korábban nem okozott problémát - de kb. 5 óra múlva a torkomban olyan görcsös állapot alakult ki, azt hittem mindjárt megfulladok.Kiugrott a vérnyomásom, azt nyugtatóval kordában tudom tartani, de a szorongás, kimerültség remegés, alászavar sajnos tart a mai napig is.A szakorvosújból azt írta fel, de Én nem akarok gyógyszerfüggő lenni, s egy szuemet sem vettem. Borzalmas migrén fejfájásaim vannak, emlékeztőtehetségem is gyengült.
Nagyon kérem segítsen rajtam.
Tsizetelettel:
Dr. Kovács Zoltánné



Dr.Kovács Zoltánné [ 2013-02-05 11:29 ]



Tisztelt Doktornő!

Név éve elveszítettem Édesanyámat, ami lelkileg összetört. Bekerültem a pchihiátriára, és ott Cipralex 10.mg -os gyógyszert kaptam. Kb. 2 évig szedtem, és orvosi ellenőrzés mellett abbahagytam.



GG [ 2013-01-31 10:53 ]

Tisztelt Doktornő!

Azt szeretném megkérdezni, hogy édesapám, aki most 73 éves, szedheti-e a Detox-ot izületi fájdalmaira? 2 éve stroke-ja volt és azóta több gyógyszert is szed, többek között vérhígítót.

Válaszát előre is köszönöm.

Gercsó Gabriella



Dr Hack Erzsébet [ 2013-01-21 08:27 ]

Niki! a felsorolt gyógyszereket nem lehet a gyógynövénykkel együtt szedni!!
Ha már nem szed gyógyszert akkor kezje a Pax fortét, majd utána (kb. 1hónap múlva ) a Hipert



Dr Hack Erzsébet [ 2013-01-21 08:23 ]

Ildikó! a leírt labor értékek csak az összes többi érték ismeretében értékelhetők--kérem küldje el azokat az email címemre



Niki [ 2013-01-20 18:20 ]

Tisztelt Doktornő!25 éves nő vagyok 4 hónapja pánik beteg : Szokót zsibbadni a fejem és gyorsan lüktet benne az ér Szedtem rá citapramot és frontint de most már negyedet szedek !El kezdtem szedni mellé a hipert és a pax forte vitaminokat !Kérdésem:Hatni fog e a két termék és le tehetem e emelet ezeket a gyocereket?? mert nem merem!



Ildikó [ 2013-01-20 09:26 ]

Tisztelt Doktornő!Segítségét szeretném illetve tanácsát szeretném kérni.A fiam 26 éves nagyon magas a vastelítés 83%-os a vas 49.5 umol/l /reff.értékek 11-28 /ezt mutatja a vér labor vizsgálata.Tudna valamit javasolni,mit szedjen?Hálásan köszönöm segítségét:Ildikó



Dr Hack Erzsébet [ 2012-12-27 08:18 ]

György! adja meg az email.címét



György [ 2012-12-26 22:47 ]

Tisztelt Doktornő!

Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. A tanácsát szeretném kérni. A pánikbetegségem három éve kezdődött, hozzá kettö fóbia./lift és nagyobb távolságra utazás/. A Pszihiáterem először Paroxattal és Xanaxal, utána Sertralin és rivotril párosítással próbálkozott. Semmi javulás csak a sok rossz mellékhatás. Lassan elhagytam az antidepresszánst már egy éve. Az a problémám, hogy nem tudom elhagyni a Xanaxot. Olvastam a Hiper használatáról, de Xanax mellé nem szabad szedni.Mit javasolna, hogy szedjek? Mennyi idő után lehet a Hipert szedni, miután elhagytam a Xanaxot./Maximum 10 napig tudtam eddig elhagyni a borzasztó fejfájás és pánikroham miatt./ Előre is köszönöm válaszát! György





Dr. Hack Erzsébet [ 2012-12-21 09:49 ]

Ágnes!
Detox 4-5 havonta
Az izületi panaszokra nagyon jó az EnjoyNT
ebből napi 1 kapszula 4-5 hónapon keresztül, majd megint Detox-- és ez így megy mindaddig, amíg nem lesz valami más( jobb?)



Ágnes [ 2012-12-19 21:11 ]

Tisztelt Doktornő!

Októberben írta hogy a Detoxot kúraszerűen kell szedni. Ez pontosan mit jelent? meddig szedjem és mennyi szünetet tartsak?
Csípő ízületi panaszok miatt szedtem.A bokámnál is van kopás és pár hete elkezdett fájni. A reumatológus azt mondta a hideg miatt és kapok majd fizioterápiás kezelést januárban.




Dr Hack Erzsébet [ 2012-12-19 16:00 ]

Major Istvánné választ kapott email ben



Major Istvánné [ 2012-12-18 22:58 ]

Tisztelt Doktornő.
70 éves vagyok 3 éve özvegy.3 éve leestem a létráról hanyatt eltört két csigolyám.Röntgen kontroll már nem mutatott törést..Sajnos a fájdalom miatt egy kicsit meggörbűlve jártam, és mondhatni úgy is maradtam, egy kicsit púposan.1 éve lumbágóm volt egy rossz mnozdulatra.Mivel aorta műbillentyűm van Syncumár vér alvadás gátlót szedek szűk a gyógyszeres kezelésem.Most is egy hete hó lapátolás közben rettentően megfájdult a derekam, a gerincem mellett zsibogást, kisugárzó fájdalmam van a lábaimba.Középsúlyos csontritkulásom is van Kalcium 500-ast napi 2-x D3 vitamint 1000-est és Protelos 2 m. granulátumot.Reomatológus írja fel havonta.Férjem halála után depressziós lettem arra is szedek tablettákat, Valdoxánt, Cipralexet és Rivotrilt 0,5-öst.Ki lehetne e nekem is váltani Hiper szedésével?Vagy mit tetszene tudni ajánlani,mert úgy látom orvosaim /házi és reomatológus/többet nem tud értem tenni, még mint izomlazítót szedetni és fájdalomcsillapítót Panadolt, mert csak azt szabad.-/
Hálásan köszönöm válaszát.
Tisztelettel:Major Istvánné.



Dr Hack Erzsébet [ 2012-12-08 07:09 ]

Erzsébet! nem tudom jól olvasni a levelét
Adja meg az email címét!A Cupers és a Lipepac seniort javaslom első körben



Erzsébet [ 2012-12-05 15:35 ]

Kedves Doktornő!
Rengeteget szenvedek reflux betegségem elég sűrűn elő jön. Nolpaza gyógyszert szedek rá. A másik ami többször elő jön a rossz lehelet, ami rettenetesen bánt.
Fogorvos most nézte át a fogaimat azzal nincs semmi gond.Nem tudom ebben tud -e segíteni nekem . Várom a válaszát . Köszönettel Erzsébet.



Erzsébet [ 2012-12-05 15:23 ]

Kedves doktornő!
Gyomrommal sokat betegeskedem ,reflux betegséggel elég sokat kezelnek . Most Nolpazát szedek , de van még egy nagy gondom , töbször elő jön sajnos a rossz lehelet ami rettenetesen kellemetlen. A fogaimmal rendbe vagyok,tavasszal voltam fog orvosnál.Tud-e segíteni ebben nekem . Köszönettel Erzsébet.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-11-24 05:18 ]

Király Béla ! írjon az email címemre, mert a Vision termékek mellé kell még egy bioregulációs peptid is



Király Béla [ 2012-11-23 00:12 ]

Tisztelt Doktornő!
Király Béla vagyok. A feleségem 42 éves, nagyon gyenge csontozata, izületi és reumatikus fájdalmai vannak. Alvás közben is zvarja, ezért kipihenni sem tudja magát. Kis terhelés után is fájdalmai vannak, szinte az egész testében. Volt 50, aztán 40%os rokkant, de ez utóbbi sincs már. Kérdésem: mit javasol, hogy valamelyest kevesebb fájdalommal, így több örömmel, pihentebben tudja élni az életét?
Válaszára várva, és köszönve segítségét,
Tisztelettel: Király Béla



Dr Hack Erzsébet [ 2012-11-21 15:24 ]

Bubu! valószínüleg érproblémája van-- ilyenkor az érprogram igen hatásos szokott lenni: Antiox, Mega, Vinex, Brain
Minden hónapban más és más ( de 2 fajtát is lehet egyszerre szedni)
A tüneteit vegye komolyan, mert nagy baj lehet belőle
Valmi azt súgja, hogy más is van a háttérben( magasvérnyomás, cukorbaj, a kettős látás sem tetszik)



bubu [ 2012-11-20 23:16 ]

kedves doktornő

eléggé zsibbad a bal karom teljes hosszában általában egész nap és reggelente úgy ébredek h elzsibbad...pár éve strok gyanújával kezeltek de végül nem bizonyosodott be...igaz néha nagyon ritkán kettős látásom van ami pár percig tart és van h hetekig-hónapokig nem is jelentkezik újra mit lehetne tenni és szedni
köszönöm válaszát



Dr Hack Erzsébet [ 2012-11-13 06:06 ]

Ágnes ! a fat absorber a zsírbontó-- igazodik a táplálkozási szokásokhoz, vagyis a főétkezések előtt kell bevenni
De a kettő együtt hatásosabb, legalább is a kura elején.
Ha mindkettőt szedi nem kell a Svetform



Ágnes [ 2012-11-11 17:29 ]

Tisztelt Doktornő!
Nem rég javasolta hogy a fogyás segítéséhez a sveltform mellé kg-off-ot is szedjek. Én a fat absorberre gondoltam, mert a másikra nincs annyira szükségem. Nagyon éhes nem szoktam lenni inkább csak valami finomat kívánok és azért csipegetek egész este. A fat absorber-t hogyan kell szedni hogy hatásos legyen? Köszönöm Ágnes



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-11-07 10:13 ]

Ágnes ! lehet, hogy túlzott az óvatosság, de vérzésveszély miatt nem árt inkább egy kicsit várni.
Ez idő alatt bárbely gyerekvitamint szedheti



Ágnes [ 2012-11-04 21:00 ]

Tisztelt Doktornő! Válaszát köszönöm.Fiam még szedi az antibiotikumot. 3 hét múlva mehet iskolába. Félek hogy legyengült immunrendszerrel könnyebben újra fertőzhetik. Mi az oka hogy csak 6 hét múlva kezdheti a diReset szedését? Válaszát előre is köszönöm.Ágnes



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-11-04 10:42 ]

Timi! korrekció!!nem minden este, hanem minden esetre nem egyszerre kell benenni



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-11-03 06:27 ]

Timi ! nincs róla tudomásom, hogy csökkentené a fogamzásgátlók hatását.

Minden este nem egyszerre kell bevenni.
lehetőleg úgy , hogy minnél több idő teljen el a két beszedés között



Dr .Hack Erzsébet [ 2012-11-03 06:25 ]

Ágnes!a műtét után 6 héttel lehet elkezdeni a DiReset-et minimun 3 hónapig reggel 2 kapszula



Timi [ 2012-11-02 09:57 ]

Kedves Doktornő!
Én Brain-o-flexet és Nutrimaxot szedek most, ezek csökkenthetik a fogamzásgátló hatását?
Előre is köszönöm a válaszát!



Ágnes [ 2012-11-01 10:27 ]

Tisztelt Doktornő!
17 éves fiamnak kedden kivették mindkettő manduláját, mert az egyiket tályog vette körül. Még kap antibiotikumot jövő hét keddig. A diReset immunerősítőt mikor kezdheti elszedni és hogyan? ezen kívül szedjen még valamilyen Vision terméket? Válaszát előre is köszönöm. Ágnes



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-10-21 06:50 ]

Zsuzsi ! a műtétek után általánosságban 6 héttel ( teljes sebgyógyulás ideje ) szotuk javasolni a Detox-ot a vérzésveszély miatt



Zsuzsi [ 2012-10-20 11:13 ]

Kedves Erzsébet,
1 hete volt konizációs nőgyógyászati műtétem. Érdeklődnék hogy valóban ellenjavalt a Vision Detox-ot műtét után szedni, ill. ha így van akkor mikortól ajánlott (műtét után hány héttel ill. teljes felépülés után)? Válaszát előre is köszönöm!



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-10-14 06:35 ]

Ágnes ! a Detox-ot nem kell állandóan szedni, csak kúraszerűen.
Annál jobb a felszívódás minél üresebb a gyomor



Ágnes [ 2012-10-12 19:28 ]

Tisztelt Doktornő!
Az előbbi hozzászólásomnál elfelejtettem megkérdezni hogy a Detoxot hogy kell szedni. A Sveltformra írta hogy ebéd előtt fél órával 2 db-ot.



Ágnes [ 2012-10-12 19:20 ]

Tisztelt Doktornő!
Ahogy írta inkább a fokozott stressz lesz a probléma. kicsit normalizálódott a helyzet, 2 nap szabin is voltam. már nem ébredek fel hajnalban. Reggel 5 ig tudok aludni. De ha ideges leszek vagy a munkahelyemről mesélek a szívemnél szúr. Ez pár évvel ezelőtt is volt. korábban már írta nekem hogy a sveltformot sokáig kell szedni. Január 10-én megyek pajzsmirigy kontrollra. Köszönöm válaszát.



DR. Hack Erzsébet [ 2012-10-08 06:10 ]

Farkasné Vali!a Hiper nem szedhető együtt a Xanax-al, viszont a Pax igen.
A Xanax adagját fokozatosan kell csökkneteni, a reggeli helyett egy Pax,Két hét múlva a délit is el lehet hagyni, 4-6 hét múlva az estit is, mert a Pax lefedi az egész napot.
Ha már nem szedi a Xanax-ot, akkor jöhet a Hiper.
A kedezményes vásárlási lehetőségről ugyanitt a "Vision kedvezményes ajánlata" rovatban olvashat



Farkas Gyuláné [ 2012-10-07 13:41 ]

Kedves Doktor Nő!

Szeretném megkérdezni, hogy ön mint szakember mit ajánl a következő problémára. Anyósom 73 éves , és elveszítette a férjét. Nagyon lehangolttá vált. Már két éve lefekvés előtt napi 1db 0,5 ös xanaxot szedett alvásprobléma miatt. Most hogy meg halt apósom egy fél éve úgy szedi a xanaxot, hogy reggel 1db 0,5-ös este 1db 0.5-ös és 1 db 0.5-ös xanax retard. Persze az állapota nem , hogy javulna, hanem egyre rosszabb. Mi ugy látjuk, hogy akkor ez a xanax nem hogy használ hanem árt, hisz csak a mellékhatásokkal szembesülünk. Szeretnénk, valami humánusabb készítményt, és leváltani a xanaxot vele. Mit javasol, hogyan csökkentsük a xanaxot, és mikor kezdjük el esetleg a Hipert adni neki. Sajnos a környezetünkbe és a szomszédságában sokan szedik a xanaxot és nem csak az ő lelkére kell hatnunk, hanem másokkal is meg kell küzdenünk, mert mi nagyon nem szertnénk, ha gyógyszerfüggő maradna. Milyen orvoshoz tudnánk elvinni, aki tudna ebben nekünk segíteni, hogy természetes gyógymóddal oldjuk meg ezt a problémát? Most annyit sikerült elintézni, hogy a körzeti orvos felirta neki a millgammát, de csak egy dobozzal. Ön szerint az baj lenne, ha még egy dobozzal feliratnék neki valahol?
Hogyan lehet a Hipert kedvezményes áron megvásárolni? Azért klell valami pluszt fizetni?
Köszönjük a segítségét .
Üdvözlettel: Farkasné VAli



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-10-06 14:04 ]

Ágnes ! a hormonszinteket nagyon nehéz jól beállítani és nem is annyira a pontos labor érték számít hanem a beteg közérzete.
A túlsúly ( illetve a nem fogyás inkább alulműködésre) a nem alvás, a szívdobogás inkább túlműködésre ( vagy fokozott stresszre utal)
A PM hormonom jó működéséhez szelénre van szükség!!! az Antiox és a Be Wise tartalmaz szelént.
További segítséget( ezek mellett). a bioregulációs peptidektől remélhet
Ha ez is érdekli írjon az email címemre



Ágnes [ 2012-10-04 21:07 ]

Tisztelt Doktornő!
355-ös válaszban írta a Detoxot a csípőizületemre. Köszönöm használ. 07.28-án írtam megemelték az Eutryrox adagom. fél-fél-egész. Minden 3. nap egész. 4 doboz sveltfromot szedtem már be, nem fogytam még. Mostanában stresszesebb a munkám. Felébredek hajnalban 3 és 4 között. nagyon nehezen alszok vissza.Agyalok dolgokon. Fáradtabb vagyok, hamarabb "szakad el a cérna" Ez lehet a rosszul alvástól is. nem tudom Ha ideges leszek szúr a szívem, szívdobogás jön rám. lehet ez a sveltform és megemelt euthyrox együtt szedésétől? Mit tegyek, nagyon szeretnék már egyszer reggelig aludni. Egész életemben szedni kell az euthyroxot? Már korábban írtam január 10-én megyek pajzsmirigy kontrollra. Addig szedjem együtt a sveltformot és a 2 hónapja megemelt adagú gyógyszert?



mária [ 2012-10-04 08:03 ]

Kedves Doktornő!

Hálásan köszönöm gyors válaszát!

üdvözlettel: Mária!



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-10-03 14:54 ]

Mária! valóban nagyon sok gondja van,-- de megmaradt a józan itéló képessége-- a megoldás nem a gyógyszerekben van
Detox, Antox Pax segíthet első körben, utána változtatunk, a panaszai szerint.
Kérem legyen kitartó, mert a megoldáshoz idő kell!



Mária [ 2012-10-03 13:51 ]

Tisztelt Doktornő!

53 éves vagyok.
Igen sokféle betegséggel kűzdöm sajnos.
Emésztőrendszeri,fejfájás hónapok óta,mélyvéna trombózis,stb.
Szeretném rövidre fogni, de nem tudom, hogy mi a fontos, amit leírjak.
Májusban mellkasi panaszokkal voltam ügyeleten, ahol minden egyes csigolyámat a nyakamtól lefelé erősen körkörösen megnyomkodta az ügyeletes orvos. Hiába mondtam, hogy nagyon fáj, rám ordított, hogy maradjak.
Estefelé már erős szédülés-hányinger, öklendezés jelentkezett. Hajnalban már a sürgősségin voltam.
Ott azt mondták, hogy a nyaki gerincet megsértették és attól van ez a panasz.
Nagyon sokáik nem mult a szédülés, hetekig szedtem a Memorilt, Betasercet, mire fel tudtam kelni.
Később Reumatológiára mentem, ahol megállapították, hogy két nyaki sérvem van.
Nekem ilyen erős fájdalmaim soha nem voltak.
Gyógyszereket és injekciót írtak fel, amiket nem birtam szedni, mert rosszul lettem tőlük. (az injekciót a háziorvos nem is merte beadni, mivel ismer a mellékhatások miatt)
5 hét mulva kicsit csökkent a fájdalom, Fastum gélt használtam és sok fájdalomcsillapítót, Panadolt, mert csak ezt bírom szedni, de már nagyon félek, olyan sokszor kell, mert elviselhetetlen a fájdalom.
Két hét volt, ami kibirható volt, mert utána férjem rábeszélésére elvitt a SERAGEM- ágyra, ahonnan szinte azonnal ki akartam kelni, mert nagyon rossz volt, de két nő visszanyomottt, hogy legyek türelemmel.
Na, ezek után már egyáltalán nem szünetel a fájdalmam, tehát májustól fáj a nyaka-hátam, a derekam is, de azt valahogy elviselném.
Most járok gyógytornára, de szörnyű ez is.
Teljesen kiborultam idegileg, mert mozgékony ember voltam mindig és most egy nyomorék, magát ellátni alig bíró ember lettem, már beszélni sem szeretek senkivel, mert nem akarom, hogy lássák a kínomat.
Nagyon szépen kérem javasoljon valamit, mert hiába megyek orvoshoz, azokat az erős szereket nem bírom.
Vagy nekem már így kell élnem, mert akkor nincs is értelme élnem, pedig nagyon szeretnék, csak így nem.

Tisztelettel és köszönettel: Mária



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-27 09:40 ]

Ágnes!, Sveltform ebéd előtt fél-egy órával.
A Letroxot november közepétől csökkentse egy negyeddel, majd december közepétől még egy negyedel--jan 10--kontroll



Ágnes [ 2012-09-26 16:35 ]

Tisztelt Doktornő!
Nagyon szépen köszönöm válaszát. Már korábban írtam lányom talpán lévő szemölcsről akkor küldték vér vételre ott derült ki hogy pajzsmirigye nincs rendben magas volt a koleszterin szintje is. Szóval tavasz óta szedi a Letroxot azóta volt pajzsmirigy kontrollon és további gyógyszer szedést írtak elő. Letroxot hogy hagyja abba fokozatosan? Január 10-én lesz a következő kontroll. Sveltformot ebéd előtt fél órával 2-esével szedje ahogy én?



Dr Hack Erzsébet [ 2012-09-26 06:04 ]

Ágnes ! a bőrtünetek ellen a Di- Reset-et ajánlom-- valószínű, hogy soha nem fog kiderülni, hogy mitől lett a kiütés.
Ami jobban aggaszt a Letrox szedése, mert nagyon fiatal még a lánya, később egyszer csak babát szeretne és kezdődnek a gondok
Jobb lenne, ha a pajzsmirigy betegségére Sveltform-ot szedne



Ágnes [ 2012-09-25 20:38 ]

Tisztelt Doktornő!
19 éves lányom bal combján viszkető piros szabálytalan kör alakú foltok alakultak ki. Ma voltunk bőrgyógyásznál aki azt kérdezte hogy fertőzött állat közelében volt-e. 2 kutyánk van, de be vannak oltva. Tanműhelyben ahol tanul van egér, de ezt nem mondtuk az orvosnak.Mosakodó kenőcsöt és ekcémára való pimafucortos kenőcsöt kapott. Azt mondta a dr.nő hogy államilag nem finanszírozottak a bőr kaparék, stb. vizsgálatok ezért egyenlőre ekcémára ad krémet. Segítségét kérném hogy milyen Vision termék lenne jó lányomnak? Illetve még annyit mondott a bőrgyógyász ha gyenge az immunrendszere a pajzsmirigyre szedett Letroxtól könnyebben elkaphat fertőzést. Mit tegyünk? Szedjen immunerősítőt is, de milyet? Válaszát előre is köszönöm Üdv., Ágnes



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-19 14:49 ]

Karin! nem értem a kérdését:olyan, hogy immunerősítő nem létetik. Vannak gyógynövény készítmények, mellyekkel egy -egy szerv megbetegedése során segítünk az immunrendszernek( hormonok, fehérvérsejtek), hogy ki tudják fejteni a hatásukat.
Mi a panasza, mi a diagnozisa, mit kellene erősíteni.
Azon nagyon el kellene gondolkodni, hogy kell-e a Valdoxan, mert ez nagyon befolyásolja a normál immunrendszer működését



karin [ 2012-09-19 09:25 ]

Kedves Doktornö!én már 2-éve szedem a magne b6 es a valdoxan 25mg esténként,az lene a kérdésem hogy mijen inmunerösitöt szedhetek melé.köszönöm elöre is.



Dr Hack Erzsébet [ 2012-09-17 14:29 ]

Éva! megnézném a leleteit, bár minden valószinűség szerint valamilyen ( a jelenlegi orvostechnokai műszerekkel ki nem muntatható) méreganyag van a szervezetében. Allergiás mechanizmus is feltételezhető. Történt-e fül-orr-gégészeti és allergiológiai vizsgálat?
A Detox, Antiox segíthet



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-17 14:18 ]

Ilona! attól, hogy a vérképe nem mutat eltérést ezer baja lehet, de egy -két mondatos kórtörténetből nem tudok Önnek semmit sem ajánlani( mióta van panasza, fogyott-e , melyik izülete (i) fáj, mennnyire stresszes stb.
Írjon az email címemre, ha nem kívánja publikussá tenni ezeket



Karádiné Sass Éva [ 2012-09-17 12:57 ]

Kedves Doktornő!
Segítségét kérem.57 éves vagyok.A panaszaim:krákogás,többszöri pislogás,állandó kötőhártya gyulladás.Jártam szemorvosoknál,laborokban,neurológusnál,idegpálya vizsgálaton,pajzsmirigy vizsgálaton stb.Eredmény nincs-kb. fél éve kinlódom.Van állásom,normál családom,
mit tegyek?Köszönettel:Éva



Csanádi Ilona [ 2012-09-16 12:21 ]

Kedves Doktornő, szeretném kédezni, milyen termékeket ajánl nekem. étvágytalan vagyok, nincs erőm. Fájnak az izületeim, rosszul alszom.A vérképem rendben.
köszönettel Icus.



Dr Hack Erzsébet [ 2012-09-15 06:41 ]

Barbara ! nem valószínű, hogy ez a nagy fogyás és az egyéb tünetek a poliptól vannak. Súlyos lelki stressz is okozhatja.
Tájékozódjon a www.ujmedicina.hu oldalon, de ha egyedül nem megy írjon az email címemre



Hujber Barbara [ 2012-09-14 10:58 ]

Kedves Doktornő!Köszönöm az eddigi válaszát!Annyit még azért szeretnék megkérdezni hogy a poliptol lehetséges fogyni pár honap alatt 30 kg-ot?Sajnos anyunak sulyos alvás zavarai is vannak és nagy az étvágytalansága is!Ez lehetséges a poliptól!Vagy ennek más lehet a kiváltó oka?



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-14 06:07 ]

Barbara! valószínű, hogy kisebb, műtét utáni szövődményről van szó, mert a polipok nagyon vérzékények.
Ha a műtét nem elektomos késsel történt, még nagyobb a vérzés veszélye, de akkor is előfordulhat, ha nagy volt a polip és sem mindegy, hogy hol volt.
Sajnos ilyen egy mondatos kórtörténetből nem lehet korrekt véleményt adni.
Egy biztos, hogy a vérzés ebben az esetben nem jelenti egyértelműen a rosszindulatúságot( ezt a szövettan dönti el)gondolom ez volt a burkolt kérdése



Hujber Barbara [ 2012-09-13 18:43 ]

Érdeklődni szeretnék arrol hogy anyunak polipot vettek le a végbélről és rá 5 napra azt hitte hogy hasmenése van és sajnos tiszta vér jött ki!Azt szeretném meg kérdezni hogy ez mitől lehetséges?



horváth krisztina [ 2012-09-12 14:14 ]

Köszönöm szépen a válaszát! És akor ebből a vision nevű termékből kell ezt megvásárolnom? Minden email át jött eddig nem tudom mi lehet a gond!



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-12 14:06 ]

Krisztina ! a megadott email cím nem létezik, így nem tudok segíteni



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-12 14:02 ]

Krisztina! sorozatban visszajön a levelem, pedig többször is elküldtem--
Javaslat: méregtelenítésre Detox, reggel 2kapszula, este 2 Pax.
A gyógyszereit csak fokozatosan lehet csökkenteni, majd abbahagyni-ezt még megbeszéljük.
Később más lesz a javaslat, de most ezzel indulunk



Horváth Krisztina [ 2012-09-12 13:29 ]

kedves doktornő!Legyen szíves nekem ide megirni,mert valami oknál fogva nem kaptam meg az emailt amit küldött nekem!köszönöm előre is!



Horváth krisztina [ 2012-09-12 10:56 ]

kedves doktornő!Sajnos az email nem érkezett meg.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-09-12 09:19 ]

Krisztina! választ kapott emial ben




horváth krisztina [ 2012-09-12 08:12 ]

Kedves doktornő!Én éredeklődni szeretnék öntől,ugyan is 12éve szedek különféle gyógyszereket,szorongás,pánik,és enyhe depresszióra.Most rivotril 05 szedek napi 3szor citalopramot napi egyetés este egy fél mizapin solt.Jol vagyok most már tölük,de én már nem szeretnék szedni gyógyszereket,mert elegem van,és persze a mellékhatásoktól és félek!Dolgozni meg egyáltalán nem is tudok,mert állandó jelleggel álmos vagyok tőlük.Mit javasolna nekem? van e olyan gyógyhatású készítmény ami ilyen tünetekre jó lenne nekem és le tudnám rakni ezeket az erős gyógyszereket.Előre is köszönöm válaszát.



Dr Hack Erzsébet [ 2012-09-06 05:46 ]

Anita! elvileg igen, de nem tudom, hogy miért ( indikáció?)kellene együtt szednie, hiszen a két hatásmechanizmus teljesen külömbözik egymástól.Ha egy kicsit részletesebb lenne a kórtörténet mindedketten okosabbak lennénk



Szoboszlai Anita [ 2012-09-05 10:55 ]

Tisztelt doktornő!

A segítségét szeretném kérni Öntől egy dologban. a kérdésem a következő: szedhetem -e együtt a Lindinette 30 fogamzásgátlót a Milgamma N gyógyszerrel? ha szedném, csökkentené-e a fogamzásgátlás hatását? Kell emiatt aggódnom?
Köszönöm a válaszát.
üdvözlettel: Anita



Dr, Hack Erzsébet [ 2012-09-04 12:37 ]

Brigitta!
a Tiroxint nem lehet azonnal abbahagyni( jól gondolta)beláthatatlan következményei lehetnek
Teljesen korrekt véleményt és javaslatot csak a rendelkezésére álló laborleletek és egyéb vizsgálati eredmények ismeretében tudok adni.
Kérem írja meg ezeket az email címemre



Brigitta [ 2012-09-03 15:41 ]

Kedves Doktornő!
A hétvégén voltam Dr Voll féle felmérésen, ahol az Artum szedését és a tiroxin azonnali teljes elhagyását javasolták. Márciusban diagnosztizálták a pajzsmirigy alulműködést és azóta próbáljuk beállítani az euthyroxint. Most érzem, hogy jobban vagyok. A pm probléma miatt a női hormonrendszer sem működik megfelelően, pedig babát szeretnénk. Az arcomon pigmentfoltok jelentek meg. A vizsgálat szerint a vesével is baj van/76/ , de az alap probléma a hipofízis. Én szívesen szedém a Vision termékeket, de a gyógyszer teljes és hirtelen elhagyásától tartok Kíváncsi lennék a Doktornő véleményére! Előre is köszönöm!



Drt. Hack Erzsébet [ 2012-08-29 08:38 ]

Vera!a férjének tipusos köszvényes rohama volt, melyben ( jól tudják) a húsevésnek tulajdonít a tudomány a nagy szerepet
A diéta mellett javasolt az Ursul reggel kapszula és az EnjoyNt este 1 kapszula szedése.
Az Ursul a javítja a vesén keresztül a purin anyagcseretermékek kiürülését, az EnjoyNT, pedig megakadályozza az izületekbe való beépülését, lerakódását



Vera [ 2012-08-28 16:02 ]

Tisztelt Doktornő!

1 hete a férjemnek a jobb nagylábujja begyulladt,piros duzzadt és nagyon fájdalmas volt, alig tudott menni.1 hónapja rutin laborvizsgálat során a húgysavszintje 634 volt.Nagyon sok húst eszik ezért mi a köszvényre gondolunk.4 hónapja a vérnyomására is szed gyógyszert.Nagyon stresszes a munkahelye.Fiatal még és nem szeretne újabb gyógyszert szedni.A diétán kívül milyen készítményeket ajánlana neki?Tisztelettel Vera




Dr Hack Erzsébet [ 2012-08-27 16:36 ]

Renáta ! nagy valószínűséggel psychés eredete lehet a tüneteinek, de erre nem a gyógyszer a megoldás-Ön is észreveszi, hogy már is jönnek a mellékhatások és még nem is beszéltünk a hozzászokás veszélyéről.Szépen , fokozatosan le kell állítani ezek szedést.
A leszokásban segít a Detox, Antiox, Pax
kombináció



Renáta [ 2012-08-27 14:10 ]

Üdvüzlöm Doktor nő! Szeretnék segítséget kérni öntöl. A panaszaim 1 este gyomor émelygéssel kezdődtek,éjszaka hányingerre ébredtem és nagyon rossz volt a közérzetem.Yadin nevü fogamzásgátló tablettát kezdtem el szedni korábban és arra gyanakodtam talán az okozza az ájulás szerü tüneteket,abba is hagytam,nem szedem,viszont a tünetek meg vannak most is.Zsibbad a fejem hol itt hol ott,kezem,nyelvem szintén Xanaxot kaptam a 0.5 mg-ot napi 3-szor és cipralex tabit felet 10 napig. Enyhülnek a nyugtatótól a tünetek de azt veszem észre mióta szedem mintha égne a bőröm,tarkóm,kezeim. Teljes labor vizsgálat,pajzsmirigy vizsgálat történt,minden rendben,vércukor,vérnyomás,EKG szintén.4 éve veszítettem el anyukámat,idén a mamámat,van 1 kamasz korú fiam,meg 1 picike is aki 21 hónapos,idegeskedem velük napi szinten,de lehetséges hogy fizikai tünetként ilyen érzéseim lennének a stressztől? Mert,hogy a neurológos és a pszichiáter orvos ezt állítja. A dr-nő szerint is ez állhat a háttérbe? Nem fáj semmim,valamikor enyhe szorítást érzek a fejembe ami a nyugtató hatására szünik,de ha nem veszem be a gyógyszereket azonnal érzem a tüneteket.Segítsen nekem legyenszíves,mert nagyon rossz ez az érzés és főleg,hogy a pici fiam törődést igényel a nap 24 órájában! Előre is köszönöm,ha válaszol levelemre. További szép napot kívánok! Lakics-Hegyi Renáta



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-08-27 06:07 ]

Nyerges Sándor!Valamiféle perifériás keringési zavar lehet a háttérben.
Hány métert tud sétálni? dohányzik-e
/ választ emailcímemre kérem / addig is Detox, Antiox, majd a következő hónapban Mega, vinex szedését javaslom



Nyerges Sándor [ 2012-08-26 16:36 ]

Tisztelt Doktor nő!Nagyapám nevében tenném fel kérdésem.67 éves és több éve jelentkeztek nála a lábgörcs panaszai!magne b6-ot szedi rendszeresen +Miderizone 150mgOs film tablettát!panaszai nem szüntek!A kérdésünk az lenne hogy ön mit ajánlana ezek melé vagy vagy csak egész mást!Elöre is köszönöm válaszát! Tiszelettel:Nyerges sán dor



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-08-25 06:06 ]

Fejes Zoltánné-beszéltünk skypon



Fejes Zoltánné [ 2012-08-23 18:13 ]

Tisztelt Doktor Nő!

Három éve küzködöm alvásproblémával. Napközben nem szedek gyógyszert. Este viszont Xanax Sr l mg-ot, lendormint, illetve reggel l/2 Cipralexet. Sajnos az alvásproblémám nem oldódott. Folyamatosan havonta járok magán pszihiáterhez. Aludni viszont nem tudok. Mára már csak 3-4 órát alszom éjszaka. Szeretnék ebből az ördögi körböl kikerülni. Kérem segítsen. Nagyon várom a válaszát, bízva a segítségében. Szeretném Önnel a személyen kapcsolatot - beszélgetés formájában- felvenni. Tisztelettel: Fejes Edit



Dr Hack Erzsébet [ 2012-08-20 06:48 ]

Vera! a jelen tünetek a sugárterápia mellékhatásai-de van segítség
Beesk és Reviem szedését javaslom napi 2x1 kapszulát--3 hónapig.Utána megbeszéljük a folytatást



Vera [ 2012-08-19 13:13 ]

Tisztel Doktornő!

Édesapámnál 7 évvel ezelőtt rosszindulatú végbéltumort diagnosztizáltak nála.Sugárterápiát,kemoterápiát kapott és 2x megműtötték.Rendszeresen jár kontrollra,5 évvel ezelőtt a jobb tüdőfélen diónyi elváltozást láttak,amire kemoterápiát kapott. 2x vettek belőle szövettanra mintát ami negatív volt.Az elváltozás azóta sem nőtt. 2 hónapja 5 kg-t fogyott és fullad.A kezelőorvosa közölte hogy eddig tartott a kezelés, mivel a tüdején víz van és ezt nem lehet leszívni.Érdeklődni szeretnék hogy mely Vision terméket ajánlaná neki? Köszönöm.
Tisztelettel: Vera



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-08-18 16:30 ]

Ágnes! a Detox-ot éremes lenne megpróbálni, napi 2 kapszula és csinálni kéne egy jó erős ecsetelőt--6-8kapszulát felodani ( kibontani a zseletinból)fél deci vízben, és ezzel beecsetelni. De még jobb, ha a patikában vesznek colloidicum cum acid. salycilicum -t( FoNo)és ebbe teszik a Detox port. Vigyázat!! ép bőrre ne kerüljön, mert súlyos ( égéshez hasonló ) sérülést okozhat



Ágnes [ 2012-08-15 19:46 ]

Tisztelt Doktornő!

19 éves lányomnak szemölcs van a talpán. Fagyasztásra jár, vírus elleni gyógyszert kapott és 2-3 hetente fagyasztásra jár. A gyógyszert nem akarja beszedni, a szemölcs lassan múlik nagyon.Érettségi időszak alatt júniusban még egy szemölcs jött a másik mellé. Melyek Vision termék lenne jó neki?
Köszönöm



Dr Hack Erzsébet [ 2012-08-15 07:17 ]

Kriszta! férjének a Detox. Antiox. Pax kúrát javaslom. Ne akarja mindenáron meghízlalni, nem jó, mert a az immunrendszer nem ismeri a fel a daganat sejteket,--el tudnak bújni a zsírszövetben
Diéta a beteg panasza szerint, ha nem jó a tej, hagyják ki, de a joghurt még jó lehet

A cukorbeteg gyerek betegségének lelki oka van-- talán a szülök rossz házasélete, amit a gyerek lát és így reagál rá.
Bővebb info: www. ujmedicina.hu



Kriszta [ 2012-08-14 14:20 ]

Koszonom a valasszat !
A ferjem masfel eve esett at egy epevezeteken kialakult daganatos muteten ,o aki kemot is kapott ,szerencsenkre meg nincs atet,de minden 3-dik honapban van egy roszulet ami nagyon kfajdalmas ugy erzi mindha osszeszorulna a gyomorszaj nem kap levegot ,az orvosok nem tudjak mi az oka a mostani labor es orvosi analizis eredmenyek jok csak a suly gyarapodas nem valtozik .Mit tehetnenk ,na meg probaltak most ,hogy a tejtermekethadja ki az etrendbol ,hogy talan az termeli a sok savat es ez is oka lehet a rosszuletnek .A cukorbetek gyerek 6,5 eves.Koszonom



Dr Hack Erzsébet [ 2012-08-12 06:47 ]

Kováts Ferencné! a választ elküldtem email-ben és a kiegészítő adatokat kérem az email címemre küldeni



Kováts Ferencné [ 2012-08-10 16:12 ]

Tulmüködik a pajzsmirigyem, ami eddig fogyás nem következett be , ma is 55 kg vagyok, mint 2 évvel ezelőtt, bár már akkor is tudtam a pazsmirigy probkémémról. Jelenleg a nyakamon égési tünetet érzek ami nagyon kellemetlen érzés. Vizsgálatim golyva befelé növekedest mutadtak ki.
Milyen segitséget tudna mondani,kérem segitsen. Kováts Ferencné Julianna



Dr Hack Erzsébet [ 2012-07-30 14:53 ]

Beatrix ! az orrmandulák 6-7 éves korra teljesen elsorvadnak, így a műtét teljesen felesleges. Igaz, hogy a műtéti szövődmény 1 ezrelék alatt van, de arra az egyre ez 100%.
Javaslom, hogy az összes gyerekvitamint próbálja ki, minden hónapban más és mást ésa hatás nem marad el



Dr Hack Erzsébet [ 2012-07-30 14:46 ]

Bernadett! a kórtörténeti adatok miatt thrombósis, műtét) egy általaán nem javasolt ( sőt tilos) a fogamzásgátlók szedése) !!!Utána jöhet a Detox és az Antiox, majd a a Mega és a Vinex , ilyen párosításben



Dr Hack Erzsébet [ 2012-07-30 14:40 ]

355-ös vélemény Ágnes -nek szól



Dr Hack Erzsébet [ 2012-07-30 14:39 ]

Valószínűleg autoimmun pajzsmirigy gyulladása van, szedje tovább a Sveltformot.Sokáig kell szedni, de következő labor kontroll-ig nyugodtan szedheti A fogyás gyorsítható KG-OFF segítségével.
Nem tudom, hogy a méretelenítés megtörtént-e ( Detox), mert ez nagyon jót tenne az izületeinek is, a fogyásának és a pajzsmirigyének is



Dr. Hack Erzséber [ 2012-07-30 14:28 ]

Mónika!a panaszai hátterében lelki okok vannak ( lehetnek)-- beszéljünk skypon. Addig is kezdje el a Detox, Antox, Pax szedését



Takács Beatrix [ 2012-07-30 07:10 ]

Kedves Doktornő!
Kálváriánk, már 4 éves nagylányommal tavaly ősszel kezdődött, amikor elkezdte az ovit. Azóta rendszeresen FOG-hez járunk. Ha elkap vmit akkor 2-3 hét mire kilábal belőle, majd 1-2 hét, és újra beteg. Jellemző rá az orrhangzós beszéd, váladékcsorgás a garaton, emiatt száraz köhögés, arcüreggyulladás, néha torokgyulladás. Volt olyan FOG aki mandulaműtétet javasolt, mivel nagy az orrmandulája, s ezért a sok betegség. Háziorvosa (Ő FOG is)nem javasolja a műtétet, azt vallja, hogy erősödnie kell, s elnövi majd a nagyobb orrmandulákat. Az elején nagyon tiltakoztam a műtét ellen, de mostanra kicsit meginogtam. A környezetemben újra és újra azt hallom, hogy milyen jó a műtét, azon gyerekeknek kutya bajuk akik átestek rajta. Próbáltunk többféle vitamint, homeopátiát. Hát, nem tudom mennyit segített, de azért nem adom fel, hátha mégis van remény, s nem kell műteni. Kedves Doktornő, mit tudna ajánlani kislányomnak? Köszönöm, hogy "meghallgatott". Tisztelettel: Bea



Bernadett [ 2012-07-29 09:17 ]

Kedves Doktornő!
35 éves vagyok, két gyermekem van. A terhességek után erősen visszeres lett a lábam, trombózis miatt műteni is kellett, de az erek újra kijöttek, így a probléma nem oldódott meg. Egy fórumon olvastam, hogy valakinek a Detox és az Antiox kapszulák teljesen megszüntették a visszerességet. Lehetséges ez? Ha igen, kérem, legyen szíves tanácsot adni, hogy mit és milyen módon szedjek. (A mellékhatások tekintetében jelezném, hogy fogamzásgátló tablettát szedek, egyébként pedig nappali munkarendben dolgozom. Kérem, ezt is szíveskedjen figyelembe vanni, ha szükséges.)
Várom mielőbbi bíztató válaszát.
Üdvözlettel: Bernadett



Ágnes [ 2012-07-28 17:11 ]

Kedves Doktornő!
Május végén írtam Önnek. Második doboz Sveltformot szedem 1-1,5 kg fogytam.1 hete voltam pajzsmirigy kontrollon.FT3-4,46- norm. TSH-4,14 norm.felső határán, Anti-TPO 112 magas. Megemelték az Euthyrox adagot.A Sveltformot hétvégén elfelejtem bevenni, de viszonylag rendszeresen szedem. 5 kg-t szeretnék fogyni, csipőizületi gyulladás miatt fáj a lábam így futni, gyalogolni nem jó.Időnként non-steroid gyulladás csökkentőt kapok a reumatológustól. Mit tegyek, hogy a fogyás gyorsabb legyen és a pajzsmirigy gyógyszert elhagyjam.Következő pajzsmirigy kontroll januárban lesz. Válaszát előre is köszönöm.



Mónika [ 2012-07-28 10:00 ]

Tisztelt Doktornő!
32 éves vagyok.Állandó gerinc fájdalmaim vannak,főleg a nyakam fáj.Mindkét kezem remeg,leginkább reggel,ilyenkor a legapróbb dolgok is nehezen mennek(pl.:cipőfűzőt megkötni).Másik problémám,hogy allergiás és asztmás vagyok,Fostert,és telfastot szedek.Ki lehet ezeket váltani valamire?Ráadásul pár hónap alatt 5 kg-ot fogytam,nem fogyózok,most csak 46 kg vagyok.Nem tudok hízni!
Ha tud,kérem segítsen!
Válaszát előre is köszönöm!Mónika



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-07-27 05:13 ]

Kriszta! ki a kemo terápia utáni beteg ? hány éves ? miért kapot kemót, van- e áttét, milyen az általános állapota?
Gondolom a 7 éves cukorbeteg gyerek az másik eset.
Kérem részletesen írjon az email címemre



Veres Kriszta [ 2012-07-26 09:29 ]

Tisztelt Doktorno !En Erdelybol erdeklodom .Kemo terapia utan mit szabadna szedjen a beteg ?Es 7 eves gyerek aki cukorbeteg ?Koszonom



dr. Hack Erzsébet [ 2012-07-17 19:27 ]

Márta! valóban jól gondolja, amikor sokallja a Tramadol( ópium származék)mennnyiséget, de a férjének nagyon erős fájdalmai lehetnek
Ezen úgy lehet segíteni, hogy szedjen napi 1 kapszula Brain-o-flexet és 2 kapszula Hipert.Lassan csökkeneteni lehet a gyógyszer mennyiségét Kérem tájékoztasson az eredményről emailben



Navratilné Mujzer Anna Márta [ 2012-07-16 13:04 ]

T.Doktornő! Kérem segítsen. Férjem mindkét lábát érszükület miatt amputálták 10 év különbséggel.84. évében van, és amiatt nem tud rendszeresen végig aludni egy éjszakát, mert a bal lába szúrásszerúen fáj egész éjjel, sokszor 4 órakor dől le aludni. Tramadolt kapott, de 2-3 db-ot is be kell szednie, hogy hasson. Én sokallom is, és szerertném. ha más megoldást találnánk a mellékhatások és a hozzászokás veszélye miatt. Köszönöm válaszát. Navratilné



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-06-30 05:30 ]

Éva! mint minden program, az érprogram is méregtelenítővel kezdődik( Detox reggel 2 kapszula)Utána szépen sorban( minden hónapban más és más( Antiox, Mega, Vinex)
A kitágult erek továbbra is látszanak( nem tünnek el )de a szövődmények megelőzhetők.Volna egy nem publikus kérdésem, adja meg az az emil címét



Éva [ 2012-06-28 13:29 ]

Kedves Doktornő!
31 éves vagyok, a második gyermekemmel voltam várandós amikor a lábamon kidudorodtak az erek. Csak a bal lábamon egy ér(több ponton), de az nagyon csúnyán. Nem tudom mit tegyek, a műtéttől félek.
Köszönettel: Éva



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-06-20 05:40 ]

Katalin ! mióta cukorbeteg? van-e valamilyen kísérő betegsége? menni a vérnyomása és a testsúlya.
Az adatokat kérem küldje az email címemre
(nem publikus információ)



Hidasi Katalin [ 2012-06-19 20:07 ]

Kedves Doktornő! 65 éves vagyok és már hosszú idő óta nagyon fájnak a lábaim. Hosszú sétát gyaloglást nem tudok megtenni, éjszaka a fájdalomtól nem tudok aludni. Kivizsgáltattam, nincs érszükületem, trombózisom, viszerességem. 7-8 között szhokott mozogni a cukrom. Metformint szedek rá. Hallottam a Milgammáról, vettem is egy dobozzal, de rá van irva, hogy cukor gyógyszerrel együtt nem szedhető. Szeretném kipróbálni, mert sok jót hallottam róla, hátha használni. Kérem adjon tanácsot. Köszönettel Katalin



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-06-17 08:47 ]

Ildikó!
Beesk és Mega 2-2 kapszula és mivel valószínűleg stressz vagy depressziós tüneteke is vannak bármely antistressz készítmény is szóba jöhet



Ildikó [ 2012-06-15 13:10 ]

Kedves Doktornő!

Érdeklődni szeretnék, hogy fekélyes vastag- és végbélgyulladásra mi tudna ajánlani Édesanyámnak.
A választ előre is köszönöm!

Üdvözlettel: Ildikó



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-06-13 10:31 ]

Erika! a viszereket kívül-belül kell kezelni!
Belsőleg jó eredmények várhatók a Mega, Antiox és a Vinex
Első hónap 2 Mega 1 Antiox. második hónap
2 Mega 1 Vinex.
Hosszas kezelés szükséges



Erika [ 2012-06-12 13:38 ]

Kedves Doktornő!

Körülbelül egy éve jelentkezett a bal lábamon visszér!Különböző krémekkel próbáltam kezelni, de javulás nem volt látható! Ön mit ajánlana nekem a visszerek ellen! Köszönöm válaszát!
Erika



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-06-08 08:58 ]

Timea ! nem tudom mire gondol, mit akar kipucolni? fogalmazzon pontosabban



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-06-08 08:55 ]

Bea!a koleszterin szintet jól csökkenti a Detox( reggel 2) és a LC Balance( Napi 1 )-ezt folyamatosan kéne szedni min. 3hónapig--ez után vérkép kontroll
A Detox segíthet az az ízületi panaszok csökkentésében is



Horváth Tímea [ 2012-06-08 08:00 ]

mit thetek,hogy kipucoljam a zyperycsot?



Czervánné Bea [ 2012-06-07 12:52 ]

Kedves Doktornő!
A férjemnél a vérkép lelet magas koleszterin szintet mutat. 7.0
Kérem adjon tanácsot melyik terméket kezdje el szedni./úgy tudom gyógyszeres kezeléssel ugysem lehet sokat javítani/, emellet nyaki röntgen csigolyák közti /dyscopatia-t, spondylosis-t mutatott ki.Mely termékek szedését javasolná neki?
Előre is köszönöm!
Tisztelettel: Czervánné Bea




Dr. Hack Erzsébet [ 2012-05-30 06:25 ]

Ágnes!igen, ebéd előtt



Ágnes [ 2012-05-29 14:21 ]

Tisztelt Doktornő!
Köszönöm válaszát.Tudom hogy azt írta hogy ebéd előtt vegyek be 2 Sveltform kapszulát. Vacsora előtt nem kell? Idővel vacsorára is kevesebbet fogok enni az ebéd előtti kapszula hatására? Tisztelettel: Bogács Ágnes



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-05-25 08:25 ]

Ágnes ! a Sveltformmal nagyon jó tapasztalatok vannak Az Ön esetében ebéd előtt kell 2 kapszulát bevenni, az Euthyrox marad a következő labor kontrollig--ennek birtokában fogjuk az adagját fokozatosan csökkenteni



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-05-25 08:21 ]

Ildikó választ kapott email-ben



Ágnes [ 2012-05-22 18:31 ]

Tisztelt Doktornő!
Pajzsmirigy alul működésre Euthyrox 50 mikrogramm fél tablettát szedek 2 éve naponta éhgyomorra.Rendszeres ellenőrzésre járok, jók az eredményeim. Ülőmunkát végzek hetente 1-2 alkalommal tornázok. Sajnos a 6 óra utáni nem evést nehezen tudom tartani. Szeretnék 6-7 kg fogyni, Sveltformmal próbálkoznék. Mikor kell beszednem, étkezés előtt vagy közben? Euthyrox mellett szedhető úgyis lesz hatása a fogyásra? Másik kérdésem ki lehetne az Euthyroxot váltani Sveltformmal? Tisztelettel: Bogács Ágnes



ildikó_dobos@citromail.hu [ 2012-05-22 15:12 ]

Tisztelt Doktornő!
Sok éve,szedem a rivotrilt 2mg-osat este,
nem igazán segít már.Sajnos kegyetlen volt hozzám a sors,és ez a gyógyszer kellett nekem,de most olvastam az ön cikkét
és arra szeretném kérni,ha tud segítsen nekem.Nemrégiben vissza mentem az orvosomhoz,hogy a gyógyszer már nem igazán használ,és mirtadepit írt de sajnos a harmadik tablettától már remegtem ödéma keletkezett az arcomon,szememen.Aztán többször nem vetem be,most újból,a rivotrilnál tartok mert nem,értem el az orvosomat.Kérem ha tud segítsen nekem ráadásul klimacxolok is és nagyon roszul élem meg ezeket a dolgokat,előre is köszönöm.Tisztelettel Dobos Béláné.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-05-01 06:06 ]

Emese!a hypofizis elváltozással a Vision sem tud mit kezdeni, de a szív és vese gondok megoldásában segít az Antiox és a Nutrimax
Kérem írjon az email címemre



Lers Emese [ 2012-04-30 15:46 ]

Tisztelt Doktornő!

Édesapámnak hipofizis macroadenomája van,2009-ben diagnosztizálták.Látása romlik,hormongyógyszert és mellékvesére szed gyógyszert,mert a hormontermelése máskülönben leállna.A daganat nem rosszindulatú,de mérete elég nagy.Szívkoszorúér és veseproblémái is vannak,de az már 15éve kezdődött.Milyen gyógymódot tudna javasolni?
Üdvözlettel,
Lers Emese



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-04-22 07:05 ]

Éva! jó tapasztalatok vannak a Sveltform -mal
Gondolom szedett, vagy szed is gyógyszert a betegségére--ezt fokozatosan csökkentve a Sveltform-mal jó életminőség érhető el



Tóth Éva [ 2012-04-20 21:11 ]

Tisztelt Doktornő,

Pajzsmirigy alulműködésre tudna e ajánlani természetes gyógymódot?Tisztelettel üdvözlöm, Tóth Éva



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-04-18 14:57 ]

Nikolett! emailben kapott választ



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-04-18 14:57 ]

Németh Lajosné! ilyesmi nem szokott előfordulni, de úgy látszik, hogy az Ön szervezete valamit nem tolerál



Nagy Nikolett [ 2012-04-16 10:29 ]

Kedves Doktornő!!
Pánikbetegségre szedem a cipralexet,még csak fél szemnél tartok, meg este egy 0,25 xanaxot még beveszek!!!
Azt szeretném kérdezni, hogy emelett lehet-e szedni a macskakarmot, meg a paxot, vagy a paxot csak akkor ha már xanaxot nem veszek be??
Válszát előre is köszönöm!!!
Tisztelettel: Nikolett



Németh Lajosné [ 2012-04-14 21:21 ]

Kedves Doktornő!
6 napig szedtem a Pax-forte-t (2x1) majd hirtelen belázasodtam (39 felett)és erős gyomorgörcsöm és hasmenésem lett. Két napig nem szedtem a PAX-ot majd mikor jobban lettem ismét bevettem, újra gyomorgörcs ée hasmenés.Még kétszer megpróbáltam szedni de újra előjöttek a bajok. Most már jól vagyok de nem tudom, hogy ha érzékeny vagyok valamely összetevőre nem okozok-e még nagyobb bajt magamnak ha újra próbálkozok. Várom válaszát.Köszönettel: Némethné Margit



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-04-14 14:34 ]

Marosvölgyi Katalin email-ben kapott választ a kérdésére



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-04-12 15:28 ]

Zsuzsa!az Algopyrintől valószínűleg aktiválódott a colitis ulcerosája.
A Nutrimax gyorsan rendbe hozza



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-04-12 15:26 ]

Éva!szerencsére több jó Vision termék is van az érbetegségek kezelésére.
Antiox, Mega,Vinex.
Ebben a sorrendben szedje, havi váltással



p gyimesi Zsuzsa [ 2012-04-08 13:53 ]

Megfázás miatt C vitamint és algopirint szedtem kb. 3 napon át. Reggelre észrevettem, hogy erősen fehér lepedékes a nyelvem, amely nem akar megváltozni. Mitől lehet és mi az oka. Egyébként ulcerosa és PCP autoimmun betegségem is van.



Csák Éva [ 2012-04-08 13:03 ]

kedves Doktornő!
A lábam többször műtötték visszérre, eredménytelenül.Mit tanácsol, mit szedjek?
Üdvözlettel:Csák Éva



Marosvölgyi Katalin [ 2012-04-06 17:47 ]

Kedves doktornő,
Édesanyám (71) glaukoma következtében elvesztette látásának 98 százalékát, két éve idősek otthonában él. A psziáter alz heimert állapitott meg nála egy 10 perces vizsgálat után. Anélkül hogy édesanyám tudta volna hogy pszicháternél van. Hiszen ő a reumatologushoz készült a hátfájása miatt. Kérdem én hogy lehetséges a dignozis felállitása alz heimernél 10 perc alatt? Kérem önt mint szakorvost, adjon tanácsot hogy milyen módon lehet egy diagnózist felállitani időseknél ilyen esetben. Mindennap beszélek leglább egy fél órát édesanyámmal telefonon. Én nem tudtam őt még rajtakapni azon hogy felejtene vagy lassabban forogna az agya. A vaksága miatt sokszor nem tudja hogy milyen napszak van ami egy vak embernél érthető. Sokszor elveszti a tájékozódását a saját lakrészében és sok időbe kerül amig megtalálja ujra az ágyát illetve a fürdőszobát. Édesanyám az otthonba való beköltözásekor már nem látott, tehát nincs elképzelése a saját lakrészéről.

előre is köszönöm válaszát,

Katalin



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-31 09:26 ]

Barbara! vírus ellen nincs orvosság, de nincs is rá szüksége, mert- az új medicina szerint- értelmes biológiai külön program keretében a gombák elpusztítják a vírusokat



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-31 09:18 ]

Viktória! igen, szedhetők



Barbara [ 2012-03-29 21:36 ]

Kedves Doktornő!
Köszönöm válaszát a HPV-re, ez így megnyugtatóbb. További kérdésem az lenne, hogy azért ez vírus , nem? Ha igen , vagy ha nem, akkor is milyen terméket ajánl arra, hogy kilábaljak belőle.Köszönöm.



Viktória [ 2012-03-28 21:56 ]

Tisztelt Doktornő!
Érdeklődni szeretnék, hogy ezek a termékek szedhetők-e fogamzásgátlóval együtt? Előre is köszönöm a válaszát.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-28 05:47 ]

Lenke!ha ismerne tudná, hogy ez a vesszőparipám:Több gyógyszer együttes szedése esetén a hatás nem fokozódik, csak a mellékhatások száma nő



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-28 05:44 ]

Barbara!a Új Medicina szerint a HPV nem sex útján terjed, vagy kapható el, hanem egy konfliktus ( férje halála) utáni megoldási szakasz tünete( értelmes biológiai külön program)
A gyermekét nem veszélyezteti
Ha van még kérdése keressen!



DAMÁSDINÉ HOLCZER LENKE [ 2012-03-27 10:34 ]

azt szeretném megkérdezni,hogy a frontintés a lendormont szedhetem e együtt ? továbbá az arbatran 50 mg-os tabletta ókoz e gyomorfájdalmat.ugyanis én mind a 3 féle gyógyszert este veszem be. szivességét előre is köszönöm Damásdiné



Barbara [ 2012-03-21 20:18 ]

Kedves Doktornő!
32 éves anyuka vagyok, kisfiammal egyedül élek, férjem balesetben 2 éve meghalt.Most diagnosztizáltak nálam HPV vírust, 3-as citológiával. Immunerősítőt kaptam, 3x2 naponta,szünet,kb 3 hétig, utána szövettanra kell mennem.A férjem óta nem voltam senkivel, nem tudom honnan kaptam.Azt szeretném megkérdezni,hogy nőgyógyászati problémára tud ajánlani valamit.Még azt kérdezném, hogy a kicsi elkaphatja-e.Azt mondták, hogy nem, de nem vagyok elég nyugodt.
Köszönöm segítségét.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-19 05:53 ]

Zsóka!legelőször is a Detox-ot javaslom--ez már nagyon gyorsan segítene a panaszai csökkentésében.
A végtagfájdalmait reumatikus betegség vagy ideg-érkárosodás is okozhatja, jó lenne tisztázni-- a további teendő ettől függ
Ne keseredjen el !! van segítség.
Várom válaszát!



Zsóka [ 2012-03-18 17:25 ]

Kedves Doktornő !
Kb. 5-6 éve állandó fájdalommal élek.Mindakét kezem , lábam fáj. Könyöktől a kézújjamig , térdtől a lábújjamig mindig zsibbadt, szurkál, feszül.Szedtem antidepresszánst 3 évig, de akkor is megvoltak a panaszok csak jobban viseltem.Ezeket sikerült mostanra elhagynom.Májfunkcióm GGt 120-220 között van. Voltam vele vizsgálatokon, azt mondták nem alkoholos eredetü zsírmáj.Nem iszom, csak néha alkalmakkor.A szénhidrátokat nem nagyon tudom megemészteni.Nagyon fáradékony, gyenge vagyok.Most olvastam a termékekről. Szeretném megkérdezni, hogy mit ajánlana.Özvegy vagyok, sajnos ez is közrejátszott, a lelki bánat.54 éves vagyok, 3 éves kisunokámra sokat vigyázok, de alig bírom néha vonszolni magam.Ha tetszik tudni segíteni , megköszöm.




Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-15 06:38 ]

Kedves Tömöri Ferencné!
Azzal, hogy más cégek termékeiről akármilyen véleményt mondok azzal az még nem lesz jobb.
Gondolja végig-- a Matuzalem== fekete tea
A döntés az Ön kezében van



Tömöri Ferencné [ 2012-03-14 17:44 ]

Tisztelt Doktornő!
Kérem segítsen döntenem a Matuzsálem tabletta megvételében. Annyi a szélhámos és nagyon sokba kerül! A leírások azonban csupa pozitív dolgokat említenek.
Tisztelettel várom válaszát!
Üdvözlettel: Tömöri Ferencné



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-03-02 13:55 ]

Kedves Ferenc! a pajzsmirigy alul működés sokszor oka lehet( persze ezer más is van )az idült székrekedésnek.
Kérjünk egy pajzsmirigy vizsgálatot( egyszerű vérvétel) TSH, T3, T4 meghatározást--ebből minden kiderül
A Detox-ot a sérvműtét után 6 héttel kezdheti el újból szedni



Tóth Ferenc [ 2012-03-01 11:50 ]

T.Doktornő!

66éves nyugdijas férfi vagyok.Kronikus székrekedésem van.Leleteim negativak(vastagbél tükrözés, labor, most volt lágyéksérv mütét) kivétel a zárojeltésen pajzsmirigy vizsgálatot ajánlanak! Mütét előtt Vision macskarom kapszulát szedtem-azt hiszem használt-de mütét miatt abba kellett hagynom. Kérdésem mikor szedhetem? Esetleg mit tettszik javasolni a kronikus székrekedésre. Hashajtot nem merek naggyon szedni.
Köszönöm segitségét, és válaszát
Tisztelettel Tóth Ferenc



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-02-20 16:56 ]

Erika! a döntés az Ön kezében van !!senki,de senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon.
Nagyon örülök, hogy a kolléga tisztességesen tájékoztatta a gyógyszeres terápia mellékhatásairól.
De miért nem ad magának egy esélyt és próbálja meg a kevésbé zűrös, de járható és eredményre vezető utat a gyógynövényekkel?



Erika [ 2012-02-20 10:44 ]

Kedves Doktornő!
40 éves családanya,vállalkozó vagyok.Elég sok stressz ért a múlt évben,szorongás kerített hatalmába egyedül maradt nagypapám miatt. Ez év január 17-én nagyon kedves ismerősöm,osztálytársam halálhíréről kaptam telefont,még aznap éjjel pánikrohamot kaptam. Azóta ez a roham nem jelentkezett de olykor furcsa tüneteket produkálok/pld.testidegen érzés,álmatlanság,zavaró gondolatok/ezt leszámítva jó a közérzetem,el tudom végezni a munkám, családom,a háziorvos készített ekg-t,laborvizsgálatot természetesen minden lelet negatív.Elgondolkoztam,hogy felkeresek egy pszichológus-pszcihiátert,előzetes telefonegyeztetésen elmondta a terápia lényegét gyors,szenvedésmentes, gyógyszeres kezelés,viselkedésterápia,relaxáció stb.majd gyógyszerről való leszoktatás...ha nem veszek részt a kezeléseken akkor a betegség mélyülhet,társbetegségek jelentkezhetnek...eléggé megijedtem,konkrétan a gyógyszerfüggőség ijesztett el a további kapcsolat felvételétől. Igazából nem tudok dönteni mitévő legyek, és ez a "betegség" gyógyszerek nélkül kezelhető-e? Várom válaszát,tanácsát. Tisztelettel: V. Erika



Somkutiné Bea [ 2012-02-16 14:22 ]

Köszönöm szépen Doktornő! Megfogadom a tanácsát amennyiben módomban áll.
Tisztelettel Bea



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-02-15 09:47 ]

Bea! a gyógyszerei mellett a Beesk és a Sveltform szedését javaslom.
A pajzsmirigy működését 3 havonta ellenőriztesse



Somkutiné Bea [ 2012-02-14 10:10 ]

Tisztelt Doktornő!
Köszönöm a válaszát. Nem fekélyes a vastagbelem, hanem irritabilis bélszindrómám van, hasmenés nélkül. Fenntartó kezelésnek szedem Aa Salazopyront.65 éves vagyok és 3 éve szedem.
Amennyiben másik Vision készítményt tetszene javasolni, megköszönném!
Köszönettel
Somkutiné Bea



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-02-13 10:54 ]

Bea!fekélyes vastagbél gyulladás esetén a Detox-ot nem javaslom, mert nő(het) a vérzés veszélye.
Mivel nem ismerem a kórtörténetét , így nem tudok konkrét tanácsot adni



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-02-13 10:51 ]

Melinda! a Detox, Antiox jó választás.
javaslom még a Nortia napi 2 kapszula szedését.
A három készítmény együtt szedhető



Somkutiné Bea [ 2012-02-12 16:33 ]

Tisztelt Doktornő!
Az olvasottak alapján A Detoxot próbálnám ki, de nem vagyok biztos benne. Ezért kérdezem Önt, hogy pajzsmirígy(Letroxot szedek) alulműködésem és krónikus vastagbél gyulladásom van(Salazopyrint szedek)és ezekre jó e ez a készítmény?
Válaszát köszönöm,
Tisztelettel
Somkutiné Bea



Balla Juhász Melinda [ 2012-02-12 13:14 ]

Kedves Doktornő! 40 éves vagyok, de több panaszom is lenne, 18 éves korom óta szívritmuszavarom van, amire gyógyszeres terápiát szedek, mindkét mellem tele van cisztákkal, majd az utolsó betegség amit decemberben állapítottak meg az a Rheumatoid arthritis. Erre egyetelen egy orvosi kezelést vettem fel, injekció formájában (Diprophos) de amikor olvastam a sok mellékhatásról és a kezelések menetéről, amik a végén még is eredménytelenek, mert csak lelassítják a folyamatot de nem fordítják vissza, azt mondtam köszönöm ebből nem kérek, én meg akarok gyógyulni. Ismerős ajánlására elkezdtem szedni a Detoxot és az Anioxot, valamint kiiktattam az étrendemből minden mesterséges terméket. Azt szeretném kérdezni ajánl e még valamit ehhez a két termékhez és volt e már tapasztalata arról hogy ebből a betegségből kigyógyult valaki a Vision termékek segítségével. Válaszát előre is köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-02-02 13:06 ]

Kedves Andrea!
A legtöbb esetben a probléma stress következménye--ennek oldására a Pax fortét ajánlom.
Jó eredmények várhatók a fekélyképződés megakadályozása illetve a meglévő fekély gyógyulására a Natura Ten-től.
A kettő együtt is szedhető



Kovács Andrea [ 2012-02-02 11:22 ]

Kedves Doktor Nő!

Segítséget szeretnék kérni Öntől. Páromnak évek óta gyomorsav problémái vannak, sokáig a Lanson 30mg szedte, de most új gyógyszert kapott Ecomul 40mg szed napi 1x. Szeretném megkérdezni, hogy ki tudnánk-e váltani a gyógyszert valamelyik Vision termékkel? Ha igen, melyik terméket javasolja?
Segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel és köszönettel várom válaszát.
Kovács Andrea Andus.



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-01-24 10:02 ]

Kedves Dóra!mindig azt vallom, hogy igazán sikeres terápiát csak méregtelenítés után lehet elérni--Önnek is azért kell folyamatosan emelni a gyógyszer adagját, mert a receptorok( az a hely, ahol a gyógyszer bejut a célsejtbe )foglaltak, le vannak fedve a gyógyszer töredékkel és egyre nagyobb adag kell a kívánt hatás eléréséhez.
Erre a célra nagyon jó a Detox( nem biztos, hogy a reggeli 2 kapszula bevételekor azonnal hasmenés jelentkezik, de ha mégis, szedje reggel és este 1-1 kapszulát.
Az L-thyroxin csak fokozatosan lehet abbahagyni, negyed szemekkel csökkentve
( hetente, 10 naponta) úgy, hogy közben már elkezdi szedni a Sveltformot ( napi 2 kapszula)
Közben labor kontrollok kellenek, hogy hol tartanak a hormonszintek.
A pánikra nagyon jó a Pax, nyugodtan szedheti



Herceg Dóra [ 2012-01-23 14:21 ]

Kedves Doktornő!

Pajzsmirigyalulműködésemet 5 évve diagnosztizálták, és azóta sem tudták beállítani. Jelenleg 100 mg l-tiroxint szedek naponta, folyamatosan emelni kell sajnos. Az orvosom azt mondta ez a természetes, bár az elején azt is mondták, hogy pár hónap alatt beállítják. Sajnos ez a mai napig nem sikerült.
35 éves nő vagyok, nincs még gyermekem. Kerámiaműhelyben dolgozom, ahol elég sok mérget szívok be a kemencék, illetve az egyéb anyagok által. Hamarosan elfogok jönni erről a munkahelyről, mert szeretnék gyermeket vállalni.
Mondtam az orvosomnak, hogy szeretnék méregteleníteni, de erre azt a választ kaptam, hogy semmit nem szedhetek (főleg nem méregtelenítőt, ami hasmenést okoz), mert az befolyásolja az l-tiroxin feszívódását.
Viszont Én azt gondolom, hogy mindenképpen pozítív lenne egy méregtelenítés. És aggaszt az is hogy folyton emelni kell a tiroxint. Amit még fontosnak tartok leírni, hogy 15 éves korom óta dagnosztizált pánikbetegségem van, de ez kb 1 évig tart, aztán 5 évig tünetmentes, aztán megint 1 év megint szünet, most éppen szünet van, vagy vége lett, mindenesetre a hajlam bennem van. Szeretném a tánácsát kérni ez ügyben, mert szeretnék babátvállalni, de ahhoz folyton jól kell a pajzsmirigynek működni, illetve a méregtelenítés mennyire fontos Ön szerint és esetemben hogyan kivitelezhető, (eddig még sosem méregtelenítettem).
Tényleg életem végéig szednem kell a tiroxint, és nem lehet visszafordítani a folyamatot?
Egyéb észrevétele és tanácsa van -e esetleg?

Elnézés a hosszú levélért, és előre is hálásan köszönöm a válaszát!

További szép napot kívánok!

Tisztelettel
Herceg Dóra



Dr. Hack Erzsébet [ 2012-01-13 14:22 ]

Kedves Judit! a gyógyszer mellet nyugodtan szedheti a Brain.-t, csak nem egyszerre és napi 1 Megát is javasolnék.
egyenlőre kell a gyógyszer, de később, ha több roham nem jelentkezik, lehet csökkenteni, majd elhagyni.




Kunné Varga Judit [ 2012-01-13 09:22 ]

Tisztelt Doktornő !

A fiammal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni.17 éves, a 22-es kromoszómája gyűrű formában van,a mentális fejlődése elmaradt,és először kb.1 hónappal ezelőtt
észrevettem hogy egy irányba néz , nem lehet vele kommunikálni és erőtlen lett.Ez megismétlődött 1 héttel ezelőtt.
Orvoshoz mentünk ahol EEG vizsgálat kimutatta hogy a jobb félteke fölött egyértelmű epileptiform kisülések-meredek hullámok és tüskék-.A rosszullétek rövid parciális rohamok lehettek.
Javaslat.Tegretol CR 400mg.
A vision termékek között találtam a Brain Oflex készítményt .Szeretném kérdezni hogy a gyógyszer mellett esetleg HELYETT adható-e a készítmény mert gyógyszert csak nagyon indokolt esetben szeretnék adni a kisfiamnak.
Tisztelettel és köszönettel várom a válaszát .
Kunné Varga Judit




Dr. Hack Erzsébet [ 2012-01-06 09:10 ]

Annamária! emailben kapott választ



Katrus Annamária [ 2012-01-05 09:23 ]

Tisztelt Doktornő!

Valószínűleg korábbi fertőzésből adódóan a vékonybelemben megtelepedett baktériumok vannak, melyeket szeretnék onnan kiűzni.
Továbbá állandóan krónikus fáradságban szenvedek.

Ön mely termékeket ajánlaná ezekre a próblémákra?

Segítségét előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Katrus Annamária



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-12-20 14:42 ]

Viktória! elvileg lehet szedni mind a kettőt, de nem látom értelmét
Vagy_vagy



viktoria [ 2011-12-19 13:59 ]

Tisztelt doktorno!
A szememre szedek vitamint,ami 15mg luteint tartalmaz.Vettem centrumot is amiben szinten van lutein.Az lenne a kerdesem,hogy szedhetem-e egyutt a ket vitamint?Valaszat elore is koszonom!



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-12-14 07:08 ]

Kedves Tünde! először is méregtelenítsen ki Detox-al, mert a szabad gyökök annyira belepték a pajzsmirigyét, hogy a hormonok már nem tudnak hatni-- ezért kell állandóan emelni az Euthyrox adagot és utána jót tenne a Sveltform hónapokon át.
A Milgammát akkor akkor adjuk, ha nincs más, nincs jobb( ez tulajdonképen B 12 vitamin).
Mivel a pajzsmirigy a belső elválasztású mirigyek rendszerébe tartozik, így minden más( ebbe a rendszerbe tartozó betegség )veszélyeztetheti



SZIGETI TÜNDE [ 2011-12-13 16:04 ]

jó napot, dr.nő. Erdélyből írok. 2006-tól vagyok nyilvántartva elégtelen Hashimoto tiroidával. Azóta rendszeresen járok szakorvoshoz. a folyamat hol jó, hol nem, az Euthyrox adagom napi 25-ről most 100\75 - egy egy nap. Kérdésem, hogy meddig szedhető, milyen plafonig a gyógyszer (az eredményeim mindig magasak, nem férnek bele a normálisba - pl. az 5-ig elfogadhato TSH most is 7-es)..s más betegség\tünet miatt ajánlott Milgammát szedhetem-e? Az évek alatt kialakult társbetegségek mennyire veszélyeztethetnek (Lupus, pl). Előre is köszönöm válaszát.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-11-11 07:20 ]

Piroska! a gerincsérv esetében saját, nagyon jó tapasztalataim vannak a Detox, Nutrimax, Hiper szedésével
csak ajánlani tudom



Farkas Piroska [ 2011-11-10 12:57 ]

Kedves Doktornő,
segítségét szeretném kérni. MR alapján gerincsérvet állapítottak meg ( hernia disci L V/SI ). 2011.09.19.-e óta, próbálom fájdalom- és zsibbadásérzetemet csökkenteni/megszüntetni. Kaptam Algopyrint, Mydetont, Medrolt, Voltarent, Bkomplexet. Jelenleg csak a Mydetont és a Bkomplexet szedem rendszeresen. A Voltarent 25mg-ra csökkentettem, de megpróbáltam kenőcs formában kiváltani, de nem érzem hatásosnak a mindennapokra, így két naponta szedem tabletta formában.
Félek, hogy szervi problémát okozhat, ezért érdeklődöm, hogy gyulladás és fájdalom csillapításra melyik terméket ajánlja.
Segítségét előre is megköszönve maradok tisztelettel.
Farkas Piroska



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-11-08 11:12 ]

Anikó! a Vision gyermekvitaminokkal nagyon jó tapasztalataim vannak.
Kezdje el valahol és minden hónapban, vagy ahogy elfogy más-más vitamint adjon a gyerekeknek
Az apukának a Beesket javaslom, nagyon jó légzőszervi allergiákban, de a virágzás előtt 4-6 héttel már el kell kezdeni szedni



Kovács Anikó [ 2011-11-07 13:01 ]

Tisztelt Doktornő!

Van egy 9 éves, rettentő rossz étvágyú (csak néhány féle dolgot hajlandó megenni, de nincs semmilyen gasztroenterologiai baja)kisfiam aki parlagfű alergiás is. -Kérdésem az lenne milyen vitaminiokat javasol számára?

Valamint van egy 2,5 éves kislányom is, neki még eddig semmi baja nincs. -Ő szedhet-e már VISION vitamint, ha igen melyiket javasolja?

És van egy mogyoró virágzástól kezdve az összes többi tavaszi virágporra alergiás apukánk -Részére milyen készítményeket ajánl?

Köszönettel: Kovács Anikó




Dr. Hack Erzsébet [ 2011-11-02 18:57 ]

Tóth Mary választ kapott emailben



Tóth Mary [ 2011-11-01 20:38 ]

Tisztelt Doktornő! A napokban családtagjaim által értesültem a Vision termékekről. Édesanyám betegségei igen összetett problémát jelentenek, hiszen naponta rengeteg gyógyszert kell beszednie, melyek mennyiségét és nagyságát már nagyon nehezen tűri.
Szív-, érrendszeri (koszorúér probléma, magasvérnyomás), légzőrendszeri (terhelésre jelentkező nehézlégzés), agyérelmeszesedés, cukorbetegség, sokízületi gyulladás (szteroid adással), súlyos fokú csontritkulás, vérszegénység, izomgyengeség, látásromlás (kezdődő szürkehályog).
Sajnos ezek a betegségek már az én egészségügyi tudásomat is felülmúlják, hiszen nem látok számára kiutat ebből a gyógyszer rengetegből. Mit tenne Ön Doktornő az én helyemben, hogyan és milyen Vision termékekkel kezdené, hogy életminősége és életkedve javuljon.
Köszönöm segítségét, üdvözlettel: Mary



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-10-28 10:55 ]

Kovács Ferencné! levélben válaszoltam



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-10-28 10:55 ]

Bencze Imréné-választ elküldtem levélben



Kovács Ferencné [ 2011-10-27 09:00 ]

Tisztelt Doktornő! Kérdésem a következő.Hosszú évek óta szedem a Béres 50 felettiek, vagy a Centrum silver vitaminokat immunrendszerem erősítése céljából ujabban a Centru Cardiot, a koleszterin emelkedésem miatt. E hónaptól kezdve 5 hónapos kúrában a különböző Vision termékeket kívánom szedni. Szedjem e mellettük a már megszokott vitaminokat is ?



Bencze Imre [ 2011-10-24 19:23 ]

Itt folytatom a kérdésem.tessék biztató válszt adni,miért nem gyogyúl?ráadásul azóta magas a vérnyomása is.lehetséges.e
hogy meg gyogyul valamennyire.
Maradok Tisztelettel
Bencze Imre



Bencze Imre [ 2011-10-24 19:15 ]

Kedves Doktornő!
Kéréssel fordulok Önhöz.
Balog Eszterke ajánlotta
Férjemnek 2009-benyelőcső daganatot diagnosztizáltak.elsö kemo után elmult,vagyis aztmondták hogy alszik.
Elkezdett fájni a dereka és kapott 10-inekciót.azóta még jobban fáj.
lehet hogy a veséje.már az 5-dik üveg Juicét issza és az sem használ.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-10-01 19:14 ]

Júlia! nagyon kedvező tapasztalatok vannak a légzőszervi gyulladások terén a Beesk-kel---próbálja meg , nem fog csalódni



Dné Júlia [ 2011-09-30 16:54 ]

Tisztelt Doktornő!
Légzési problémák miatt elég sok szteroidot szedek gyulladás ellen. Tudna javasolni valamilyen Vision terméket a gyógyszerek helyett a gyulladásra csökkentésére? Válaszát köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-09-27 11:53 ]

Magdi! a választ elküldtem levélben



Pataki Péterné [ 2011-09-26 08:33 ]

Strumma műtétem volt, 24 éve. 20 éve kivizsgálás alakalmával megállapították a pajzsmirigy nem működik, azóta L-tiroxin-t szedek 125 mgr.Rendszeresen járok ellnőrzésre. A gondom nem ez, hanem nagyon magas a zsirkoleszterin, amire szintén gyógyszert szedtem, de a legtöbb orvos azt mondja, inkább hagyjam abba és diétázzam. A diéta viszont nem segít. A 3o éves fiamnak is magas a trilicenin szintje. Kérem a segítségét, hogy a Vision készítmények közül melyik lenne jó Nekem.Köszönöm: Patakiné /Magdi/



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-09-22 11:17 ]

Zsuzsa! a választ elküldtem emailben



Páll Zsuzsa [ 2011-09-21 08:08 ]

Tisztelt Doktornő,egy ismerősömnek az egyik fülében a dob hártya be van szakadva,nem érheti víz,por és a huzattól is óvnia kell magát.Többször begyulladt,a kezelő orvosa azt mondta,hogy a gyulladás lassan megsüketíti.Kérem ha van valami lehetőség,hogy megmentse a hallását,kérem tessék adni választ.Az operáció nem biztos,hogy sikerülne.Nagyon szépen köszönöm,tiszteletem Zsuzsa



Dr Hack Erzsébet [ 2011-09-16 15:00 ]

Éva ! nem találom az email címét hova küldte?



Éva [ 2011-09-15 08:42 ]

Kedves Doktornő!

Elnézését kérem, lehet, hogy rosszul gépeltem be az e-mail címem, itt küldöm újra!Köszönettel!!!



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-09-15 08:38 ]

Éva! rossz a brajeva@ címe, vissza jött a levél



Dr. hack Erzsébet [ 2011-09-14 19:24 ]

Éva ! a választ elküldtem az email címére



Éva [ 2011-09-13 14:26 ]

Tisztelt Doktornő!

15 éves fiam 3 hete volt laborvizsgálaton. Fehérvérsejtszáma alacsony,4000, a többi értéke jó. Közben 1 hete összeszedett egy campylobacter fertőzést, még mindig tart nála a véres-hasmenés erős görcsökkel,de az alacsony fehérvérsejtszám miatt a doktornőnk nem szeretne antibiotikumot adni neki.
Hogyan gyorsíthatnám meg a campilobacter fertőzés leküzdését? Mit tegyek, hogy a feh. vérsejtszáma normalizálódjon?(nagyon meg vagyok rémülve emiatt.)
Köszönettel: az aggódó anyuka




Dr. Hack Erzsébet [ 2011-08-28 09:31 ]

Marika! nagyon sok méreganyag van a szervezetében-- tehát első lépés méregtelenítés Detox-al.
Az allergiája ellen Antiox, a candida ellen Nutrimax és nyugtatóként Pax hónapokig (3-4) tartó szedése biztos eredményt hozhat.
Ha még nem tagja a Visionnak regisztráljon!!



Marika [ 2011-08-27 20:58 ]

Kedves Doktornő!
Nyelv, szájnyálkahártya és szájszél égés, bizsergés illetve torok köszörűlés és puffadás,gázosodás tüneteket produkálok.
Két labor vizsgálat,fül.orr-gégészet,fogászat,szájsebészet negatív.
Allergia vizsgálatot végeztek,eredmény:lisztérzékenység(búza, rozs,árpa,zab)tehéntej,tejpor,és glutamát allergia.Plusz kb.tiz éve fen álló parlagfű,fekete üröm,stb és házipor allergiám is van.Hogy teljes legyen a kép még candida is túl sok van a szervezetemben és depresszióval is küzködöm.Gyógyszert nem szedek!
Kérdésem megfelelő táplálkozás mellett milyen vision termékeket kellene szednem?



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-08-18 14:50 ]

Zsuzsanna! a klasszikus hármas ( Detox, Antiox,Pax ) biztosan segít
A Detox--baktérium ölő
Az Antiox érképző, segít begyógyítani a fekélyt, a Pax kellemesen megnyugtatja nemcsak a gyomor nyálkahártyáját, hanem a beteget is



Páll Zsuzsanna [ 2011-08-17 13:04 ]

T:Erzsike doktornő!Most csináltam labor vizsgálatot,és-HELICOBACTER PYLORI-T találtak a gyomromban.2 és fél éve szedem a VISION termékeket,most milyen terméket egyek,hogy kipucolja.Köszönöm a válaszét.Zsuzsa



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-08-15 19:39 ]

Anna! ürülnek a méreganyagok, ennek örülni kéne, de ha nagyon zavaró lehet csökkenteni az adagot, esetleg 1-2 napig szüneteltetni



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-08-15 19:36 ]

Renáta! a bőrproblémákra nagyon kedvező tapasztalok vannak a Beesk-kel és a Natura tan-nal.
Válasszon hozzá valami kozmetikumot a Vision palettából



Nagy Anna [ 2011-08-14 12:40 ]

Kedves Doktornő! Anyukám elkezdte szedni a Detoxot de hasmenése lett tőle.Mi a teendő?lehet azért tovább szedni ? Mennyi idő múlva észlelhető a szer hatása?köszönettel Anna



Renáta [ 2011-08-14 10:36 ]

Tisztelt Doktornő

Már 2 éve hogy abbahagytam a fogamzásgátló szedését és azóta folyamatosan jönnek a problémák!Pajzsmirigy autoimmun betegsége volt az első,ami szerencsére magától rendeződött.Aztán jöttek a bőrproblémák,hirtelen tele lettem miteszerrel,gyulladt,fájdalmas pattanásokkal!Próbáltam a dr Natura méregtelenitőt ami az első 2 hónapban rendbe is hozta a bőröm,a 3. hónapban viszont ujra tele lett az arcom,hátam,mellkasom gyulladt,fájdalmas pattanásokkal!Bőrgyógyászhoz kellett mennem,aki Tetralysal kaps.irt fel,amit már 4 hónapja szedek,de ha abbahagyom azonnal visszatér a gyulladás!Már szinte minden krémet,ecsetelőt ...stb. kipróbáltam minimális hatásuk volt!
A menstruációm rendszeres de előtte és utána barnás pecsételés van 4-5 napig.Megoldásként minden orvos fogamzásgátlót javasol,viszont én nem szeretném szedni,tul hosszú ideig szedtem már eddig is!
Előre is köszönöm a segitségét!




Dr Hack Erzsébet [ 2011-08-09 07:19 ]

Sarolta! minden képen a Vision termékekkel érdemes kezdeni.
Kérem a labor és egyéb leleteket az email címemre megküldeni, hogy elkészíthessem a kezelési tervet



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-08-09 07:15 ]

Anna! reggel éhgyomorra vegyen be 2 kapszula Detoxot és fél óra múlva étkezés, utána beveheti a gyógyszereit



Nagy Anna [ 2011-08-08 17:08 ]

Tisztelt Doktornő!Kérdésem hogy syncumár ,és magas vérnyomás elleni gyógyszerek mellett szedhető-e a Vision Detox.Sajnos a háziorvos nem partner a természetgyógyászati dolgokban.köszönöm válszát üdvözlettel Anna



Bányai Sarolta [ 2011-08-08 17:00 ]

Tisztelt Doktornő! Ön szerint a peptidregulátoros termékek biztonságosak? Mert annyi mindent hallani. Rákellenes hatást tulajdonítanak nekik, de úgy hallottam ez nincs bizonyítva. Egy ismerősöm, aki ajánlotta, még azt is mondta ezek a termékek nobeldíjasok. Én laikus vagyok, nem értek az ilyenekhez. de azt tudom, mondani bármit lehet. A vision termékeket most találtam a neten. Ön melyik cég termékeit ajánlja nekünk? Vérnyomás problémáim vannak, magas a koleszterinem, a férjemnek pedig prosztata nagyobbodása.
tisztelettel Sarolta



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-07-18 06:52 ]

Zsófia!
nagy valószínűséggel jó életminőségben életi tovább az éltét



Zsófia [ 2011-07-16 18:22 ]

Keves Erzsébet!

Most voltam voll állapotfelmérésen.Nagyon érdekes volt,sok mindent megtudtam.Például azut is hogy az idegrendszeremnek azok a gyógyszerek amiket a a pszichiátertől kaptam nem segítenek,sőt rontanak.
A gép szerint számomra a legmegfelelőbb a Nortia 2x2,Pax 2x1, Revien 2x1,
Volna egy kérdésem még önhöz kedves Erzsébet,a szervezetem ,és az idegrendszerem nagyon rossz állapotban van ha ezeket sikerül a Visionnal helyreállitani búcsút inthetnék a depressziós tüneteknek?
Egyébként kiderült az is hogy a
pajzsmirigyem is alulműködik,de mivel az idegrendszerem tönkre rosszabb van előbb azt kell egyensúlyba hozni.
Élhetek majd egészséges életet???




Dr. Hack Erzsébet [ 2011-07-14 09:54 ]

Zsófia! szívem szerint én először az alul működő pajzsmirigyét kezelném, mert lehet, hogy ez áll a depressziós tünetei mögött.( Sveltform )
A Vision készítmények hosszú távon segíthetnek a depreszió alternatív kezelésében, de az antidepresszáns gyógyszerekkel együtt nem szedhetők
Ha viszont most éppen a mellékhatások miatt nem szed gyógyszert, nyugodtan elkezdheti szedni a Vision termékeket
( nincs mellékhatás , nem fenyeget a hozzászokás veszélye)



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-07-14 09:38 ]

Parádi Zsóka!valószínű, hogy az elhalt tüdőben és a hozzá legközelebb eső nyirokcsomókban folyamatosan jelen vannak illetve szaporodnak a bachtériumok, melyek megfelelő számot elérve és a vérkeringésbe bejutva felelősek lehetnek az időszakosan visszatérő lázas állapotokért.
Ezt a gócot kellene kitakarítani, de mivel epeköve van nem a Detoxot javasolnám , hanem a Beesk et, mert ennek nagyon jó a tüdőspecifikussága.
2-3 hónapig reggel 2 kapszula, majd, vagy ezzel együtt a pajzsmirigy betegség és a túlsúly rendbe tétele következik--Sveltform- mal



Zsófia [ 2011-07-13 13:09 ]

Nálam most állapítottak meg egy betegséget hipolaritás -ciklotípia ha jól tudom.+pajzsmirigy alultengés vizsgálat folyamatban.Nem jó az antidepresszáns amiket szedek,rosszul vagyok a mellékhatásoktól!
A pszichiáterem szerint néhány hónap és rendbe jövök./gondolom akkor már nem kell szednem ezeket a dolgokat/Érdeklődni szeretnék a termékekről mennyivel jobbak mint az antidepresszánsok,ugyanazokat a fontos dolgokat kapja meg a szervezet amit kell,ha stabil az állapot el lehet a vision termékeket hagyni?Elhagyás után visszatérhet a probléma ,vagy ki lehet ebből gyógyulni?Válaszát előre is köszönöm



Parádi Zsóka [ 2011-07-13 12:37 ]

1960 07.03 születtem .Túlsúlyos vagyok,ami az ülőmunka a pajzsmirigy problémáim(degeneratív göbös strumma)következménye. Myomám van több éve ,amit úgy gondolok ,hogy a változó kor után összezsugorodik.2008 évben tüdőembóliám volt,amit csak egy hónap elteltével diagnosztizáltak.Addig antibiotikumokkal próbálták kezelni a problémáimat(láz,mellkasi fájdalom ,fulladás)Mire rájöttek a panaszaim valódi okára a jobb tüdőm alsó fele elpusztult.(tüdőinfarktus),valamint a tüdőmben egy pár nyirokcsomó egy picivel nagyobb lett az elfogadhatónál amit a tüdőembolizációval magyaráztak.2009 évben egy kontroll vizsgálaton voltam.A nyirokcsomóim ugyanolyan nagyságúak voltak a sincumárt továbbra is szednem kell.Az a problémám ,hogy időszakosan kb.2 havonta belázasodom 1-3 napra,ami magától megszűnik,, ugyanúgy fáj szúr a mellkasom a hátam ami szintén "magától" elmúlik.A vérsüllyedésem a CRP értékeim magasak azóta is .Egy ismerősömtől hallottam a detox kapszuláról.Szeretném a véleményét kérni ,mit javasol ? Szedhetem -e a detox kapszulát,vagy esetleg mást ajánlana , vérhígító mellett, valamint tudom ,hogy van egy nagy kb.3 cm-es epekövem ,ami nem okoz problémát.Kérem segítsen ,mert lehet ,hogy csak az én esetem ilyen ,de engem nagyon félrekezeltek és a problémáim nagy része ma is megnehezíti életemet. Köszönettel :Parádi Zsóka



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-24 10:04 ]

Lili! valószínűleg olyan betegsége van, amit az orvostudomány a jelenlegi tünetei és vizsgáló módszerei szerint nem tud beazonosítani
Látnom kellene a nyelvét, de látatlanban a lichen lehetősége is felmerül ( igaz nem ez a típusos formája)--bőrgyógyász?
addig is méregtelenítést ( detox ) és a tápcsatorna rendbetételét javaslom( nutrimax)



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-24 09:53 ]

Beatrix! a gyermek vitaminok közül elsőnek a Lifepac Juniort ajánlom, utána pedig szépen sorban az összes többit



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-24 09:49 ]

Napsugár! kétségtelen, hogy a gyógynövényeknek is vannak ( vagy lehetnek ) mellékhatásai-- ezért is nem javasoljuk terhesség, vagy szoptatás idején-- nincs elég tapasztalat.
De megjegyzem,hogy a steroidos orrspray-k legalább ilyen veszélyesek.
Önnek két lehetősége van: vagy 3hónap alatt kigyógyul a házi por allergiájából és utána nyugodtam jöhet a gyermekáldás, vagy minden marad a régiben



Ducsi Lili [ 2011-06-23 14:44 ]

Kedves Doktornő!
31 éves vagyok. Panaszaim 3 hónapja jobb széli nyelvégéssel kezdődtek. Ez pár hete megszűnt, azóta viszont a nyelv hegyén csípő érzés keletkezett, mintha egy csípős paprika lenne a nyelven. Voltam gégészeten többször is, ott nem találtak semmit, fogorvoshoz küldtek. Készítettek panoráma röntgent, ami nem mutatott semmilyen elváltozást. Elmentem fémallergia vizsgálatra, az is negatív lett. Belgyógyászati kivizsgáláson is részt vettem. Szedtem A, B6, B12 vitamint, de a panaszaim továbbra sem szűntek.



Beatrix [ 2011-06-23 10:29 ]

Kedves Doktornő!

Köszönöm gyors válaszát, mindenképpen kipróbálom az ajánlott termékeket.
Kérdésem még az lenne, hogy 3 éves kislányom számára melyik vitamint ajánlja főként megelőzés céljából, mert szeptembertől óvodába megy és szeretném ha minél kevesebbet lenne beteg.

Köszönöm



Napsugár [ 2011-06-23 10:21 ]

Kedves Doktornő!

Köszönöm a válaszát! Egy dolog, ami elbizonytalanít, hogy én még gyermekvállalás előtt állok, és a Detoxnál olyat írnak hogy terhesség esetén nem ajánlott, és a macskakaromról olvastam, hogy mellékhatásként csökkentheti a petesejtek érését, és vetélést okozhat. Ez tényleg így van?

Előre is köszönöm a válaszát!



Dr Hack Erzsébet [ 2011-06-22 19:24 ]

Beatrix! egy kicsit előbb kellett volna elkezdeni( mármint a szezon előtt) szedni
a klasszikus hármas terápiát( Detox, Antiox, Pax)de remélem , még most sem késő
Próbálja meg nyugodtan , biztosan fog segíteni



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-22 19:21 ]

Napsugár! a klasszikus hármas kombináció (Detox, Antiox pax) biztosan megteszi a hatását
Természetesen a házipor elleni harcot tovább kell folytatnia



Beatrix [ 2011-06-22 14:59 ]

Tisztelt Doktornő!

30 éves nő vagyok és már gyerekkorom óta küzdök az allergiával (pázsitfűfélék, parlagfű). Ceterizin hexalt szedek, de szint semmit sem változtat a tüneteken (orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés). Melyik Vision termékkel javíthatnék az allergiámon?

Válaszát előre is köszönöm!



Napsugár [ 2011-06-21 20:19 ]

Tisztelt Doktornő!

30 éves vagyok, kb 9 éve tart a házipor allergiám, amely orrdugulással jár. Gyógyszereket nem szedek, időszakonként orrcseppezek, az egyetlen ami ki tudja dugítani az orrom.Allergia gyóygszer, szteroidos orrsprayk semmit nem használtak. Éjszaka az ágyban fekve, mindig be van dugulva valamelyik orrlyukam.Nagyon kellemetlen. Melyik szerrel lehetne orvosolni az allergiám, és milyen adagban szedjem?

Köszönöm



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-15 06:15 ]

Mariann! személyes és nagyon jó tapasztalataim vannak a Nortia-val napi 2x1 . Próbálja ki, megéri



Marianna [ 2011-06-14 21:40 ]

Üdvözlöm!
Szeretném kérdezni a doktornőt, hogy szívritmus zavarra melyik terméket ajánlaná?
Előre is köszönöm.
Üdv.Marianna



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-10 05:28 ]

Marika! menjen laborba, nézzük meg hogy állunk, mérjenek B12 vitamin szintet,
Lássa szájsebész vagy fogorvos ( lichen?)
A gyógyszerekkel csak óvatosan, mert nehéz lesz róla leszokni



Marika [ 2011-06-08 12:31 ]

Doktornő!
Két éve ég a szám ,de gyógyszert egy hete kaptam.Xanax,paroxat, és stilnox.
Ezeket a gyógyszereket már kétségbe esésemben szedem.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-08 04:20 ]

Marika! az égő érzés a szájban valamilyen hiánytünet, (pl B12 vitamin hiány--ezt meg lehet nézni egyszerű laborvizsgálattal.) vagy a depresszió részjelensége
Milyen gyógyszereket szed most?



Marika [ 2011-06-07 21:29 ]

Kedves Doktornő!
Két éve ég a szám,58 éves vagyok, égő száj szindrómát és súlyos depressziót diagnoztízáltak.Mit tudna javasolni?

Marika



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-06-01 19:34 ]

Krisztina! egy-egy féle vitamint általában 3 hónapig szoktam javasolni.
Utána váltás--menjenek végig az összes gyerekvitaminnal--3-3 havonta váltás



Krisztina [ 2011-05-30 16:09 ]

Tisztelt Doktornő!
4 hónapja szedik a gyermekeim a Lifepac Juniort. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont ezalatt az idő alatt többször is volt nekik orrfolyással kezdődő nátha szerű megfázás aminek a vége mindíg csúnya hurutos, száraz köhögés lett. Esetleg erre is van külön valami vitamin? Vagy az adagolás nem megfelelő (1 tablettát adok a 2,5 éves és az 5,5 éves lányomnak). Vagy legyek türelemmel és majd ezt is lefogja küzdeni a szervezetük. Válaszát előre is köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-05-29 10:27 ]

Gyöngyi! az Ön esetében a pánik és a depresszió együtt jelentkezik
A Hiper-rel nagyon jó tapasztalatok vannak .
Javasolt reggel 2 kapszula



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-05-29 10:23 ]

Judit! a legtöbb esetben a méregtelenítés ideje 1 hónap, de ha nagy a baj többször meg lehet ismételni egy éven belül, vagy lehet emelt adagban szedni



Bányai Gyöngyi [ 2011-05-24 15:11 ]

Kedves Dr nő nekem anyukám 3 honapja halt meg rákban azóta sajnos elég pánikos lettem most műtötek epével minden eredményem laboreredmény negatív szövetan negatív de ha bármikor erről a csúf betegségről hallok bepánikolok mit tetszene nekem ajálani hogy ne legyek pánikos mert én nem voltam ílyen várom válaszát kösszönettelBányai Gyöngyi



Judit [ 2011-05-22 00:04 ]

Tisztelt Doktornő!

Érdeklődnék, hogy méregtelenítéshez mennyi ideig ajánlott szedni a detox-ot?

Köszönettel:
Judit



dr. Hack Erzsébet [ 2011-05-13 16:10 ]

Tisztelt Kérdezők!
Közlöm, hogy május végéig nem leszek elérhető--így a válaszadás egy kicsit késik
Köszönöm a türelmüket.
Dr. Hack Erzsébet



Dr.Hack Erzsébet [ 2011-05-07 06:34 ]

Pócsikné! szívesen segítetek Önnek, én Gyulán lakom
Kérem írjon az email címemre, vagy beszéljünk skyp-on



pócsik lászlóné [ 2011-05-05 14:14 ]

Pócsik Lászlóné szül.:Balogh Rozália 1957 03 15 születtem.1987-ben szívinfartustkapttam,azóta gyogy kezelnek.2010.12 -jobb oldali tűdöm 3. dik lebenyt el távolították ,adenok cacinóma miatt.2011.03.11 bal odali tűdőmről szintén daganatot távolítottak el2010.11.02 icd beültetés.TUDNA E TANÁCSOLNI dolgokat .,esetleg figadni valahol.Bővebb beszélgetésre ,tanácsadásra.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-05-02 06:09 ]

Böbe! a lichennel kapcsolatban sok új információ van, nem tudok mindent leírni
Kérem adja meg az email elérhetőségét, vagy beszéljünk skyp-on
skype. dr. hack erzsebet



Böbe [ 2011-05-01 20:00 ]

Tisztelt Doktornő!
Lichen plánus autoimmun betegségem van.A számban a nyálkahártyámon okoz elváltozást(fehér rajzolatok), gyulladást(nem túl nagy területen) és előfordul, hogy időnként ki is sebesedik.A gyulladás már több mint két éve nem javul. Tünetek máshol nem jelentkeztek.
Szájsebészetre járok ellenőrzésre. "A" vitamint és "A" vitamin olajat javasolnak csak. Kérem írja meg Doktornő az én problémámra mit javasol.Az állandó gyulladás miatt nagyon aggódom.
Köszönettel várom válaszát!



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-04-30 05:36 ]

Zsuzsanna! műtét után 6 héttel nyugodtan el lehet kezdeni a Detox-ot



P. Zsuzsanna [ 2011-04-28 23:37 ]

Tisztelt Doktornő!
Két, egymást követő P3-as citológiai eredmény, és igazolt HPV után az orvosom másfél héttel ezelőtt loop conisatio-s műtétet végzett el rajtam. Az immunrendszerem erősítésére vásároltam macskakarom kivonatot tartalmazó Vision kapszulát, de a dobozán azt olvastam, hogy műtétek után nem ajánlott szedni.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyi időt várjak a műtét után, mielőtt elkezdeném a kúrát?
Köszönöm válaszát!



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-04-13 13:49 ]

Győző!az orbáncfüvet nem lehet a nyugtatókkal, altatókkal együtt szedni
Minden baj forrása a gyermeke( ezt Ön nagyon jól látja )hagyni kéne , élje az életét, de Ön ne segítse-- felnőtt ember, éljen a lehetőségei szerint, más fiatal is ezt teszi
Ha nem tudja elszakítani köldökzsinórt, maga issza meg a levét.
Nem tudom hol lakik, de minden nagyobb városban vannak alvásambulanciák, ahol tudnának az alvászavarán segíteni, de amíg ezek a gondok fennállnak, tőlük sem várhat érdemleges eredményt.
Sajnos vannak olyan élethelyzetek amikor a szülőnek is meg kell tanulni nemet mondani( ez sem könnyű)



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-04-13 13:36 ]

Enikő! a tartós stressz miatt nagyon sok szabad gyök van szervezetében
Javasolt 2 kapszula Detox
A pánik betegsége szépen rendbe fog jönni reggel 2 kapszula Pax-al



Nagy Eniko [ 2011-04-12 10:49 ]

Lenne egy kerdesem a doktornohoz! En egy 35 eves 2 kisgyerekes anyuka vagyok. Tavaly osszel volt egy vizsgam amitol nagyon kikeszitettem magam idegileg es azota se tudtam helyre jonni. Gombocot erzek a torkamban, gyomoridegem van, mar a gyomrom is kezdtem fajtatni, nyomast a mellkasomon. Szedtem magneB6-ot, iszom az orbancfu teat vodor szamra de nem erzem, hogy hasznalna, B komplexet is beszedtem mar egy adaggal. Nagyon elvagyok keseredve mert eleg sok turelmet igenyelnek a gyerkeim es en folyton ideges vagyok. Kerem irja meg az en problemamra melyik termeket ajalana es mennyit belole naponta. Elore is koszonom.



Dr Hack Erzsébet [ 2011-04-04 15:17 ]

Anita ! én a saját tapasztalataimat írtam le-- nálam működött és működik a mai napig is
Csak javasolni tudom



Molnár Anita [ 2011-04-03 14:33 ]

Tisztelt doktornő!
8 hete derült ki,hogy gerincsérvem van elég nagy.Az egyik orvos műtétre akart küldeni a másik pedig alternativ gyógymódókkal azt mondta,hogy ki lehet kezelni.Közben még ez nem elég,de kaptam mellé egy pánikbetegséget.
Szeretném kikérni a tanácsát,hogy erre ezek a készitmények hatásossak-e?
Üdvözlettel:Molnár Anita



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-30 14:04 ]

Seli! csak a sejtszintű méregtelenítés
( Detox) és a sejtszintű táplálás lehet
( Nutrimax, Lifepac)hosszútávon eredményes



seli [ 2011-03-29 14:20 ]

Kedves doktornő!Melyik az a termék ami feltölt energiával és nem érzem magam mindig fáradtnak a szedésétől?



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-27 07:46 ]

Krisztina!a Hiper sem szedhető szoptatáskor, Mega-t és Lifepac juniort viszont szedhet
A Mega nem csak az erekre , hanem a központi idegrendszer sejt közötti kommunikációjára is igen kedvező hatású, sőt a babának is jót tesz vele



Krisztina [ 2011-03-26 13:34 ]

Kedves Doktornő! Szeretném kérni, elolvasná a 03.21-én írt levelemet? Nagyon várom rá a válaszát! Köszönettel,
Krisztina



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-26 08:34 ]

Krisztina! a pollenallergia kezelésében ez az előírás ( terápiás trend)-ezért írta fel az orvos.
Bizonyos gyógynövények is okozhatják--ez is igaz.
Javaslom,hogy két hétig ne adja a Lifepac-ot-- ennyi idő alatt beáll a gyógyszer, és utána napi 1 kapszula.
Közben kérem nagyon figyelje, hogy hogyan változik a gyermeke állapota
Ha nem változik ,mehet tovább, de ha mégis rosszabbodna gyógynövény pollen allergiát is feltételezni lehet



Krisztina [ 2011-03-24 17:32 ]

Kedves Doktornő!
Ma kiderült, hogy a 2,5 éves kislányomnak pollen allergiája van Egy lelettel és egy halom gyógyszerrel engedtek haza. Teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudok vele mit kezdeni. Azt szeretném kérdezni, hogy a következő gyógyszerek mellett adhatom e továbbra is a Lifepac Juniort, mert kérdeztem az orvost és azt mondta, hogy ha gyógynövényes a készítmény inkább ne adjam. Tehát a gyógyszerek amit kapni fog Aerius 1x3ml, Nasonex, Sz.e. Emadina szemcsepp, Ventolin, Flixotide, Singulaire 4mg. Egyszerűen nem tudok kihez fordulni, gondolkozni sem tudtam olyan gyorsan végeztünk a vizsgálattal. De fontosnak érzem, hogy szedje ezt a vitamint. Köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-22 06:11 ]

Seli ! a felsorolt termékek valóban nagyon hatásosak az érbetegségekre.
Nincsenek gyógyszertári forgalomban-- rendelhet attól, akitől az információt kapta



seli [ 2011-03-21 15:57 ]

Kedves doktornő szeretném megtudni hogy a detox antiox nutrimax term-ek mennire hatásosak a visszérre vmint hogy a termékeket lehet kapni gyógyszertárban vagy csak internetről lehet megrendelni?



Krisztina [ 2011-03-21 07:47 ]

Kedves Doktornő! Szoptatós anyuka vagyok. A terhességet megelőzően dopamin hiány miatt Ketilept tablettát szedtem orvosi felügyelettel indokolatlan félelem, szorongás, stressz kezelésére. A terhesség kezdetekor fel kellett függesztenem a tabletta szedését, azóta sem használom. A szoptatás alatti hónapokban a korábbi tünetek felerősödtek, az orvosom azt javasolta azonnal hagyjam abba a szoptatást és kezdjem el a tablettát szedni. Én ezt nem szeretném. A szoptatás a babámnak és nekem is nagyon fontos. Más megoldást keresek. A Hiper készítménynél úgy láttam nincs feltüntetve, hogy szoptatás alatt ne lehetne szedni. Szeretném tanácsát kérni, megoldás lehet-e a Hiper számomra? Köszönettel, Krisztina



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-21 06:14 ]

igen, be lehet venni



Judit [ 2011-03-20 16:26 ]

Tisztelt Doktornő!

Múltkori válaszában írta, hogy a hipert kiegészíthetem pax vagy pax fortevel, szeretném megkérdezni, hogy a két terméket egyszerre belehet venni, vagy a két különböző kapszula között várni kell egy kis időt?

Köszönettel:
Judit




Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-19 07:02 ]

Judit! kiegészítheti Pax-al, vagy Pax forte-val, főként a pánik rohamok esetén a kettő szinergizmusban van( javítják egymás hatását )



Judit [ 2011-03-18 16:26 ]

Tisztelt Doktornő!

Köszönöm válaszát!
2 hete szedem a hipert, vannak változások,energikusabb vagyok és jobb a kedvem, de a fő problémám sajnos még mindig megmaradt, tegnap kisebb pánikroham tört rám, ezért kérdeztem, hogy esetleg más nyugtató jellegű készítménnyel ki lehet-e egészíteni.
Vagy lehetséges lenne, hogy a hiper ennyi idő alatt még nem fejtette ki teljes hatását?
Frontérzékenységre hatásos lehet a hiper?

Köszönettel:
Judit




Dr. Hack erzsébet [ 2011-03-18 09:17 ]

Judit !elméletileg igen, de nem lesz rá szükség, mert Hiper egyedül is teszi a dolgát



Judit [ 2011-03-17 16:12 ]

Tisztelt Doktornő!

Érdeklődnék, hogy a hiper nevű készítményt, ki lehet-e egészíteni valeriánával, golgotavirággal és komlóval?
Tehát lehet-e együtt szedni ezeket a hiperrel?

Köszönettel:
Judit



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-14 10:42 ]

János! a Vision-ben elég sok érrendszerre ható készítmény van
Antiox, Mega, Vinex, Brain o-flex Próbálja ezeket sorban, minden hónapban másikat, az eredmény nem marad el



Nagy János [ 2011-03-13 19:49 ]

Kedves doktornő! Két éve visszereim vannak, de nem merek elmenni orvoshoz, mivel nálunk Felvidéken rögtön operálnak s tartok tőle. Kérem milyen terméket ajánlana erre a panaszra?
Előre is köszönöm János



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-12 06:04 ]

Tibor! egyáltalán nem biztos, hogy a leírt tünetek rossz szokásból erednek
A krákogás és a szipogás légzőszervi , a pislogás idegrendszeri eredetre utalhat.
Van- ilyen jellegű vizsgálati eredménye?
Ha nincs, érdemel volna utánajárni, ha van , kérem ossza meg velem
( levelét az email címemre várom )



Tibor [ 2011-03-11 16:30 ]

Tisztelt Doktor Nő!

Érdeklődnék, hogy melyik készítményt tudná ajánlani, az idegi alapon felvett rossz szokásokra (pl: szipogás, krákogás,pislogás stb.)

Köszönettel:
Tibor



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-09 11:26 ]

Edit! nagyon jó döntést hozott amikor nem kezdte el a gyógyszer szedését éppen a szörnyű mellékhatások miatt
A pikkelysömörre senki sem tudja megmondani a tutit, de a gyógynövények sokat segíthetnek.
Mivel az izületei is érintettek javaslom a Beesk tartós szedését min 3 hónapig napi 2 kapszula
ezzel együtt, vagy utána Natura Tan.
Fontos a bőr puhán tartása( bármelyik kozmetikumot választhatja)
A stressz ronthatja a tüneteit , ezért antistressz készítményt is be kellene iktatni( ezt nem állandó jelleggel)
Ha van még további kérdése , kérem írjon az email címemre, vagy keressen skyp-on.



Rimócziné Borbáth Edit [ 2011-03-08 13:21 ]

Kedves Doktor Nő!
15 éve pikkelysömörrel küszködöm,több-kevesebb sikerrel tünetmentes.Csípő és vállizületi problémákat is okoz.Eddig szteroid tartalmú kenőcsöket írtak fel.Túl vagyok a góckutatáson is és ennek tükrében az orvosom Metotrexan nevü gyógyszert írt fel.Elolvastam a mellékhatásokat és úgy döntöttem az ön segítségét kérem.Segítsen nekem ebben a betegségemben mert már nem szeretnék többet szenvedni. Köszönettel Edit



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-03-07 10:38 ]

Judit! elméletileg korlátlan ideid, de én úgy szoktam, hogy csökkentem az adagot napi 1 kapszulára ( ez is elég szokott lenni) aztán semmi, és ha újra jelentkeznek a tünetek megint lehet kezdeni.
Akut stressz oldásra is nagyon jó 2 kapszula egyszerre
Nincs hozzászokás, nincs megvonási tünet



Judit [ 2011-03-06 18:06 ]

Tisztelt Doktor Nő!

Érdeklődnék, hogy a hiper nevű készítményt mennyi ideig szabad szedni?

Köszönettel:
Judit



Dr.Hack Erzsébet [ 2011-03-04 17:09 ]

Krisztina! jól tudja! a Be chocolatéban van D vitamin, Juniorban nincs, de jön a napsütés, és ha a gyermekei naponta csak 20 percet tartózkodnak olyan helyen ahol süt a nap--- elegendő D vitaminhoz jutnak
Egész évben szedhetik ezeket a vitaminokat, minden hónapban más-mást



Krisztina [ 2011-03-04 15:40 ]

Kedves Doktornő! Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a Lifepac Junior + és a Lifepac Junior Be Chokolate között? Mi a Lifepac Junior + kezdtük el szedni. Mennyi idő múlva kell vagy lehet váltani? Vagy maradhatok mindíg csak junior +- nál. Igazából a D vitamin miatt gondoltam, hogy a be chokolate jobb lenne. Az adagolás ugyanaz ennél a vitaminnál is? Egéssz évben szedhetik a gyermekeim a vitamint vagy kell szüneteltetni?
Válaszát, és az eddigi sok segítséget hálásan köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-24 12:51 ]

Kedves Judit! először is gratulálok, Önnek, hogy a gyógyszerről egyedül le tudott szokni, biztos nem volt egyszerű
A probléma persze megmaradt, melyben nagyon sokat tudnak segíteni a Vision termékek
Javaslom, hogy először méregtelenítsen ki(Detox) reggel 2kapszula, és ezzel együtt is elkezdheti ( de lehet a méregtelenítő kúra után is)az antistress készítmények használatát
Kezdje a Hiperrel és folytassa tovább a másik hárommal(minden hónapban más és más)
Mind a négy készítmény nagyon jó , de az egyéni reakció változó lehet



Judit [ 2011-02-23 15:48 ]

Tisztelt Doktor Nő!

32 éves nő vagyok, 10 évvel ezelőtt pánikrohamom volt a metrón, azóta sajnos nem tudok szorongás és félelem nélkül közlekedni egy járművön sem.agorafóbiát és pánikbetegséget állapítottak meg nálam. Rivotrill tablettát szedtem 6 évig, ami teljesen nem szüntette meg tüneteimet, egész nap kába voltam tőle, majd abba hagytam szedését. Sokat javult azóta helyzetem, de még mindig problémát okoz, ha valahová utaznom kell, sajnos nem bírom a tömeget sem.
Szeretném kérni a tanácsát, hogy szorongásra, tömegiszonyra és félelemre milyen gyógykészítmény szedését javasolná?
Várom mielőbbi válaszát!

Köszönettel:
Judit



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-17 06:40 ]

Grédicsné választ kapott email-ben



Grédics Tivadarné [ 2011-02-14 10:43 ]

A kis menyem nem esik teherbe ha tud segíteni előre köszönöm



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-13 09:53 ]

Krisztina!A kétes dolgokat jobb inkább nem adni, különben is most már sokat süt a nap.
A juniorban nincs D vitamin, de a többi vitamin nagyon jól meghozza az étvágyat
Nem lesz semmi baj



Krisztina [ 2011-02-13 07:46 ]

Drága Doktornő!
Én is hallottam a Vigantol körüli problémákról, rá is kérdeztem, a gyermekorvosunknál. De ő egyszerűen azt mondta, hogy 3 éves korig adni kell. Egy másik orvos azt mondta, hogy már 2 éves a gyerek a fogai kint vannak nem kell neki adni elég D vitamint eszik. A baj csak az, hogy a gyerek rossz evő, és nekem meg lelkiismeretfurdalást okoz ez a dolog, mert a nagyobbik lányomnak viszont adtam 3 éves koráig. Nem lesz baja a kislányomnak, hogy szeptember óta csak néha adtam neki? Ha a Juniorban elég D vitamin van akkor gondolom nem kell adni. Köszönöm.




Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-13 07:03 ]

Kata ! tudunk beszélni skyp-on
skype: Dr. Hack Erzsébet



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-13 07:01 ]

Krisztina!lökésterápiát is lehet alkalmazni, amelyik Önnek jobb
A Vigantolt ne kapja, valami baj van vele, várja ki, hogy egyenesbe jöjjön a dolog.
Különben jön a tavasz, elég lesz a D vitamin



Krisztina [ 2011-02-11 14:15 ]

Kedves Doktornő!
Köszönöm válaszát. Én is hasonlló képpen gondoltam a Junior adagolását, csak a tapasztalatokban szinte mindenki azt írta, hogy 2x1. Ezért gondoltam, hogy a nagynak 2x1 adnák a kicsinek 1 kb. két hétig, aztán lecsökkenteném 1 a nagynak, félre a kicsinek. Így is jó lenne? (vagy pedig attól, hogy kezdetben emelt adagot adok nekik, nem lessz látványosabb a javulás). A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a 2,5 éves lányom még kap vigantol olajat. A junior mellett is adjam neki?
Válaszát előre is köszönöm.



Kata [ 2011-02-10 21:06 ]

Kedves Doktornő
Közben megtaláltam a termékeket :-)és szeretném kipróbálni. Melyiket hogyan szedjem, mennyit és amiket eddig szedek vitamint, controlocot elhagyjam? Hogyan tudom megrendelni a termékeket...Két éve szedek reggel fél lokrent is igazolt mitralis prolapsisra. Köszönettel kata



Kata [ 2011-02-10 20:52 ]

Kedves Doktornő!
Nagyon köszönöm gyors válaszát. Gyomortükrözés történt és kimutatta a refluxot. A controlocot reggel szedem be és hol jobb, hol rosszabb a nyelvégésem. szedek emelett béres immuno herbalt is, illetve ocuvite lutein kapszulát is. Tavaly nagyon sok gyógyszert szedtem, főleg antibiotikumokat, mert minden orvos találgatott és sokat voltam beteg (főleg alsó-felső légúti problémák, izületi gyulladás). Emiatt mindkét szememen kialakult vmelyik gyógyszer mellékhatásatól szürkehályog. Azaz üvegtesti homály, hiszen erős fénynél látok úszkáló pöttyöket, homályokat. szerencsére már jobban vagyok, de nem szeretném a tavalyi évet megismételni és tovább rontani a helyzetemen. :-)szeretnék meggyógyulni és teljes értékű életet élni.Amiket javasolt hol és hogyan tudnám beszerezni és miből mennyit javasol? nagyon köszönöm. Kata



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-10 16:29 ]

Krisztina ! jogos a kérdése, értelem szerűen a kicsinek napi fél, a nagynak napi egy kapszulát javaslok



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-10 16:26 ]

Kedves Kata!valószínű, hogy olyan méreganyag ( sok szabad gyök) van a szervezetében amit a jelenleg rendelkezésre álló laborvizsgálatok nem tudnak kimutatni
( ettől lehet az izűleti fájdalma, az alvászavara )
Javaslom a detox-ot méregtelenítésre.
A nyelv fájdalmassága és égése típusosan B12 vitaminhiány tünete
A B12 szintet laborvizsgálattal meg lehet mérni-- igaz elég drága vizsgálat, ezért nem kérik rutinszerűen a háziorvosok.
Mivel refluxa is van ( kérdéses?történt-e gyomortükrözés?
a Nutrimax szedését is javaslom.
Ha még mindig vannak szorongásos gondjai bármelyik antistress készítményt használhatja, ---ez is segíteni fog a panaszaiban



Kata [ 2011-02-09 18:11 ]

Tisztelt Doktornő!
A következő problémával fordulok Önhöz és kérném szíves segítségét. lassan egy éve ég a nyelve. Nem mindig ugyanott ég, van hogy a közepe, oldala, de főleg a nyelv hegye. Vannak napok, amikor jobb és kevésbé érzem, de most ma igen intenzív. Szorongó típusú ember vagyok,két évig küzdöttem szorongással, pánikrohamokkal (frontint szedtem, de sikerült letennem), majd szerencsére ebből felépültem és jött helyette ez a tünet. Sokat fájnak az izületeim, nyakam és rosszul alszom, nem vagyok kipihent. Több orvosnál is jártam már és nem találtak szerencsére semmi elváltozást, illetve a vérképem is rendben van. Refuxot igazoltak, szedem is a controlocot, de így sem az igazi, mert mindig lepedékes a nyelvem és piros pöttyös (ezt sem találja senki furának). Van segítség? Köszönettel: egy 33 éves anyuka :-)



Krisztina [ 2011-02-09 10:05 ]

Tisztelt Doktornő!
Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszolt. Még azt szeretném kérdezni, hogy milyen adagban kell ezt a Lifepac-ot szedni. A tapasztalatokat olvasva mindenki másképpen szedi.Ugyanannyit kell adni a 2,5 éves lányomnak, mint az 5 évesnek?



Dr Hack Erzsébet [ 2011-02-08 06:39 ]

Krisztina!nyugodtam adhatja a Lipepac-ot mindkét gyermekének, utána folyamatosan mindegyik gyerekterméket kaphatják
Az orrmandula műtét 3 éves kor alatt nem javasolt, 6 éves korára pedig elsorvad.
Ezek a gyerekvitaminok sokat segítettek az unokáimnak is



Krisztina [ 2011-02-07 15:47 ]

Tisztelt Doktornő!
2,5 éves és 5 éves kislányomnak keresek valamilyen immunerősítő hatású vitamint.A mióta a nagyobbik lányom óvodába jár folyamatosan beteg, egy hét óvoda után két hét itthon. A kissebbik lányom mindent elkap tőle és nála sokkal erőssebben jelentkeznek a tünetek, szinte soha sem gyógyul meg. Orrmandula kivételt javasoltak neki hátha akkor nem lesz ennyit beteg, de a fül-orr-gégészeti vizsgálat és a vérvételi eredmény szerint nem gócpont a madulája, levegőt is kitűnően kap. A Doktornő szerint a Lifepak Junior megfelelő lenne a gyermekeim számára, és valamilyen másik készítménnyel ki kellene ezt egészíteni?



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-07 13:29 ]

Kedves CS. Éva !a két betegség összefügghet egymással( autoimmun folyamatra gondolok)
Javaslom a Detox, és a Sveltform ( mindegyikből 2 kapszula )szedését.
Laborkontroll után várom ismételt jelentkezését



Dr. Hack Erzsébet [ 2011-02-07 13:24 ]

Kedves Kocsis Éva!
A légzőszervi és a mell, izületi panaszain panaszain sokat segíthet a Detox A pulzusszáma azért magas, mert alacsony a vérnyomása---ez pajzsmirigy betegségre is utalhat--történt-e ez irányban vizsgálat(TSH? T4?T3?)
Ez segít a magas koleszterin szint kezelésében is hiszen kitakarítja a májat
Használják mindketten a Detoxot( nincs semmi mellékhatása)és szedheti mellette amit szokott.
Ez egy egy hónapos kúra ( napi 2 kapszula reggel éhgyomorra )Utána labor kontroll pajzsmirigy vizsgálattal együtt Ennek ismeretében a továbbiakat megbeszéljük



Cs.Éva [ 2011-02-06 15:48 ]

T.Doktornő!
Milyen terméket tudna nekem ajánlani...nagy valószínűséggel sero-negatív RA van.Sok orvos látott..sajnos a steroidon kívül semmi nem használ..leleteimből semmi konkrét dolog nem jelentkezik-nagyon sok immunológiai vizsg. történt--szinte minden neg.--de a fájdalmaim igen erősek.
Ráadásul gyógymasszőr vagyok és nagy szükségem van a kezeimre.
Mind e mellett hypothyreosisom is van75mg Euthyroxot szedek.
köszönöm válaszát
üdv.: Éva



Kocsis Éva [ 2011-02-05 20:26 ]

Kedves Doktornő !

55 éves vagyok. Sajnos egyre többször lesz bronchitiszem,és kapok el fertőzésket ( pl influnza ), amire erős antibiotikumokat kapok, valamint fájnak a csontjaim. A vérnyomásom inkább alacsony ( 100/70 ) a pulzusom viszont magas. Megállapították, hogy idegi alapon vannak a szívproblémáim. Emellett állandóan fáradt vagyok, gyengének érzem magam. Olvastam D3 vitamin hiányáról, hogy az is okozhat ilyen problémákat. A mellemben masztopátia ( fiborciszta ) van. Többször végeztek tűs cytologiát, de hál istennek nem mutatott ki bajt, viszont fáj. A férjemnek ( 54 ) magas vérnyomása van (148/ 92) gyógyszer mellett. Mindkettőnknek magas a koleszterinszintje is . Kérdésem, hogy Ön melyik készítményeket ajánlja és mennyi ideig kellene szedni. Van -e mellékhatásuk? Szedhetők-e melletük az alábbi szerek:
Jelenleg szedünk : C1000, E vitamin, Q10 ( 60 mg ), olajfalevélkivonat, D3 vitamin ( most kezdtük.)

Válaszát előre is köszönöm.
Éva



Mónika [ 2011-02-02 16:51 ]

Tisztelt Doktornő!

Férjemnél nemrég diagnosztizálták, hogy 1-es típusú cukorbeteg. Jelenleg 34 éves és napi 4 alkalommal kell inzulinnal kezelnie magát. Kérdésem az lenne, hogy esetében melyik készítmény az, amellyel hatékonyan lehetne kezelni az állapotát és elkerülni a későbbi szövődményeket.

Köszönettel:

Mónika





Dr. Hack erzsébet [ 2011-01-23 06:34 ]

seli! az email címére elküldtem a választ



seli [ 2011-01-22 19:10 ]

kedves doktornő!még egy oldalon azt olvastam hogy a vision antiox,detox, és lp junior termékeitől elmúlik a visszér.valóban elmúlik teljesen vagy csak enyhíti az állapotot?



dr. Hack Erzsébet [ 2011-01-12 06:21 ]

Elzáródott petevezeték esetén semmi nem garantálja a 100%-ot, de meg lehet próbálni a fenti termékeket.
Egyszerre kell szedni és minimum 3 hónapig, de tovább is lehet
Üdv DR:H:E



Kati [ 2011-01-08 19:33 ]

Kedves Erzsébet!
Az inerneten olvastam, hogy esetleg meddőség esetén, mely elzáródott petevezetékek miatt van, segítség lehet a Detox+Antiox+Nutrimax hármas alkalmazása. Igaz ez?
Illetve ha igen, akkor egyszerre kell szedni ezeket, vagy külön, és mennyi ideig?
Előre is köszönöm a válaszát!



Dr Hack Erzsébet [ 2010-12-09 08:48 ]

Andrea ! autoimmun pajzsmirigy betegsége van
Javaslom a Nortia, Beesk 2x1 szedését.
Ha lenne elég a feszültség oldása hozzá még 2x1 Pax-ot is szedhet



Andrea [ 2010-12-03 12:32 ]

Kedves Erzsébet!engem hypothyreosissal kezelnek,a hormonszint rendben van,az anti TPO nagyon magas.Nyaki uh -nyaki nyirokcsomo gyulladást állapítt meg,erre Indometacinumot szedek.
menses előtt két héttel feszült vagyok,kedvtelen,stresszes.nem szedek fogamzásgátlót.sok rajtam a teher.nem tudok választania sok termék közül.Köszönöm,Anrea.



Dr. hack erzsébet [ 2010-11-27 07:06 ]

Krisztina ! megtaláltam, hogy hova tartozik a levél
A pajzsmirigy működés helyreállásához idő kell!!
A felsoroltak mellé napi 2 kapszula Sveltformot javaslok



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-11-27 07:02 ]

Krisztina ! nem találom az előzményeket, kérem írjon újra



dr. Hack Erzsébet [ 2010-11-27 07:00 ]

Kedves Judit!
A Nurtimax valóban képes bizonyos fokú kőoldásra, de a hatás függ a kő összetételétől, nagyságától is.
Próbálja meg, nincs mit veszíteni és ha sikerül, megmenekült egy műtéttől



Krisztina [ 2010-11-22 12:53 ]

Kedves Doktornő,levelem kiegészítem még.A feszültséget a mellkasomban érzem,a gerincem is el van ferdülve.szedek még a fent említett gyógyszerek mellett 5 mg Betalocot.30 éves vagyok.Köszönöm.



Krisztina [ 2010-11-22 12:47 ]

Kedves Doktornő!Segítségét szeretném kérni,milyen terméket válasszak,anyagi lehetőségeim szűkösek sajnos.A problémám két hónapja kezdődött,sok negatív dolog történt az életemben,párkapcsolatom válságos,de a gyermekem rengeteg erőt ad.családo elköltözött más országba,sok stressz ért.mindemelett pm.alulmüködésem van és progeszteon termelés csökkent.A tüneteim:kézremegés,feszültség,hangulati zavarok,homályos látás.néha mintha magam mellé lennék esve,kedvtelen vagyok,szomorú.mit ajánlana,jelenleg szedek 300 mg orbáncfüvet és 50 uq Thyroxint.Az orvosok nem küldenek további kivizsgálásra,és nem is szeretnék szintetikus nyugtatókat ,hangulatjavítókat szedni-mivel alapjában nyugodt vagyok,és nagyon jól alszom.délelőtt vagyok kedvtelenebb,délután és este jobban érzem magam.Válaszát nagyon köszönöm,Krisztina.Minden jót kívánok.



Deák Judit [ 2010-11-19 19:01 ]

Kedves Doktornő!

Érdekjődöm, hogy a Nutrimax vitamin valüban feloldja az epeköveket? Ha igen, mennyi ideig szükséges szedni?
Köszönöm válaszát.
Deák Judit



DR. Hack Erzsébet [ 2010-11-16 05:50 ]

Kedves Ágnes! először is gratulálok az elért eredményhez
Bármilyen fogyókúrába is kezd, fontos az életmód változtatás , ( diéta mozgás)
Jó úton halad, csinálja tovább!és az eredmény nem marad el.
A szerdai webkonferenciákon hallhat személyes tapasztalatokat is



Dr. Hack Erszébet [ 2010-11-16 05:45 ]

Kedves Zsuzsa !
Édesapjának a Cupers, Beesk 2x1 szedését javaslom a kemo alatt is.
3 hónap után az állapot ismeretében módosíthatunk



Csecskedi Ágnes [ 2010-11-10 09:30 ]

Tisztelt Doktornő!
A Kg-OFF termékeivel kapcsolatban érdeklődnék. Megvettem a két terméket,szedem 2. hete. 3 kg minuszom van eddig,de elég szigorú a diétám. Nem igazán tudom,hogy vannak-e már tapasztalatok a termékkel kapcsolatban. Érdekelne, kinek vált be a dolog és milyen mértékben. Ha tud nekem informácit adni, vagy szakmailag navigálni a témában azt előre is nagyon szépen köszönöm!
Tisztelettel: Cs. Ágnes



Angeli Zsuzsanna [ 2010-11-09 19:02 ]

Tisztelt Doktornö!
Edesapamnal vastagbeldaganatot allapitottak meg, eltavolitittak a vastagbel felet. Az elözetes bioszia eredmenye alapjan a daganat rosszindulatu. A kemoterapiarol meg nem döntöttek az orvosok. Melyik termeket/termekeket ajanlana? Javasolt öket kemoterapia alatt is fogyasztani?
Köszönettel: Zsuzsa



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-11-06 14:50 ]

Kedves Detti! az ízületi panaszok hátterében sokszor a túlsúly áll.Mielőtt a KG_oFF elkezdené szedni, javaslok a Detox kúrát napi 3x1
regisztráljon be, mert így olcsóbban megkapja a termékekeket



dr. Hack Erzsébet [ 2010-11-06 14:44 ]

Kedves Zsuzsa! hosszú kezelésre kell berendezkedni.
Elsőként a Beesk, Mega, Cupers szedését javaslom( mindegyikből 2x 1) minimum 3 hónapig



Jeneiné Kis M. Bernadett [ 2010-11-06 13:32 ]

Tisztelt Doktornő!
33 éves nő vagyok, akinek immáron 8 éve gerincproblémái vannak. 2005-ben meg is műtöttek lumbalis 5-ös sérvvel, de nem igazán lettem jobban. Fájdalmaim mindennaposak, csak az intenzitás változik, sajnos néha nagyon erőssé. Ezenkívül szinte mindenem fáj, kicsi terhelésre is(csuklóm, vállam térdem...)Melyik termékeket ajánlja nekem és ezek hol vásárolhatóak meg? Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel: J-né Detti



pall zsuzsa [ 2010-11-01 20:22 ]

Kedves Doktornő!Egy ismerösöm bal oldala parkinszonos,a mája kétszer akkora mint kéne legyen,hasnyálmirigy gyuladása van,szivinfarktusa volt,sokszor nagyon gyenge,a gyomra is gyenge.Leherne valamelyik termékekkel segiteni rajta és hogyan.Elöre is köszönöm.Tisztelettel Zsuzsa



dr. hack erzsébet [ 2010-10-22 19:04 ]

Kedves Csilla!az érdeklődők sokszor is sok mindent " elfelejtenek " elmondani magukról.
Valószínű, hogy ez történt az Ön esetében is .
A gyógynövények erős hatású szereket tartalmaznak, melyek egy része át megy az anyatejbe
A Megát nyugodtan eheti, a babának is jót tesz, az összes többit csak a szoptatás befejezése után



Bartovics Csilla [ 2010-10-15 20:55 ]

Kedves doktornő!
Megrendeltem a Nutrimax,Mega, Lifepac senior, Nortia nevü vitaminokat és a dobozokra rá van írva, hogy szoptatás alatt nem javasolt. A 18 hónapos kislányomat még szoptatom. Tényleg nem szedhetem ezeket a készítményeket?



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-10-07 09:10 ]

Marika! biztosan van valami méreganyag a szervezetében. javaslom a Detox Antiox és Pax szedését és kérem írja meg az eredményt



Barnáné Marika [ 2010-10-05 23:07 ]

Kedves Doktornő!
Két éve szenvedek, problémám a következő:Csípő égő érzés van az ajkamon,a szájnyálkahrtyán, ég a nyelvem,savanykás fémes ízt érzek,néha száraz a szám, sokszor nyálbőséget érzek, fáj a torkom stb.Jártam több orvosnál(fül-orr-gégész,fogorvosok, természetgyógyászok stb.Pontos diagnőzist senki sem állított fel, illetve mindenki mást.(Fogászati allergia,vitamin hiány?)Mindenki mást mond.Igaz van:parlagfű, fekeüröm,penészgomba és házipor allergiám .Szeretném megkérdezni az Ön véleményét
üdvözlettel:Marika ui:már harmadik fogsorom van fölrakva



dr. hack Erzsébet [ 2010-10-02 19:02 ]

Andrea! biztosan van labor lelete, kérem küldje el címemre drhackerzsebet@gmail.com
van segítség!!



Andrea [ 2010-09-30 13:46 ]

Tisztelt Doktornő!
a problémáim a következők: anaemia perniciosa, izomgyengeség, bénulás, idegkárosodás,pajzsmirigy alul működés és nem mellékesen a hajam, bőröm, körmöm is tönkrement! B vitaminokat már rengeteget kaptam, de az a gyanúm, hogy nem csak ennyi!Már sokat erősödtem, de a merevség meg az idegkárosodás nem akar jó lenni!Rá kellene segíteni valamivel, de már teljesen összezavarodtam a vitaminok között, akármit olvasok minden minig úgy néz ki, hogy ez is jó lenne, meg az is jó lenne! Rendbe szeretném tenni magam teljesen! A hajam őszül, fakó, drótszerű, korpás, de az már biztos, hogy nem kívülről lehet segíteni rajta. A körmeim sárgák, de állítólag nem gomba.A bőröm száraz,miteszeres,nehezen gyógyulnak a sebek, vitiligós.Az egész személyiségem is más, az agyam se jár már úgy, mint régen! Mit szedjek plussz-ba, ami nem B vitamin, mert azt amúgy is kapok!? Válaszát előre is köszönöm!



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-09-24 14:42 ]

Tisztelt Rózsa!
Valóban nehéz lelki problémákkal küzd.
A Pax helyett a Hipert javaslom 2x1 , a detox, Antiox, Sveltform maradjon.
Ne vegyen be Xanaxot, mert még jobban összekavarodik.
A kezelés hosszú,( minimum 3 hónap) de megéri, meg fog gyógyulni.
Később a Mega és Nortia is szóba jön, de akkor kérem újból jelentkezzen




Farkas Béláné [ 2010-09-16 13:23 ]

Tisztelt Dr Hack Erzsébet !
Nagyon kérem segítsen nekem:
Jelenleg is szedem a pax 2x2, detox: 2x2, antiox: 2x1, svelform: 2x1.
A problémáim a következők:
Mindig is görcsös, feszült idegrendszerű, túlérzékeny aggodalmaskodó voltam. Aztán az élet keményen megviselt. Már a gyermekkorom, ivott édesapám, majd a férjem is keményen ivott. Aztán nagyon megbetegedett a férjem, 5 évig ápoltam (gégerák), de mégis összetört a halála. Ekkor kezdett a pajzsmirigyem hol alul, hol felül müködni. Majd ezt követően édesanyám is meghalt, fél évig öt is ápoltam, rettenetesen kikészített a szenvedése, Ő meg vastagbél daganattal halt meg az én otthonomban.
Ezután aztán labor leletjeim egyre rosszabbak lettek. Anyagcsere zavar, tehát koleszterin, tiglicerid, cukor, köszvény is lett. A cukor jelen pillanatban 10,9 volt napközben, de volt 4,9 is. A láb ujjaim égnek, viszketnek, meg a talpam is.A fokhagymát nagyon kívánom, minden este eszek 4-5 giirizdet is. A szívem is idegileg rendetlenkedik szokott ugráni, ha beveszem a szanaxot akkor jobb. Tehát érzem, hogy ideg alapon vannak a problémáim. Lehet, hogy az evést is vissza kell fognom, mert eddig néha bánatomban is ettem.
Jártam már természetgyógyásznál, Ő mondta, hogy sok a salakanyag, meg keringési problémám van, nem szervi eredetű, talán külső keringési problémának mondta.A vegetatív idegrendszer összeomlott, mondta Ő.
Válaszát előre is megköszönve: Farkasné Rózsa.



Dr. Hack Erszébet [ 2010-09-09 19:56 ]

Tisztelt Attila!
Kérem, csináltasson egy hasi UH-t/tíz éves lelete van!! /
nem biztos, hogy a meglévő epekő megtiltaná a Vision termékek használatát , Sőt!!
Az UH leletét kérem küldje a
drhackerzsebet@freemail.hu címre



Bárány Attila [ 2010-09-05 11:55 ]

Tisztelt doktornő!
35 éves férfi vagyok, egy barátom hívta fel a figyelmemet a termékekre. Reumás panaszok és alvás zavar, szakaszos emésztési problémák, stresszes munka. Szóval a szokásos :-)
Kérdésem a következő lenne: azt olvastam, hogy epe kő esetén nem javasolt? Elég rég diagnosztizálták már nálam, kb. tíz éve és nem emlékszem mekkora méretű volt akkor. Igyekszem odafigyelni a táplálkozásomra viszont néha érzem, hogy azért ott van. Néha olyan érzésem van mintha "mocorogna".
Ön szerint használhatom e a termékeket? Illetve ha igen, akkor hogyan?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel, Attila



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-08-19 19:37 ]

Tisztelt Lázár Mariann !
Ez az oldal nem arról szól, hogy más cégek termékeit véleményezzem!!
A belső aranyérnek és a hasfájdalomnak ezer oka lehet, így csak a konkrét kórtörténet ismeretében adok korrekt véleményt( gondolom ezt szeretné)



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-08-19 19:25 ]

Tímea !a méregtelenítés az első lépés, de nemcsak Önnek, hanem a férjének is.
A meddőség okát mindig a nőkben keresik elsőnek, holott sok esetben a férfi is hibás lehet
Minimum 3 hónap, a többit megbeszéljük



lázár mariann [ 2010-08-19 08:56 ]

Kedves Doktornö,rákmrgrlözésre milyen termék et ajánl? Ön szerint a Vitacell hatékony? Köszönöm



lázár mariann [ 2010-08-19 08:54 ]

Kedves Doktornö,belsö aranyérre,és hasfájásra mit tu d ajánlani? Köszönöm



biro timea [ 2010-08-16 13:11 ]

Kedves Doktornő!Férjemmelnagyon szeretnénk már egy kis babát,barátnőm tanácsára megrendeltem egy méregtelenitő terméket,40 éves vagyok és nagyon szeretnénk babát,őn szerint segiteni fog??Barátnőm,nagyon dicsérte a terméket és ő is a szedése után lett terhes.Még egy kérdésem lenne,mennyi ideig kell szedni egy ilyen méregtelenitő kura elvégzéséig--kőszőnőm!!Timea



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-08-09 18:41 ]

Zsuzsa!
valószínűleg festék anyagcsere zavarról van szó,illetve olyan méreganyag van a szervezetben, ami a napfény hatására aktiválódott
Javaslom a Detoxal való méregtelenítést és a Natura Tan használatát



pall zsuzsa [ 2010-08-05 20:47 ]

Kedves doktorno;a lanyomnak az arcan csunya barna foltok jelentek meg(mintha majfolt volna),mar kezd a nyakan lefele huzodni.Ha lehetne neki valamilyen termekel segiteni jovolna.Igaz sokat napozot regebben.Varom a valaszt es nagyon koszonom.Zsuzsa.



Dr Hack Erzsébet [ 2010-08-03 19:02 ]

Eszter! nem szeretem senkinek a véleményét felülbírálni, de most itt van a Safe-to-see
direkt az Ön problémájára való
Ha önmagában nem lenne elegendő( hiszen ezek a erek hosszú évek alatt alakultak ki)a következő hónapban Megával együtt lehet szedni



Eszter [ 2010-08-02 10:36 ]

Kedves Doktornő!Évek óta nagyon eresek a szemeim,műkönnyekkel sem jobb.Egy természet gyógyász az antioxot ajánlotta,napi egyszer és a szemeimbe is kellett cseppenteni,amit el magyarázott hogy hogy kell csinálni.Egy hónapi adagot meg csináltam,de a következő rendelésre nem tudtam el menni.Azt szeretném kérdezni hogy,szemmel látható eredményeket fogok elérni ettől a gyógyszertől,mert szeretném meg rendelni.És hogy lehet akkor szembe is,mert egy gyógynövény boltban nem ajánlották.34-éves vagyok,de nagyon zavar hogy ilyenek a szemeim.Válaszát előre is köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-07-28 18:37 ]

Patrícia!mivel már 18 éves éves a mandulák nem kellenek az immunrendszernek, ezért erre az időre általában el is sorvadnak
De ha nagyok és légzési akadályt okoznak, sokszor begyulladnak( tüszös mandula gyulladás ) akkor gócként is szerepelhetnek



Patrícia [ 2010-07-26 20:01 ]

Kedves Doktornő!
A 2010. 06.25-én 07:05-kor írt kérdéseire válaszolva:18 éves leszek szeptemberben, a pattanásaim kb. 4 éve jelentek meg az arcomon és a hátamon. A mandula, mint lehetséges góc került szóba a bőrproblémámmal kapcsolatban.



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-07-07 14:30 ]

Kedves Fodor Vera!
a leletek megérkezéséig
Detox, Medisoya, és Mega 2x2 szedését javaslom



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-07-06 18:47 ]

Noémi!valószínűleg nagyon "kiürült" a szervezete!! pótolni kell a hiányt
Javaslom Be Wise és a Mega
2x1 szedését



Noemi Szasz [ 2010-07-03 09:25 ]

Kedves Erzsebet,
Kulfoldon elek harom gyermekemmel es ferjemmel.Van egy nyolc es fel honapos kislanyom akit meg szoptatok, eddig nagyon jol aludtam es vigyaztam magamra de kb. negy napja alvasi zavaraim vannak es szorongasaim,legzesi zavaraim. Ejszaka es reggel koran meg mindig fel kell kellnem a babat szoptatni. Ma este egyaltalan nem sikerult elaludjak. Voltak ilyen gondjaim a masodik lanyom szuletese utan es akkor nem vigyaztam magamra sokat dolgoztam itthon es nem pihentem ki a hat hetet. Probalok zenet hallgatni hatha az segit az alvasban. Mit tanacsol mit tegyek? szedjek? Nem akarok semmifele kemiai gyogyszert szedni, inkabb termeszetes modon szeretnem kuralni, gyogyitani magamat es legalabb egy eves koraig szoptatni a kislanyomat. Hogyan lehetseges ez. Elore is koszonom a segitseget.
Noemi



Fodor Vera [ 2010-07-02 19:09 ]

Kedves Doktorno! Koszonom valaszat! A kerdesem a kovtkezo lenne, erdemes most valamilyen termeket szednem , es ha igen mit? miket? koszonom, fodor vera



Dr.Hac Erszébet [ 2010-07-02 16:21 ]

Kedves Vera!valószínűleg a hormonjai már nem jól működnek
Ennek a jele a peteérés körüli vérezgetés( rózsaszínű váladék)és a méh falának megvastagodása
valószínű, hogy menses idején nem tud leválni a nyálkahártya, emiatt megvastagodik a méh fala.
Csináltasson hormonvizsgálatot, ezt a nőgyógyász rendelheti el nálunk
Szoros kontrollra van szükség, mert a rák nem alszik
Tájékoztasson az eredményről!!



Fodor Vera [ 2010-07-01 23:03 ]

Kedves Doktorno!40 eves 3gyerekes no vagyok, 2005 ota szedem ezeket a termekeket, kulfoldon elek. 3 eve uh vizsgalaton vastagnak talaltak a mehfalamat, azt mondtak, hogy rak. szovetmintat vettek, ami negativ lett. Most ismet elmentem a nogyogyaszhoz, mert peteereskor rozsaszines valadek jott. mehnyakrakszures es mammografia negativ, de az ultrahangon a mehfal vastag 19mm. Ez az orvos azt mondta, hogy a szovetminta nem biztos, de en nem,szeretnek semmilyen mutetet. letezik, hogy detox, antox es ursul szedese mellett rendellenesseg alakuljon ki? On mit javasol, mit szedjek?Valaszat elore is koszonom, minden jot!Fodor Vera



Dr Hack Erzsébet [ 2010-06-28 19:09 ]

Anex! a félelem, a pánik és a depresszióra való hajlam keveredik a tüneteiben, erre a Rudotel sajnos nem jó
Javaslom a Detox( epeműtét után nagyon jót tesz)és a Reviem ( elősegíti a felgyógyulást) napi 2x1 szedését mindkettőből minimum 3 hónapig



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-06-28 19:03 ]

Kedves Dudás Józsefné
A férjének Detox 3x2, Ursul 2x1, Pax 2x1
szedését javaslom és kérem tájékoztasson az esetleg felírt gyógyszerekről
a drhackerzsebet@freemail.hu címen



anex [ 2010-06-25 18:28 ]

üdvözlöm dr nö ! legyenszíves segiteni nekem másfél honapja mütötek epekö vvel és korház után mikor hazza mentem éreztem szivdobogás nyugtalanságra lettem figyelmes, lábbambol ki ment az errö és nem is féltem csak olyan rossz érzésem volt amit még soha nem éreztem. nagyon rossz érzés volt ami enyhéb volt többinél és nem tudtam olyam mélyen aludni sem, mikor kijöttem korházbol kb ment ez egy 2 hétig, már teljesen ki voltam készülve, elmondtam házzi orvosomnak és mondta, hogy mütét után szokot ilyesmi elöfordilni az izgalmontol, fel irt nekem rudotel nyugtatot ami én mindig lefekfés elött szoktam be venni jo is volt minden rendbe volt szép aludtam kb egy honapja szedem 1 tabletát este lefekvés elött igen csak meg probáltam már utobi 1 hétbe feleket be venni majd negyedre csökentettem és 2 napja regglere éreztem hogy vittem kislányomat ovodába ,hogy enyhén de elöjött egy kis rossz érzés, most megint be veszek esténkét 1 egészet de mondom miota szedem ezt azota nem volt nagy rohamoam mind 2 honapal ezzelöt ezzek már csak gyengék kérdezem dr nöt mikor fog ez elmulni szereteném vissza kapni régi éltemet nem tudodk vissza mennisem dologzni mert még nem vagyok biztos magamba!! és még egy honap vége van, és most kel meg jönni vérzésemnek elfordulhat ilyekor ujjbol jelenkezik ez páink ??? legyen szives segiteni mert nem szeretnék szedni semmilyen olyan gyogyszer amiröl nem lehet leszokni köszönöm szépen elörre is válaszát egy 34 éves nö



Dudás Józsefné [ 2010-06-25 16:09 ]

Kedves Doktornő! Segítséget és tanácsot szeretnék kérni Öntől. A férjem 11 évvel ezelőtt operálták vesedaganatra. Eltávolították a veséjét. Nem kellett semmilyen utókezelés. Egy évvel ezelőtt a másik veséjén egy 2 cm- es tumort laláltak azt is eltávolították. Most a CT vizsgálat a májban és a tüdőben áttétet mutatott ki. Nem igazán akarják elfogadni, hogy a vesétől ered. Biopsziát akartak végezni, de szabadság miatt csúszott volna mintavétel időpontja, meg egészségügyi dolgozó vagyok, és ismerve a szövettani vizsgálat veszélyeit kértük, hogy tekintsenek el a vizsgálattól.Most talán felírnak egy gyógyszeres kezelést, amit a vesedaganatoknál lehet szedni. De mi már tudomást szereztünk a Vision termékekeről, sőt a tavalyi műtét után kb. két hónapig szedte is a férjem, nagyon jó hatással volt rá. Most újból elkezdte szedni, úgy érzi, mintha tisztítaná a tüdejét, szakadozik fel valami. Kérdésem a majd felírt gyógyszerrel szedhető e, naponta mennyit és várható e valami javulás?
DETOX, ANTIX,és PAX amit szed a férjem. Egyébként látszólag semmi baja sincs, csak amit a CT mutatott ki, de Ő nem érez különösebben semmit. Kemoterápiás kezeléstől nagyon félünk, tehát ha valahol máshol is lenne daganat ( amire a CT nem utal)akkor se nagyon egyeznénk bele a kemoterápiába, ezért bízunk annyira a Vision termékekben. Segítségét megköszönve Tisztelettel: Dudásné Miskolcról



Valeris Marta Kovacs [ 2010-06-25 14:19 ]

Kedves doktorno! En megadnam de ez itt igy nem mukodik.Ide is hiaba irnam be.Mariann tudja a cimem.Ha tud vele beszelni engedelyezem hogy Onnek kiadja
Szeretettel udvozlom: Valeria



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-06-25 07:05 ]

Patricia! hány éves a pattanásos beteg, hol vannak rajta , mióta
ugyanez a kérdésem a mandulaműtéttel kapcsolatban is



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-06-25 07:02 ]

Valeria Marta Kovacs
ha megadja az email címét oda küldöm a választ



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-06-25 06:58 ]

man emil-nek :
csontritkulásra a Nutrimaxot és a Megát javaslom napi 2-2 kapszula



dr. Hack Erzsébet [ 2010-06-25 06:54 ]

Kedves Katalin!a Legalon helyett( ami van, azt használja el)a Cupers-et javaslom
napi 2 kapszula.
A hangulati életének javítására jót tenne a Revien 2 kapszula és Lifepac senior, szintén 2
A kezelés időtartama minimum 3 hónap, utána vérkép ellenőrzés és a továbbiakat megbeszéljük



Valeria Marta Kovacs [ 2010-06-23 00:24 ]

Kedves doktorno!Nagyon messze elek,ahol az orvosok csak es kizarolag a gyogyszereket ismerik(amiket utalok)mert komoly problemat okoznak a majamnak,meg a gyomromnak.Ezenkivul fajdalomcsillapitasra csak olyan keszitmenyek vannak amik bizony nem eppen jo.(morfium,hydrocortison)Zsirmajam van es osteartitisem,glaukomam mindket szememen,egyiken kicsi szurkehalyog is.Nem jo az emesztesem sem.Rosszul alszom,nem ebredek pihenten,Faradekony vagyok.Minderre azt mondja az orvos itt a korral jar.Nos ez az ami nem igaz.A ferjem is kuzd a faradekonysaggal, o meg nagyon aluszekony, mindig faradt(nehez fizikai munka)es szinten nem pihenten ebred.Derekfajas de az allando nala.Szeretnenk meg az eletben kicsit jobb minosegben lenni.Korunk( 62 es 56 ev)Kerem ha lehet a cimemre valaszoljon mivel nehez nalunk betolteni a magyar lapokat.Koszonettel Valeria



Patrícia [ 2010-06-16 19:29 ]

Kedves Doktornő!
Ekcémára, illetve pattanásokra mit ajánlana?
Elkerülhető-e a mandula kivétele a Vision termékek szedésével?



man emil [ 2010-06-16 05:11 ]

Kedves Doktornő! A paramnak nagy mertekbe csontritkulasa van(-3,4)eből a termekből mint lehetne szedni?kőszőnőm



Balogh Katalin [ 2010-06-14 10:00 ]

Kedves Doktornő!
Alkohol okozta idegrendszeri károsodásra,-tünetek:bőrégés, viszketés, tűszúrásszerű érzés az egész bőrfelületen bárhol, ízületi- és izomfájdalmak, talpzsibbadás, mindezek változó intenzitással, a nap bármely szakában-milyen Vision terméket javasolna? Esetleg lehetnek-e a panaszaim pszichoszomatikus eredetűek is? Egyébként depresszióra, szorongásra hajlamos, negatív lelkialkat vagyok, rossz házasság és válás után...9 hónapja nem iszom egy kortyot sem, mégsem javulok. Sokáig szedtem Milgammát és Legalon 140 kapszulát, jelenleg csak az utóbbiból napi 2x1-et.A laborleleteim még mérsékelten kóros májfunkciót mutatnak, javuló tendenciával.
Kérem szíves segítségét!
Üdvözlettel: Balogh Katalin



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-05-28 11:03 ]

Ilona! azt hiszem a Pax elég lesz, napközben kellemesen nyugtat, éjszaka jó alvásminőséget biztosít.
A Lendormint fokozatosan hagyja abba, negyed tablettával csökkentse az adagot 2-2 hetes időközönként.
tehát reggel-este Pax és hozzá 3/4, majd 1/2, majd 1/4 tabletta Lendormin.
Kb 2-3 hónap a teljes leszokás, hiszen nagyon hosszú ideig szedte



Aradiné Szomszéd Ilona [ 2010-05-27 10:23 ]

8 éve szedek Lendormint mukahelyi stressz miatt kialakult elalvási problémáim miatt.Szeretnék róla leszokni mit tanácsol?



dr. Hack Erzsébet [ 2010-05-24 11:29 ]

Lari ! terheseknek és babát vároknak nem igazán javaslunk antidepresszánsokat, de az Ön esetében(sikertelenség, ismételt várakozás )erre most szüksége van .Napi 1 kapszula Hyper-rel megoldható a kérdés, Ön dönti el, hogy mikor veszi be ( reggel, vagy este, de csak 2hónapig szedheti A várakozás 3.hónapja telejesen mentes legyen.
Ez az idő elég lesz arra, hogy találjon magának olyan más módszert( joga, séta, zene)amivel le tudja küzdeni a negatív gondolatait
A babaváráshoz való görcsös ragaszkodás( csak ez jár az eszében és semmi más) csak ront a helyzetén.
Egyszer már sikerült, másodszorra is fog!!



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-05-24 11:16 ]

Lidi !van-e valamilyen lelete ( hormonszint meghatározás, nyaki csigolya rtg stb )
Javaslom a Nortia és az Artemida folyamatos szedését minimum 3 hónapig napi 2x1 adagban.
Levelét a drhackerzsebet@gmail.com oldalra várom, mert van még néhány dolog amit tisztázni kell



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-05-24 11:06 ]

Kedves bali!
máris kezdje el a Detox, Antiox szedését, szedje folyamatosan napi 2x1 adagban



drhack erzsebet [ 2010-05-24 11:02 ]

Kedves Ildikó ! nagyon megértem a gondját, hiszen az én kisunokámmal is ugyanez volt a gond
Javaslom, hogy a Be Wise-vel kezdjen és utána szépen sorban minden hónapban másik-másik gyerekvitamin
Ha van kimutatott allergiája napi fél kapszula Antiox is szóba jön



Szedlár Ildikó [ 2010-05-24 00:48 ]

T.Doktornő!
Kislányom most tölti be a hatodik életévét. Amióta óvodába jár állandóan beteg /l-2 hét ovi 1-2 hét otthon/, legtöbbször felső légúti megbetegedései vannak. 2009 májusában kivették az orrmanduláját is emiatt. A helyzet nem sokat változott. Az étvágya nagyon rossz. A betegségek alatt még fogyni is szokott.
Szeretném kérni a segítségét, mit javasol.
Melyik készítmény lenne a számára megfelelő? Már nagyon sok vitamin terméket kipróbáltunk egyik sem volt az igazi. Köszönettel. Ildikó



bali [ 2010-05-22 11:22 ]

Hamarosan itt a parlagfű szezon. Ehhez kérném a tanácsát: megelőzhető-e az allergia a Vision termékekkel. Köszönöm válaszát



Lidi [ 2010-05-22 11:16 ]

A menstruációm alatt minden hónapban fejfájás kínoz, ami felváltva mind a két oldalon jelentkezik, és a felső állkapcsomba is kisugárzik. Aztán néhány nap múlva, ahogy jött, úgy el is múlik, és a következő hónapig semmi gondom. Található-e megoldás számomra a Vision termékeivel? Válaszát előre is köszönöm



Lari [ 2010-05-21 20:31 ]

Kedves doktornő!
Én márciusban hagytam abba az antidep. szedését, mert babát szeretnénk.Egyből sikerült is, de sajnos a terhességet a 8. héten meg kellett szakítani.Most várnunk kell 3 hónapot.Úgy érzem, hogy ez nehéz lesz, gyógyszereket nem szeretnék ismét szedni, mert azoknak kell fél év, mire elhagyhatók, és az orvosom azt mondta, hogy 3 hónapot kell várnunk a következő babáig.A hiper készítményről érdeklődnék, hogy van e valamilyen mellékhatása, és abba hagyhatom e nyugodtan 3 hónap múlva a szedését?
Válaszát előre is köszönöm



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-05-12 20:11 ]

Kedves Andi! Detox, Nortia és Artemida szedését javaslom 2x1 adagban
A Vision termékek üzletben nem kaphatók, regisztráljon be, így kedvezménnyel (40%)veheti meg a termékeket
Ez egy hosszú távú egészségügyi befektetés



Schnabl Mariann [ 2010-05-09 01:06 ]

Bemásolom ide,Andi levelét amit elküldött Nekem. Privátban már válaszoltam Neki. Valamiért ez a program nem ismeri fel amit ír........

Kedves Mariann! Azért írok, mert a tanácsára lenne szükségem. Igazából már írtam a Dr Hack doktornőnek, de a gépemen lévő betűtipus úgy látszik használhatatlan. Kérem szépen, hogy törölje le a honlapról, mert ez így iszonyú ronda, és a nevem is látszik . Megírom a levelet újra másik gépről. Köszönöm szépen.

De amiért írtam az hogy egy termékkel kapcsolatban kérdeznék, hogy korai (39 éves vagyok)klimaxra tényleg jó-e a Artemida és a Nutrimax. 5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, kétszer meg is jött , de mivel azután nem a nőgyógyászom hormonvizsgálatot kért, és az eremények korai klimaxot mutatnak. A doktornőt is meg fogom újra kérdezni, de hátha Önnek van még valami ötlete mit szedhetnék még, hogy lehetőség szerinte visszafordítsam vagy legalábbis kevesebb mellékhatása legyen ennek a korai klimaxnak.Ezt a két terméket ajánlották nekem .És hol tudom ezt megvenni? Üzletben nem kapható??

Köszönöm szépen .Üdvözlettel, Andi






Andi [ 2010-05-08 22:46 ]

Kedve Doktornő! A problémám, hogy 39 leszek 2 hónap múlva és a nőgyógyászom korai klimaxot állapított meg. Tavaly ilyenkor petefészek ciszta miatti állandó vérzés miatt Norculutot kaptam, amirkor az rendbehozta a menzeszem, akkor fogamzásgátlót kaptam.(Lindinette ). nagyon gyakori migrénem volt, és csak amikor Decemberben már pár másodpercre nem láttam és elmentem neurológushoz az mondta, hogy lehet, hogy a gyógyszertől van. Az MRI-m negatív lett.Abbahagytam a fogamzásgátlót 2-szer megjött és most már 3-szorra sem. A fejfájásom elmúlt.
A nőgyógyászom hormonvizsgálatot kért és az FSH:85,73, LH:28,26 Estradiol:14,8 értéket mutatott. Néha mostanában melegem van. Egyszerűen nem értem hogy lehet, hogy ilyen korán ez történt velem. Ez már visszafordíthatatlan? Szedek most barátcserje kapszulát és ligetszépe olajat. Egy ismerősöm ajánlotta a Vision termékekből Artemidát és a Nutrimaxot, hátha az rendberakja a hormonháztartásomat. Esetleg Önnek van más ötlete?És ha ez esetleg visszafordíthatatlan, akkor mik a kilátásaim? Kálciumot azt már nagy dózisban elkezdtem szedni, de nagyon félek. De tulajdonképpen ha belegondolok a hajam is már őszűl. Lehet, hogy ez valami családi vonás? Nagyon köszönöm a türelmét és válaszát.



Dr Hack Erzsébet [ 2010-05-07 13:47 ]

Kátai Andrea! egyszerüen nem tudom olvasni a levelét, ezek a betűtípusok nagyon zavarnak írjon újra ! normál betűtipusban



Dr. Hack erzsébet [ 2010-05-07 13:43 ]

Ildikó!kisfiának napi 1 Detoxot és 2x1Lipepac juniort javaslok



dr. Hack Erzsébet [ 2010-05-07 13:41 ]

Petri Csilla! mennyi idős a kisfia?
Az allergiógiai kivizsgálásnak csak 4-5 éves kor körül van értelme.
Csak a korának és egyéb tüneteinek ismeretében tudok korrekt javaslatot adni
Részletes leveléta
drhackerzsebet@gmail.com címre várom



dr.Hack Erzsébet [ 2010-05-07 13:36 ]

Kedves Éva!
az édesanyjának a Detox és Medisoya( 2x1)
a kisfiának napi 1 detox, egy fél kapszula Antioxés napi 2x1 Lipepacjunior szedését javaslom



Kátai Andrea [ 2010-05-06 10:04 ]

Kedves Doktornő!Az a problémám, hogy 39 leszek 2 hónap múlva és a nőgyógyászom korai klimaxot állapitott meg. Tavaly folyamatos menzesz és egy petefészek ciszta miatt Norculutot kaptam, a ciszta eltünt és Lidninette fogamzásgátlót kaptam.Decemberben már olyan migrénem volt, hogy homályosan láttam pár másodpercre. A neurológus elküldött MRI-re ami negatív lett, ezután abbahagytam a fogamzásgátlót.2-szer megjött és most harmadszor nem.a laborleletemen az FSH:85,73 LH:28,26 Estradiol:14,8 .Hát ilyen szépen állok. Nagyon sok stessz ért mostanában lehet,hogy az a baj? Ez már nem visszafordítható? Néha mintha hőhullámom is lenne. Legalábbis másoknak nincs melege néha amikor nekem van. Barátfűcserje és Ligetszépe kapszulát szedek most nagy dózisú kálciummal. Egy ismerősöm javasolta az Artemida és Nutrimax .Lehet, hogy tényleg segítene?Nagyon köszönöm a választ.



Ildikó [ 2010-05-02 21:02 ]

Kedves Doktornő!

12-éves a fiam február óta köhög kissebb megszakitásokkal,most is bevan gyulladva a torka de az orvosok csak gyogyszereket irnak, ami nem sok mindent használ.Mit tegyek?
tisztelettel:Ildikó



Petri Csilla [ 2010-05-01 19:08 ]

Kedves Doktornő!
Most hallottam a vision termékekről.
Kisfiam asztmás, szeretném tudni, hol lehet kivizsgáltatni és megtudni, mely termékeket kellene szednie?
Köszönöm.



Éva [ 2010-04-26 12:46 ]

Kedves Doktornő!

9 éves fiamnak szinte születése óta folyik az orra. Allergiás sok mindenre /állatszőr, pollenek, stb./,
de eddig még semmilyen gyógyszer, orrspray, biorezonanciás kezelés, homeopátia stb. nem segitett. Érdeklődni szeretnék, hogy mit tudna javasolni?

Továbbá kérdezni szeretném, hogy édesanyám áttét nélküli mellrákra
/még csak műtötték, terápiás kezelést nem kapott/ mit szedjen?

Válaszát előre is köszönöm.

Tisztelettel: Éva



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-04-03 17:08 ]

Kedves Ágica!
A kulcs a gyermek egészségében van, Ön ezért rettenetesen aggódik, fél, amihez hozzájön a munkahelyi stress, ezért nem tud aludni
De az Ön szervezete is nagyon "üres"
a vitaminháztartás szempontjából Gyermekének a Be Wise- ajánlom,
Önnek pedig Pax és Lipefac seniort



Ágica [ 2010-04-01 12:14 ]

Kedves Doktornő!
Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy kb. 2 hónapja kicsit nehezebb élethelyzetbe kerültem, most mentem vissza kislányom születése után a munkahelyemre, gyermekem sokat betegeskedik és úgy érzem kicsit kimerültem. Sajnos az elmúlt egyhónapban alvászavar is társult hozzá, melyet gyenge altatóval próbáltak orvosolni. Szeretném az altatót teljesen elhagyni, ebben szeretném kérni a segítségét.
Tisztelettel Ágica



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-03-19 05:26 ]

Kedves Zsuzsanna! mivel nagy a család érdemes volna regisztrálni törzsvásárlóként.
A vitaminokat egész évben lehet szedni, ha egy doboz elfogyott, jöhet egy másik doboz, mindig más
A detoxból 3 hónapos kúra elég szokott lenni, de ha a tünetek ismét kiújulnak újra lehet kezdeni



Zsuzsanna [ 2010-03-18 14:42 ]

Kedves Doktornő!

Válaszát nagyon szépen köszönöm, amint tudom meg is fogom rendelni a terméket. Csak még azt szeretném kérdezni,hogy a vitamin cserét úgy érti, hogy 1 honapig a Be Wise-t és a másik honapban mondjuk a Lifepac-ot.
A Detoxot és a vitamin kúrát évente érdemes ismételni? Vagy a vitaminokat egész évben lehet szedni?
Bocsánat a zavarásért.
Tisztelettel: Zsuzsanna



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-03-18 13:13 ]

Kedves Zsuzsanna!
tüszös mandula gyulladásra a Detox legjobb, de mivel a kisfia 4 éves, felezze el a kapszulát( öntse ki a benne lévő port, felezze el, tegye egy evőkanálba és pici vízzel adja be )
Be Wise-t szedjen mellé napi egyet.
A szedés időtartama kb 4 hónap, de a vitamint 1-2 havonta kellene cserélni



Zsuzsanna [ 2010-03-16 10:01 ]

Kedves Doktornő!

Három gyermekes anyuka vagyok, a legkisebb fiam 4 éves és elég gyakran van mandula gyulladása. Szinte más betegsége nincs is, nem köhög, nem taknyos, nem náthás. Ha ő megbetegszik akkor rögtön a mandulái gyulladnak be, és ez magas lázzal jár.
Milyen vitamint szedhetne megelőzésre, hogy ne legyen neki 3 hetente mandula gyulladása? És mennyi ideig kell szedni a vitamint.?
Válaszát előre is köszönöm!



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-03-05 13:00 ]

Kedves Katalin!
A Detox éa a Medisoya szedését javaslom
2x1 capsulával
Jó hatású lehet még az oxigénnel dúsított víz( ha ez érdekélné szívesen segítek a beszerzésében)
Üdv Dr. Hack Erzsébet



Katalin [ 2010-03-04 18:22 ]

Kedves Doktornő!
43 éves vagyok, a 3. gyermekem születése után (5 éve) mióma alakult ki a méhemen. Egyenlőre problémát nem okoz, a hólyagomra nyomódik. Félévente járok ellenőrzésre, szép lassan növöget.(Jelenleg 5 cm körüli.)
Szeretném tudni, hogy van-e lehetőség esetleg a növekedés megakadályozására, mert nem szeretném magam műtét alá vetni, már szóba került, hogy ne várjuk meg mig nagyobb lesz, barátkozzam a műtét gondolatával, egyenlőre nem akarom!
Köszönöm válaszát,
üdvözlettel,



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-02-25 15:18 ]

Kedves Csilla!
nagyon sok kérdésem lenne még:
pl mennyi a vércukor szintje és a vér insulin szintje?
a POS és a magas insulin szint a hozzá tartozó alacsony pajzsmirigy működéssel
egy komplex dolgot alkot
a beállított gyógyszerek per pillanat jók, de többet kellene tudnom
Mivel a panaszai egyediek kérem írjon az email címemmre



Csilla [ 2010-02-17 09:53 ]

Kedves Doktornő!
3 hónapig a leírásoknak megfelelően szedtem a kg-off termékeket, sajnos semmi sikerrel. Nagyon nagy a triglicerid szintem( 416), nem tudok fibrátokat szedni mert nagyon fájnak az izmaim. Hashimoto tireoditiszem van és policisztás petefészkem. Ezért 100 mg euthyrox-ot, metformint és a diane35-öt írták kezelésként. Omega 3-at szedek a koleszterin miatt. Kérem írja meg véleményét, hogy miért nem sikerül lefogyni ( nem eszek édességet és kenyeret, minden nap tornázom 1 órát vagy úszok)és mit kellene szednem, hogy az életem jobb legyen. Fáradt vagyok, nem "kapcsol" az agyam ahogy régen és 30 kg súlyfeleslegem van. Az eredmények gyógyszer kezelés alatt, jelenleg: TSH-5,36, FT4- 1,54,testosteron-0,6. Előre is köszönöm szíves válaszát.



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-02-15 15:56 ]

Kedves Tibor!
Természetesen szívesen fogadom
egyeztessünk időpontot, mert mindent nem lehet leírni és a személyes konzultáció a legjobb
Én Gyulán lakom , egy kicsit messze van, de remélem nem gond
Tel : 66/633 484
0630 2 394988



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-02-15 15:52 ]

Kedves Petra!
mindenképpen háziorvos--majd Ő eldönti, hogy kell-e valamilyen szakorvosi vizsgálat
Mivel az édesanyja idős, az esésből következőleg nem szenvedett el szervi károsodást akut kórházi ágyra valószínüleg nincs szüksége
Az életminőségén a Vision termékekkel sokat segíthet



Peczöli Tibor [ 2010-02-14 19:20 ]

Tisztelt doktornő!

2009-ben 4 alkalommal végeztek végbéltükrőzést (endoszkopiát), az első három alkalommal 3-3db polyp vagy anedoma eltávolítására került sor, a negyedik alkalommal csak egy polypot láttak, illetve találtak ez már 1 cm-nél nagyobb volt, eltávolították. A visszaérkező szövettani vélemények tumort ugyan nem állapítottak meg, de súlyos dysplasiát írnak. Sajnos több más prbléma is van, pl. pajzsmirigy, minden lelet szépen sorba van rakva.
Ezek mostani leírása szokatlanul terjedelmes lenne, ezért kérdezem tisztelettel, hogy meg lehetne-e oldani, hogy a doktornő személyesen fogadna és átbeszélnénk. Kb 12 féle gyógyszert kellene jelenleg szednem.
úgy érzem valami nem stimmel.

Köszönettel és tisztelettel:
Peczöli Tibor
budapesti lakos
u.i: bárhova el tudok menni.



Farkas Petra [ 2010-02-12 12:06 ]

Tisztelt Doktornő!

Nagymamám 95 éves, eddig egyedül élt. Most kétszer elesett, azóta többségében fekszik.
Szeretném optimalizálni az életminőségét, ezért keresek szakembert aki segítene ebben, tanácsot adna.
Van-e rá lehetőség hogy valaki kijön, megviszgálja? A XIXdik kerületben lakunk.

Segítségét előre is köszönöm.



Emmi [ 2010-02-10 06:48 ]

Köszönöm szépen a választ. :-)



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-02-07 18:47 ]

Emmi! jól értette a Detoxot és a Nutrimaxot átmetileg szünetelteni lehet, ha kifogyott a dobozból
A Mega is csökkenti a vérzsírszintet,
a Chromevitál még fogyaszt is egy kicsit



Emmi [ 2010-02-05 07:06 ]

Kedves Doktornő!

Chromevitált eddig nem szedett, de szerintem rendelni fognak neki. A cukorgondozóba és laborba mennie kell még februárban, s feltétlenül megírom az új eredményeket.
Jól értettem: Detox és Nutrimax már nem kell neki? 110 kg felett van és magas a vérzsír szintje.



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-02-03 13:25 ]

Kedves Emmi !
Egy kis változtatást javaslok:
Mega, Antiox,Chromevitál 2x1 mindegyikből az insulin mellett
Kérem tájékoztasson az új vércukor értékekről 2 hét múlva



Emmi [ 2010-02-03 07:30 ]

Kedves Doktornő!
Nagyon köszönöm reményt keltő válaszát.

Kolléganőm férje 2-es típusú cukorbetegségben szenved, több mint 15 éve. Gyógyszeres kezelésben 9 éve részesült, hogy "ne álljon le a szervezete inzulintermelése...". Sajnos tavaly fél év alatt két lábujját kellett amputálni :-( Október közepétől szedi a Vision termékeit: 2x2 Detox, 2x2 Nutrimax, 2xa Mega és 2x1 Antiox. Most volt laborvizsgálaton és a Cukorgondozóban 16-os, ill. 19-es vércukorszintje miatt Inzulin injekciót írtak elő számára (reggel 20, este 10-es adagot). El vannak keseredve a romló eredmények miatt. Hogyan változtassák a Vision termékek adagolását? Mit tudna javasolni nekik?

Válaszát nagyon várjuk.



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-02-01 12:47 ]

Kedves Emmi!
a pikkelysömör kezelése hosszadalmas, de eredményre vezető folyamat
Első körben Detox, Antiox, Nature tan ajánlott ( 2x1 mindegyikből)
külsőleg Milenium gél 3x naponta
A kezelés kezdő tartama minimum 4 hónap, ha a javulás beindult lehet módosítani



Emmi [ 2010-02-01 07:06 ]

Tisztelt Doktornő!

Pikkelysömör kezelésére mely Vision termékeket ajánlja, s milyen adagolásban?
S.O.S.

Mielőbbi válaszát ezúton köszönöm.



Dr. Hack Erzsébet [ 2010-01-26 10:45 ]

Kedves Anita!
az arcba sugárzó, villámszerű fájdalmakat arcidegzsába okozhatja, melynek oka a nyaki csigolyák meszesedése lehet, amit súlyosbít a meglévő depresziója( nem pánik!!)
Javaslom a Detox és a Hiper szedését.
1-2 héten belül érdemi változás várható



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-01-26 10:39 ]

Kedves Ancsa !az édesapjának sok betegsége van, ezért érdemes a a Detox, Nutrimax , Pax-al kezdeni.( 2x1 mindegyikből )
Erre a térdpanaszai gyorsan javulni fognak és utána az egyéb betegségeire is ( cukorbaj pl ) találunk gyógymódot.
A kezelés ideje 3-4 hónap, de nemcsak az izületi panaszai szünnek meg ez idő alatt,de egyéb betegségei is javulhatnak.
Életminőséget fog kapni



Anita [ 2010-01-20 17:08 ]

Kedves Erzsébet!

Három hónappal ezelőtt pánikbetegségem alakult ki egy elvesztett baba miatt. Azóta sokat fáj a fejem van hogy két hétig is tompán majd elmúlik egy-két hétig majd visszajön az izgulás érzése és utána megint fejfájás. Háziorvos agyon vizsgált vakonjárástól reflexig nem talált belső szervi eltérést sem fül-orr-gégszeten sem.Aztán megcsináltattam a voll tesztet aszerint elfáradt az idegrendszerem semmi különöset nem találtak.Egy hete szedem a paxot 2*1 szemet a fejfájás napról-napra fokozatosan csökken már a kétoldali tompa fájástól eljutottam a néha szem fölé és arcba enyhén nyilaló fájdalomhoz. A hölgy aki a tesztet csinálta azt mondta hogy valószínű bevonzom és beképzelem a fejfájást ami lehetséges mert ha elfoglalom magam nincs is.Ön szerint a pax a megfelelő számomra?Mennyi idő után számíthatok teljes gyógyulásra?
Köszönöm válaszát!



Ancsa [ 2010-01-19 15:42 ]

Tisztelt Doktornő!
Végtelenül örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
Segitségét - termékajánlását kérném - az alábbiakra:Édesapámnak erös kopást mutatott ki a röntgen a lábában, főleg a térde fáj. Ő számtalan gyógyszert szed: vérnyomásra, véralvadásra, cukorbetegség, kétszer mütötték béldaganattal, sugárkez. stb. Mit tudna ajánlani számára, a lábában a fajdalom csökkenjen.
Nálam - 52 éves vagyok - derékfájás, enyhe gerincferdület, meszesedés van. (Próbálok nagyon rövid lenni.)Erre kérném a segitségét.

Hálásan köszönöm, jó egészséget Önnek: Ancsa



Dr.Hack Erzsébet [ 2010-01-09 14:52 ]

Kedves Enikő! részletesebb labor értékeket szeretnék tudni: TSH? T3, T4,
és milyen elváltozások vannak az agyalapi mirigyen?
Tudom, hogy ez nem publikus, kérem írjon az email címemre



joeramone [ 2010-01-06 21:45 ]

Tisztelt Doktornő!

Schnabl Mariann volt kedves ajánlani, hogy kérjem az Ön segítségét a Detox kapszulával kapcsolatban. 18 éves lányomnál 4 hónapja állapították meg a pajzsmirígy alul működését és az agyalapi mirigyén is találtak elváltozást.A letrox 100 tablettát kell szednie. Doktornő javasolja számára a Detox szedését? Megköszönöm válaszát: Hatosné Enikő



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-12-23 17:15 ]

Kedves Erzsike!
Nagyon átérzem a panaszát, hiszen néhány hónappal ezelőtt én is hasonló cipőben jártam
A reumatológusom mindent kipróbált, de semmi-- éjjel . nappal erősen kínzott a fájdalom
Detox, Nutrimax 2x1, éjszakára egy Pax, vagy Hiper és remélem 4-5 nap minden megoldódik
Természetesen legalább 3-4 hónapig kell szedni ezeket a kapszulákat
Visszajelzést várok



Erzsike [ 2009-12-22 18:49 ]

Kedves Doktornő !

58 éves vagyok, mondhatom nem voltam soha beteges.
Sajnos 3 hónapja nagyon erősen fáj a bal vállam, most már az egész karomba, sőt a lapocka tájékra is kisugárzik.
Reumatológus orvos már minden lehetőséget kipróbált rajtam, fizikoterápia, gyógytorna, kenőcsök, Lidocain + Kenalog inj. a vállba, jegelések, hosszas kezelgetések. Algoneurodystrophiat diagnosztizált. Éjjel-nappal fájdalmaim vannak.
Nagyon kérem a Doktornőt, hogy mit tudna ajánlani erre a nagy fájdalmakra.
A múlt héten csontszcintigráfiás vizsgálaton voltam, a felvételeken: a gerinc aktivitása kissé inhomogén, körülírt eltérés nincs. A vállak bal oldali túlsúllyal, a csípők szimmetrikusan egyenetlen aktivitásfelvételűek.
Nagyon kérem a Doktornőt, amennyiben tudna ajánlani valami jó terméket, ami használna, nagyon megköszönném.

Tisztelettel: Erzsike



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-12-16 14:07 ]

Kedves Erika!ha rendszeresen él nemi életet talán jobb volna más védekezési módot választania
írjon a drhackerzsebet@freemail.hu címemre és részletesen megbeszéljük



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-12-16 14:03 ]

Kedves Krisztina! nyugodtan adható, az én kisunokám is 4 éves és eszi, sőt nagyon szereti



Krisztina [ 2009-12-14 17:31 ]


Elnezest !

A Be Strong-rol erdeklodom !



Krisztina [ 2009-12-14 17:28 ]

Kedves Doktorno !

Megszeretnem kerdezni pl ; Be Shong
tubusos csokoladekrem adhato 3-4 eves gyereknek is, mert mindenhol ugy olvasom, hogy csak 6 eves kortol .

Koszonom



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-12-03 09:25 ]

Kedves Zsuzsa!
Az izületi panaszok csökkentésére első körben a Detox, Antiox jön szóba, mely mellé, a Pax-ot is javasolom, mert kellemesen nyugtat és csökkenti a fájdalom küszöböt. Mindháromból 2x1 az adag.
A vérzsír csökkentésére a Megá-val vannak jó tapasztalatok-megfelelő zsírszegény diéta mellett 2-3 hónap alatt normalizálódnak az értékek



pall zsuzsa [ 2009-11-29 08:19 ]

Kedves doktorno.Egy ismerosomnek nagy izuleti panasza van,a kezen az izuletek megvannak gobosodve,elvanak deformalodva es sokszor nehezen tudja mozgatni,a verzsirszint is magas.Kernem szepen az ajanlatat mittudjon szedni es menyit.Koszonom Zsuzsa.




Dr. Hack Erzsébet [ 2009-11-19 14:32 ]

Kedves Zsanett!
Mindkét betegség kezelése türelmet igényel!!
Ha a depresszió a vezértünet a Hypert javaslom, ha a pánik akkor Pax, ha túlsúlya van és magasak az insulin értékei a Mistik.
Lehet a termékeket együtt is szedni, de egyenlőre nem látom értelmét
Részletes kórtörténét szívsen elolvasnám, tudom, hogy ez nem publikus, ezért írjon az email címemre



Zsanett [ 2009-11-15 17:49 ]

Elnézést!
Elfelejtettem megkérdezni, hogy esetleg többet lehet egyszerre szedni??
Pl.: Pax+Hiper egyszerre..





Zsanett [ 2009-11-15 14:45 ]

Kedves Erzsébet!!
Én 23 éves depressziós, pánikbeteg vagyok. Segítségét szeretném kérni hogy melyik szert ajánlaná nekem.
Nem szeretném magam mindenféle gyógyszerrel teletömi azért fordulok Önhöz!
Segítségét előre is köszönöm..



Schnabl Mariann [ 2009-11-15 11:23 ]

Kedves Lívia!
Teljesen egyetértek a Doktornővel!
Én sem ajánlanám a Cuperset, nagyon jó termék, de nem erre a problémára.
Az ajánlatom szintén a Detox-Antiox.
Amennyiben kapott kiértékelést a Voll tesztről, kérem küldje el nekem az email címemre.
Szívesen megkonzultálnám a kollégával is.



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-11-15 11:11 ]

Kedves Livia! hol volt a dermoid cytája, mert ez a test bármelyik részén előfordulhat.
csak akkor lehet köze a menses zavaraihoz, ha a hasüregében volt, netán a petefészkén
Egyébként ez két különálló dolog és ha jól sikerült kioperálni -felejtse le.
De ha maradt egy pici is cysta tokjából, újból kiújulhat-jó indulatú dolog nem kell tőle félni.
Első körben én nem a Cuperset szoktam javasolni, inkább a Detox és az Antiox jöhet szóba, majd később a Cupers
Készült-e hasi UH, csináltak-e hormonszint meghatározást?



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-11-15 11:03 ]

Kedves sabodászné!
A glaukoma minden formájában ( operált, vagy nem operált)javasolt a safe2c szedése.
Hosszú távú kezelésre( 6 hónap ) készüljön fel! 2-3 hónap mulva szemészeti kontroll szükséges( szemnyomás mérés), lehet, hogy a cseppeket is lehet hagyni( később )
A pajzsmirigyére nagyon jó a Sveltform
de nem tudom, hogy mik a labor értékei TSH, T3, T4 és hogy mit szed és mennyit?



Lívia [ 2009-11-14 13:34 ]

Kedves Doktornő!

2 éve operáltak dermiod cisztával. Mostanság /kb 3 hónapja/nagyon gyakran fáj a hasam,és a menstuácóm után még 1 hét szünet elteltével ismét van némi vérzés. s az orvosom szerint egy sárgatestcisztával állunk szemben. Igazából cickafarkfűteát iszom és bioptron lámpázom.Emellett laktózézékeny is vagyok. A minap volt szerencsém a Voll-diagnosztikához/ az értékeim elég alacsonyak /10-27 közöttiek /lettek, ahol a természetgyógyász a Vision Cupers kapszulát javasolta. Őszintén szólva kissé félek ettől a méregtelenítéstől, s mivel elég soványka vagyok, nem szeretném ha vmiféle fogyást váltana ki nálam. mit javasol? megbízható szer a cupers? előre is köszönöm válszát



saboltász ferencné [ 2009-11-07 18:20 ]

kedves doktornő nekem glaukomám van mindkét szememen, mit ajánlana nekem kezdésnek, hozzá tenném még a pajzsmirigy alul működik.



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-11-05 16:57 ]

Kedves Gabriella!a fekélyes vastagbél gyulladás autoimmun betegség, hosszas kezelést, sok türelmet igényel
Első körben Antiox, Mega, Nutrimax, Lifepac seniort javaslok, ha stresszes akkor Pax-t is
A Detoxal még várnék. mert lehet, hogy átmenetileg rontana az állapotán( volt olyan betegem, akinél súlyos hasmenés jelentkezett, ami növelheti a vérzés veszélyét- de ez csak egy eset)



Császi Gabriella [ 2009-11-04 11:34 ]

Üdvözlöm Doktornő!

Egy kedves ügyfelemtől hallottam a Vision termékekről.A nővéremnek 12 éve fekélyes vastagbélgyulladása van.Most egy kezelésen vesz részt,ahol hasba oltja magát és a vérét és a vizsgálat eredményeket Belgiumba küldik ki.Érdeklődni szeretnék,hogy a termékek közül mi lenne számára a megfelelő és, hogy emelett a kezekés mellett használható-e,befolyásolja-e a kezelést.

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel: Császi Gabriella



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-10-25 11:04 ]

Kedves Zsuzsika!
a meleg göb az hormont termel, ezáltal túlműködhet a pajzsmirigy
a hideg göb nem termel hormont, de nagyra nőhet és rák is kialakulhat belőle, de lehet, hogy csak esztétikai zavart( szépséghibát!) okoz



PallZSuzsa [ 2009-10-20 19:27 ]

Udvozlom Doktorno!
a pajzsmirigyes holgyel kapcsolatban a TSH vizsgalatot meg kel csinalja ,de most antibaby-t szed mert volt egy problemaja a mehenel ugyszinten hormon alapon es nem tudjuk ha nem valtoztatja most a TSH eredmenyt.
Emellet van 3 gob a melleben is ami ugyancsak hormon alapu es nem tudjuk hogy a Doktorno mit ertet az alat hogy a gob meleg vagy hideg a pajzsmirigynel.
KOSZONOM!



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-10-20 16:29 ]

Kedves Zsuzsika!
A Megából 3x1-t a többiből 2x1t javaslok, de egyszerre csak 2 terméket szedjen: pl Vinex és Brain 2x1 mindkettőből 3 hónapig, utána váltás
Mega 3x1, Antiox 2x1, ez is 3 hónapig



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-10-20 16:23 ]

Kedves Krisztina!
A szoptatás ideje alatt semmiféle gyógyszert, vagy nyugtató hatású gyógynövény használatát nem javaslok.
Minden át megy az anyatejbe!!
Valószínű, hogy a terhesség és most a szoptatás ideje alatt a szervezetéből teljesen kiürültek azok a vitaminok, ásványi anyagok amik eddig megvédték a stressztől.
A jelen helyzetben a stresszhatások minden percben előjönnek, ha sír a baba azért, ha alszik és nem ébred fel a szoptatás idejére, akkor azért és sorolhatnám.
Akkor tesz a legjobbat önmagával és a babával is, ha sürgősen feltölti a szervezetét
Javaslom a Be Chokolate 2x2 és a Mega 2x1 szedését.
Ahogy a baba fejlődik minden nap könnyebb lesz, igaz. hogy akkor is fog esni az eső, de a gyermeke mosolya, kacaja ragyogó napsütéssel tölti be a szobáját.
Most csak szoptasson nyugodtam, ezek a termékek a kicsinek is jót tesznek
Ha már nem szoptat és még mindig vannak rohamai, azt is megbeszéljük
Üdv Dr. Hack Erzsébet



Kriszta [ 2009-10-20 12:39 ]

T. Doktornő!

A következő a problémám. Kb. 17 éve küszködök pánikbetegségemmel, ami néha enyhe, de néha nagyon erős. Az elején még antidepresszánsokat szedtem, de azt hamar abbahagytam és megpróbáltam gyógyszer mentesen küzdeni, ami eddig sikerült is. Csak néha munkába menet a közlekedésnél jött elő. De most nagyon el vagyok keseredve. Két hónapja szültem és már a szülés előtt itthon egyik pillanatról a másikra nagyon nagy rohamom volt, ami azt eredményezte, hogy sajnos a szobában alig tudok megmaradni, mivel ott jött elő. Megszültem a babámat, ami újabb stresszt okozott. (Szülés utáni depresszió) Néha el vagyok, de amikor nagyon rossz az idő kint, akkor nagyon erősen elő jön. Néha beveszek Sedatif PC szopogatós homeopátiás bogyót, de az sem mindig használ. Hallottam a Vision Hiper kapszuláról, de nem tudom, hogy az biztosan segít-e rajtam, mivel a babámat el kell látnom, de így nagyon nehezemre esik, és nagyon hamar kikészülök. Szoptatás alatt is lehet-e a fenti kapszulát szedni? Válaszát előre is köszönöm.



PallZsuzsa [ 2009-10-19 18:19 ]

Üdvőzlőm Doktornő!Szeretnem megkerdezni menyi legyen az emelt adag az Antiox,Mega,Brain-o flex,Vinex-ből nagyon szepen kőszőnőm.P Zsuzsa



Krisztina [ 2009-10-19 08:10 ]

Koszonom Doktorno !




Dr.Hack Erzsébet [ 2009-10-14 17:29 ]

Kedves Zsuzsika!
A pajzsmirigyes betegről részletesebb kórelőzmény kell:milyen tipusú ez a két göb: hideg, vagy meleg göb? mennyi a TSH értéke- az is lehet, hogy autoimmun betegségről van szó ( a szervezete saját maga ellen termel ellenanyagot)
A bénult betegnek érprogramm( Antiox, Mega, Brain-o flex, Vinex)tartósan, nagy adagban
A gyermekparalizises betegnek érprogramm és szója+ calcium( Mediszója)
Mindkét utóbbi estben torna, mozgás( mozgatás) még akkor is ha fáj
A folyamat hosszú, de megéri
Várom válaszát




Dr. Hack Erzsébet [ 2009-10-14 09:58 ]

Kedves Mariann ! valószínűleg olyan vérnyomás csökkentőt szed, ami túlzottan alacsonyan tartja a vérnyomást
E miatt is lehet magas a pulzusszám
Meg kéne nézetni a pajzsmirigyet is nem működik-e túl.( teljes laborvizsgálat szükséges: máj, vesefunkció,ionok, stb )
Hány éves beteg,hány kiló, van- e valamilyen egyéb betegsége?
Várom részletes válaszát az email címemre



Dr.Hack Erzsébet [ 2009-10-14 09:52 ]

Kedves Krisztina !
Nem veleszületetett (öröklött), hanem szerzett 1-es típusú cukorbetegségről van szó ( talán a műtét alatt adott gyógyszerek károsíthatták a gyermek hasnyálmirigyét)
Javaslom a Be Chokolate és Be Smart együttes szedését napi 1-1 kapszula formájában.
Esély van arra, hogy nagyobb korára nem fog kelleni az insulin, esetleg diétával, étrendkiegészítők szedésével és némi odafigyeléssel egyensúlyben lesz a cukoranyagcseréje
Üdv dr. Hack Erzsébet



Marianna [ 2009-10-12 22:11 ]

Üdvözlöm!
Megszeretném kérdezni a doktornőt,hogy szív panaszokra melyik vision terméket lehet szedni? A szív panasz,gyors pulzus 118.vérnyomás ingadozó 111/80 vagy 146/85 Olyan termék esetleg lenne ami rendben tartaná a szívet az ereket és a vérnyomást?Előre is köszönöm a válaszát.



Krisztina [ 2009-10-07 09:07 ]

Elnezest Doktorno ,most olvasom a valasz
leveleit ! Nagyon koszonom !
Igen 1 tipusu ,naponta 4 alkalomal kap inzulint ,a csaladban meg a dedi szulok sem emlekeznek ,hogy lett volna valaki cukorbeteg.Normalis szulessel jott a vilagra 3kg 6o ,gyonyoru kis baba es mar ovis kis gyerek .Egyeduli kis szepseghiba volt a megszuletesekor a felso ajak a kis szaja es a szajpadlas volt nyitot .De mindketo az enyheb tipusu volt amit nagyon szepen rendbehoztak ,6 honaposon volt a kis szajaval es 1 evesen a szajpadlasaval mutve . Mi a mutetre gyanakodunk ,hogy ott serulhetett meg a kis draga .
Megegyszer elnezest a kesoi valaszomert!
Tisztelettel



Krisztina Veress [ 2009-10-07 08:52 ]

Udvozlom !
Erdelybol erdeklodom ,a 3 es fel eves kis unokam cukorbeteg , melyek azok a termekek amit neki lehet adni ?
Koszonom



pall zsuzsa [ 2009-10-02 18:47 ]

Tisztelt Doktorno! Szeretnem megkerdezni a pajzsmirigyre nalunk GDIUSA NODUL AL,NOD LD nevezik,az iletonek ket kis gob van anyakan.kezelesre Euthyrox 1OO kapta.A masik kerdesem,1991-ben benult le egy ismerosom,abol feljavult, majd 97-bena baloldalan benult le mostmar olyan az alapota,hogy pelenkazak es alig lehet erteni,hogy mit beszel.Szeretnem tudni lehet rajta valamit segiteni.kezelesre vernyomascsokentot kap.Egy masik beteg,2es feleves koraban gyermekparalizalasba eset,a jobb laba benult le, majd 1997-ben a jobb oldala lebenult.Most botal jar,de huzza a jobblabat es a kezevel sem tud rendesen fogni.Szeretnem tudni mivel lehetne neki segiteni.Elore is koszonom p.zsuzsa.



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-09-29 16:54 ]

Tisztelt Olvasóim !
A Vision termékek bizonyítottak!!
Labor lelettel igazolt hypothyereosisos (pajzsmirigy alulműködés) és cukorbeteg betegsége egyensúlyba került.
Nem kell sem a pajzsmirigyére, sem a cukorbetegségére gyógyszert szedie
Nagyon aktív, fogyott, életminőséget kapott



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-09-20 12:03 ]

Kedves Krisztina !
Nem kaptam választ a levelemre!!
Mi történt?
Én nagyon szigorú vagyok, nemcsak magammal szemben, hanem másokkal is, és főleg a termékekkel.
Nem szabad csak úgy vaktában válaszolgatni-- az unokája kicsikis emberpalánta, nagyon fontos, hogyan alapozzuk meg a sorsát
Kérem válaszoljon



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-09-20 11:56 ]

Félnünk kell? NEM!
Az újtipusú influenza és az ezzel kapcsolatos védőoltások hírei rettegésben tartják a közvéleményt
Régóta tudjuk, hogy a réz nagyon erős vírus és baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik
A Vision készítmények közül a Lifepac junior és senior és az Ursul nagyon eredményesen alkalmazhatók úgy a megelőzésben, mint a gyógyításban
Nem kell védőoltás!!fő a megelőzés!!
aki veszélyeztetettnek érzi magát, kezdje el szedni



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-09-14 13:59 ]

Kedves Krisztina !
Jó lenne tudni, hogy milyen tipusú cukorbetegségről van szó:
-I-es tipus, az unokája cukorbetegként született, de csak 2 éves korában derült fény a diagnozisra.
Van-e a családban cukorbeteg? mennyi volt a születési súlya?, normál szülés, vagy császármetszés?
-II-es tipus, szerzett betegség, hasnyálmirigy gyulladás? hasat ért trauma, baleset?
Részletes válaszát az email címemmre várom



Krisztina [ 2009-09-13 09:12 ]

Tisztelt Doktornő !
Kisunokám 3 éves ,2 évesen kapta meg a cukorbetegséget !
Kezelhető a Vision termékekkel ?
Köszönöm !



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-09-06 10:26 ]

A Cod teáról:
Nagyon sokáig ez volt az egyetelen alternatív gyógymód a daganatos betegek számára.
Sok betegem itta, de egy idő után rá sem tudtak nézni, a rossz íze miatt.
Ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, nem fognak összeveszni a Vision termékekkel



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-09-06 07:49 ]

A depresszió a lelki élet mély gödre, mely tarós fennállás esetén súlyos testi tüneteket okoz.
Az ok mindenki esetében más, de egy közös-szeretnének kimászni belőle.
Sokan fordulnak orvoshoz és türelmetlenűl várják a felírt gyógyszerektől, hogy állapotuk jobbra forduljon.
És mi történik ?-egyre rosszabbul lesznek, jönnek tömegesen a gyógyszer mellékhatások, mert az igazi antidepresszív hatás ( ha egyáltalán van ilyen )kialakulásához 6-8 hét kell.
Ennyi idő alatt:
- vagy megoldódik a depressziót kiváltó ok,-
- vagy a beteg önkényesen abbahagyja a gyógyszerek szedését, mert rosszabbul érzi magát, mint előzőleg
-vagy visszamegy az orvosához, másik gyógyszert kap, ujabb mellékhatás jelentkezik és elindul a mókuskerék.
A megoldás?el sem kellet volna kezdeni, de ha mégis sürgősen le kell szokni róla.
A leszokás nagyon nehéz dolog, ugyan olyan , mint a többi drog( kávé, cigaratta, alakohol esetén) de megoldható:
Fokozatosan kell elkezdeni, pl: 3x1-ről 2x1- re és mellé valamilyen antistress készítmény( a Hyperől nagyon jó tapasztalatok vannak) majd 1x1 és végül semmi gyógyszer csak 2x1 Hyper
Jó esetben 4-6 hét alatt visszaáll az egyensúly.
Temészetesen minden ember más és más és sok-sok féle antidepresszáns ( depresszió elleni szer) létezi, melyet kombinációkban is adnak.
Hogy mikor és melyik hagyható el személyes megbeszélés tárgyát képezi
A témakörben leveleiket azs email címemmre várom
Üdc Dr, Hack Erzsébet



Schnabl Mariann [ 2009-09-01 08:44 ]

Szeretném magam kijavítani, hiszen nagyon elfogult vagyok a termékekkel /joggal!/

A Vision termékeknek tulajdonítottam gyógyító jelleget, helyesen a bennük lévő gyógynövények hatóanyag tartalmánál fogva képesek a szervezetben elindítani a pozitív folyamatokat.Segítik, hogy visszatérjen a helyes kerékvágásba.

Az Antiox az, ami gyógynövények és anitoxánsok segítségével regenerál, és egészséges sejtek születését segíti elő!





Schnabl Mariann [ 2009-09-01 08:34 ]

Kedves Etus!

Bizonyosan a doktornő is válaszolni fog, de engedje meg, hogy négy éves tapasztalatomat megosszam Önnel.

Jó terméknek tartom a COD teát, viszont mivel tintúrát kell készíteni belőle, hatóanyag tartalmának csak egy része oldódik ki.
Ez tény, hiszen gondolja csak el, egy szárított dologról van szó, ami már a szárításnál is veszít, utána még az áztatásnál is....

Nyugodtan lehet fogyasztani a Vision termékei mellett, amennyiben nem szeretné abbahagyni.

Viszont tudnia kell, hogy a Detoxban ugyanúgy macskakarom van, ami daganatgátló hatásáról is ismert, jelenleg tudomásom szerint, nincs ennél hatékonyabb macskakarom tartalmú termék a piacon!

Én inkább azért mondanám, érdemes 3-4 hónap Detox Antiox Ursul kúrát tartani, mert így megbizonyosodhat arról, valóban a Vision termékek gyógyítottak!!!!
De a teával nyugodtan lehet együtt fogyasztani, gondoskodva a megfelelő folyadék beviteléről, ami nagyon fontos.

A kúra ideje alatt, a táplálkozásra is nagyon oda kell figyelni, könnyű könnyen emészthető élelmeket kell bejuttatni a szervezetbe.
Minél kevesebb szintetikumot,/itt a szintetikus vitaminokra is gondoltam/

Személyes tapasztalatról tudok sajnos beszámolni, Apósomnak tavaly 29PSA értéket mutatott a vizsgálat, a biopszia pedig mogyoró nagyságú rosszindulatú daganatot. fél év múlva 2,6 PSA!
Nyíregyházi kedves ismerősöm hasonlóképpen járt, nála is kimutatták, több hónapos intenzív termékfogyasztás után, a lelete negatív lett!

Amennyiben elfogadja tanácsomat, és a kúra jellegét, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

A termékekről bővebb leírást talál a honlapomon

üdv. Schnabl MAriann



Horváth Lászlóné [ 2009-09-01 00:16 ]

Tisztelt Doktornő!
Férjemnél 48-as PSA-val prosztatadaga-
natot diagnosztizáltak. /A vizsgálatok alapján még nem tört ki, így áttétek nincsenek. Jelenleg Dávid Tamás COD-teáját issza, ami macskakarom alapanyagu, mint a detox. Férjem tavaly
októbertől, idén januárig szedte az - antiox-szal együtt. Elképzelhető, hogy azért nem képződött áttét ilyen magas psa-val - ami az orvosok szerint enyhén szólva szokatlan.
A tea fogyasztását nem szeretnénk abba-
hagyni, de nem tudom így kiegészíthető lenne-e a vision termék detoxával. Ugyanis értesülésem szerint a tea a tumor szétesését segíti elő, míg a detox abban segíti a szervezetet, hogy egészséges sejtek képződjenek. A másik pedig az, hogy arról tájékoztatott egy forgalmazó, hogy nem tanácsos a vision-termék mellett másmilyen terméket szedni, mert máshogy dolgozza fel a szervezet az egyiket, mint a másikat és ezzel gyengítheti a termék felszívódását.
Ugyanakkor szeretném megkérdezni, hogy a rosszindulatú prosztata problémákhoz tudnak-e és milyen összeállítában ajánlani a vision-termékekből.

Válaszát előre is köszönöm
Horváth Lászlóné



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-08-31 06:20 ]

Tanácsok csont és izületi betegségben szenvedőknek:
-sejtszintű méregtelenítés-Detox
-sejttáplálás-Nutrimax
-fájdalomküszöb csökkentése, nyugodt pihenés, alvás biztosítás-Antistress készítmények
-akinek testsúly többlete van: lassú fogyás( heti fél kiló)-Sveltform
-az izületi merevségnek( hajnali órák), az állandó fáradtságnak, levertségnek, kedvetlenségnek az elsavasodás az oka:
jól lúgosít a paradicsom ( nem minden fajta ) a brokkoli, a kurkuma a Sveltform és a Nutrimax is.
-séta, az izületek kimozgatása( később torna akkor is ha fáj)
-az állandó fájdalom és a tehetelenség miatt a betegek gyakran válnak depresszióssá- ilyenkor az Antistressz készítmények sokat segíthetnek( Hyper)
-rozs, vagy teljes kiőrlésű gabonából készült kenyér fogyasztása( a bennük lévő szilicium elengedhetetlen az egészséges porc képződéshez
-türelem:
a gerincsérv becsípődés esetén dupla, vagy háromszoros adag kell és kb 3 nap múlva elviselhetővé válnak a tünetek
egyéb esetben( izületi kopások) 1-2 héten belül várható a tünetek javulása
-egy kúra időtartama minimum 4 hónap, de tovább is lehet szedni, mert nincs hozzászokás és mellékhatás



Dr. Hack Erzsébet [ 2009-08-30 08:41 ]

Tisztelt Olvasóim!
Gyakran teszik fel azt a kérdést, hogy meddig kell ezt nekem szedni?
Tájékoztatásul a következőket mondom:
Sejtjeink élettartama nem egyforma: a hámsejtek korábban a csontsejtek későbben pusztulnak el
Egy vörösvértest átlagos élettartama 120 nap, én ezt szoktam alapul venni.
Tehát ha valaki belekezd egy kúrába, úgy számoljon, hogy az 4 hónap.
Ez nem azt jelenti, hogy addigra gyógyul meg, hiszen az első kedvező hatások már 1 hét -10 nap után jelentkeznek, hanem ennyi idő kell, az új egészséges sejtek kifejlődéséhez.
A kúra tovább is folytatható, hiszen nincs hozzászokás és nincs mellékhatás
Üdv Dr. Hack Erzsébet



GOGA PIROSKA [ 2009-08-12 21:47 ]

KEDVES DOKTORNO!
AZT SZERETNEM MEGKERDEZNI HOGYHA TROMBOZISOM VOLT AKKOR MELYIK TERMEKET AJANLJA.KOSZONOM PIROSKA SEPSISZENTGYORGY




Dr. Hack Erzsébet [ 2009-07-15 11:39 ]

Tisztelt Fórumozók!
Mivel személyes gondokkal.probémákkal keresnek fel engem, kérem, hogy egy kicsit részlesebben, írják le kérdéseiket( mit tudunk, mióta tart, milyen módszereket próbáltak ki, mik az eredmények.
Felelőtlenség lenne csak "úgy" általánosságban válaszolnom.
Mindenre kiterjedő leveleiket az email címemre várom.
Üdv Dr. Hack Erzsébet



Simon Zoltán [ 2009-07-12 22:22 ]

Kedves DOKTORNŐ!
38éves vagyok. Több éve élek antidepresszánsokon.
A gerincsérvem is újra rendetlenkedik.
Reggelente alig tudok felkelni.
Ön szerint van megoldás?




P ZSuzsa [ 2009-07-12 14:26 ]

Draga doktornő,előszőr is megszeretnem kőszőni,a multhonapban megtartott előadást.Most szeretném megtudni mitlehet teni egy olyan lebénult személyel aki már tőbbéve levan bénulva.Kőszőnőm,zsuzsa.



Mária [ 2009-07-12 11:24 ]

Kedves Doktornő!
Kisfiam négy éves, allergiás és asztmás két éve. Szeretném megkérdezni, mit ajánl neki.Előre is köszönöm Mária




Antistressz készítmények HIPER
2013.01.19.

Süle Szilvia

2012.Július óta szenvedtem pánikrohamoktól,annyira,hogy nem volt kedve semmihez!Kb.másfél hónapja szedem a Hipert és már pár nap után éreztem a változást,sokkal jobban éreztem magam,ma meg már kitünően vagyok!Nagyon tudom ajánlani mindenkinek ezt a terméket!Köszönöm!!!!
Termék tapasztalat
2011.12.16.

84 éves anyukámnak tele volt a
veséje apró kövekkel és volt egy nagyobb, kb 1cm-es köve is. Hasonlóan a mai egyik tapasztalathoz, mi is véletlenül mentünk ultrahang vizsgálatra, és kiderült, hogy nem egész egy év alatt, a Nutrimaxtól teljesen kitisztult a veséje, a legnagyobb kő is egészen picire összezsugorodott. Nyugodtan tedd fel a tapasztalatot a honlapodra. Még annyit mondok, hogy a
vérnyomásomra nagyon jó hatással volt az Antiox, most nagyon jól jött ez az összeállítás, mert a család minden tagjának jut egy éppen szűkséges kapszula (nekem az Antiox)
Jó egészséget kívánok. Üdvözlettel: Gimesiné Gabi Dinnyés

Mint,oly sokunknak a folyamatos stressz,állandó idegesség kikezdte az egészségemet, és felborította a bioritmusomat.
Sajnos már az alvás sem volt megnyugtató, mert akkor sem tudtam kikapcsolni.
Ennek hatására már szinte szétestem.
Kipróbáltam a PAX Forte és a HYPER termékeket napi 1x1, zűrösebb időszakban esetleg Paxból napi 2 szemet.
Már 2 nap után nagyon jó hatásuk volt. Mindenkinek ajánlható bármelyik termék külön-külön is, mert nem tompítanak, csak nagyon kellemesn ellazítanak. Ezúton is köszönöm még egyszer a segítséged, és hasznos tanácsaidat.
Varró Csilla

A TEST-ŐRE D i Guard nano
2011.10.07.

Az új D i Guard nano. étrend-kiegészítő alapvető funkciója - a sugárzás hatásai elleni védelmen kívül - segít legyőzni a másnaposságot, kivonni a káros anyagokat a szervezetből, védi a májat és az epehólyagot. Az étrend-kiegészítő fő összetevője – az opuntia ficus indica (fügekaktusz). kivonata, amely semlegesíti a másnaposság három fő tünetét – a hányingert, szájszárazságot és étvágytalanságot. A fügekaktuszban található anyagok segítenek a stressz leküzdésében, és serkentik a szervezet regeneráló folyamatait. A fügekaktusz ezen kívül csökkenti a bőr reggeli puffadtságát – mivel segít a szervezetnek visszaszállítani a folyadékot a szövetekből a nyirok- és vérerekbe.
Tapasztalatok
2010.06.03.

Kedves Mariann!
Szeretnem megkoszonni a segitseget. Az evek ota tarto sokizuleti gyulladasomat elfujta a szel. Nagyon jo volt egy reggel arra ebrednem, hogy nem faj semmim. A detoxot azota is szedem es biztos, hogy amig elek nem fogom abbagyni.
Udvozlettel
Gyorgyi Olaszorszagbol
Tapasztalatok
2010.04.06.

20éve gerinc problémákkal küszködtem, amelyből lumbalis sérv, és nyaki kezdődő sérv alakult ki. Ízületi gyulladásaim mind megnehezítették az életem.
Addig kerestem, míg rátaláltam a VISION készítményekre.
Egy hónap alatt az ízületi gyulladásaim, pár hónap múlva az állandó fájdalmak eltűntek.
DETOX ANTIOX, PAX, NUTRIMAX termékeket fogyasztottam először, de azóta megtapasztaltam több termék jótékony hatását is. A megelőzést tartom már fontosnak, elébe menni a problémáknak!
Jóval kevesebbe kerül fenntartani az egészségemet, mint annak idején betegségeimet pénzelni!
Schnabl Mariann

Egy tüsszentés-és becsípődött a gerincsérvem!
Az erős fájdalom miatt pillanatokig meg sem mertem mozdulni.
Azonnal elkezdtem a Detox (3x2) Nutrimax (3x2 )és a Hyper (2x1 )szedését és próbáltam valamilyen fájdalommentes poziciót felvenni, ülni nem tudtam, csak állni.
Néhány óra múlva le tudtam feküdni( hanyatt, deszkemény ágyon, párna nélkül) még el is aludtam ( Hyper hatása)
A negyedik napom fájdalommentes, óvatosan, de teszem a dolgomat. Mindezt injekciók és tabletták nélkül.
Tovább szedem a fenti termékeket 2x1 adagban.
Dr Hack Erzsébet

38 éves vagyok.Nem hittem, engem is utolér ez a nyavalya. Sportoltam és nagyon hajszás stresszes életet éltem.Aztán úgy maradtam.Többszöri lumbago majd sérv.Nem sok jóval kecsegtettek az orvosok.Nem tudtam mit tegyek, elkezdtem keresgélni a neten, így akadtam erre a honlapra, és reményt kelltett bennem. Ez 10 hónapja történt.Detox, Antiox, Pax, Nutrimax termékekkel megoldódott az, amiben kevésbé hittem, csak reménykedni tudtam.
Sőt még az allergiám sem jelentkezett azóta.
Köszönöm a lehetőséget, és azt, hogy elérhetővé tette nekem.
Kocsis Balázs

Éveken keresztül vesekővel kínlódtam, akinek már volt, tudja mivel jár!
Több héten keresztül kínlódtam,orvosságokkal kőzúzással stb.
Majd elkezdtem a Nutrimax nevű készítményt fogyasztani.
Három hónap alatt 5 DB kő ürült ki!!!
S 3 alkalommal, pár óra leforgása alatt!!
Azóta a migrénes fejfájásom is a múlté!
Berger Árpád

2004-ben májrákot 12 tüdőáttéttel állapítottak meg.
Az orvos szerint négy hónap volt hátra.
A két kemo mellé a Detoxot az Antioxot emelt adagban elkezte szedni.
2005 nyarán a leletek teljesen negativak lettek!!
Varga l.né X.ker

Magas láz és ágyéki szúró fájdalom jelentkezett. A urológián megállapították hólyagvezeték gyulladásom van. De nem nyugodtunk bele, az antibiotikum helyett, még egyszer megvizsgáltattam magam. A vizsgálat eredménye 29PSA érték, a biopszia pedig mogyoró nagyságú tumort észlelt a prosztatámban.
Előtte fiam és menyem csodabogyóit nem voltam hajlandó beszedni. De meggondoltam magam, és az Ursul, Detox, Antiox termékekkel a PSA értékem pár hónap alatt 3,9 lett!
Azóta már használom folyamatosan őket, hiszen segítettek.
Berger Péter Bp,
Tapasztalatok
2010.04.06.

2009.11.02
Egy éve depresszióban szenvedtem, teletömve gyógyszerekkel, elkábítva. Nem volt semmihez sem kedvem, egész nap csak aludtam volna. Orvosi tanácsra lassan elkezdtem csökkenteni a gyógyszereket, és ezzel párhuzamosan fogyasztani a Vision termékeket. Új célokat tűztem ki magam elé, kozmetikusképzésre iratkoztam be. Az eleje problémás volt, hiszen a kezem erősen remegett, akadályozva ezzel a munkémat.
Detoxot, Mistiket, és Hipert szedtem. A változás hihetetlen volt, pár nap alatt mintha kicseréltek volna.A kézremegés megszünt, amit a környezetem is rögtön észrevett. A hangulatom teljesen megváltozott, visszatért az életkedvem.Később a férejm észrevette, hogy a műtétre előjegyzett szemem rendbejött, voltam orvosnál és a műtét valóban elmaradt. Még van egy-két apróbb problémám, és ezeken felbuzdulva szeretném azokat is rendbe tenni, és majd innen folytatom.
Jankóné Koch Gabriella BAja

2009.07.03.
Nyugdíjazásom után furcsa tüneteteket észleltem : nem volt kedvem semmihez, nem kötött le semmi, örökké fáradt voltam, "mindenem fáj"-t, alvászavar, rémálmok, pánokrohamok( izzadás, remegés, szapora szívverés) jelentkeztek.
Egy ilyen pánikroham alkalmával 2 kapszula Hipert vettem be egyszerre és fél-egy óra múlva teljesen megszüntek a panaszaim---elkeztem rendszeresen szedni : napi 2x1
Kb két hét múlva nem csak a pánikrohamaim szüntek meg, hanem volt kedvem mindenhez, nem voltam fáradt, sokat tudtam dolgozni, jókat aludtam és szépeket álmodtam.
Mindezt gyógyszermentesen, mellékhatások( vérképzőrendszer, máj) és hozzászokás nélkül.
A Híper mindkét betegségben ( depresszió, pánik ) hatásosnak bizonyult.
Azoknak is ajánlom, akik már hozzászoktak a gyógyszerekhez. Le lehet (és le kell!!) cserélni azokat a szereket egy biztonságos, mellékhatás és hozzászokás mentes gyógynövény kombinációra.
Konkrét esetben szívesen segítek.
drhackerzsebet@freemail.hu

A Hiper hatása szerencsére az volt, mint ami miatt kértem Öntől. Egy élelmiszeripari cég kereskedelmi igazgatójaként elég stresszes napjaim voltak. Minden idegesített, akár a telefoncsörgés, akár a kollegáim, akár a partnerekkel való állandó problémák.
A szedése után kb 2 héttel szinte ezeken csak mosolyogtam. Nem tud felidegesíteni semmi, a negatív híreket is stressz nélkül tudom kezelni. Úgy érzem, mintha sokkal nyugodtabb légkörben élnék. Dióhéjban ennyi, de mint mondtam, előtte ebben reménykedtem, hogy ilyen hatással segít rajtam.
Köszönöm!!! Kósa A.
2009.02.26.


Alvás problémákkal küzdöttem, 2-3 óránál többet nem bírtam aludni.
amikor felébredtem az éjszaka közepén, csak bámultam a falat, vissza aludni nem tudtam.
Minden hatástalan volt.
Már a kimerülés határán voltam, amikor segítséget kaptam.
Azóta reggel a világosban ébredek, visszakaptam az életem!
A Pax termékkel.
Fiam három éves kora óta súlyos allergiában szenvedett.
Szteroidokon élt.
Tavaly márciusban, nem adtam neki többet, a Detox Antiox Lp Juniornak köszönhetően ő is jól van.
S szeptemberben először a tanévnyitón ott voltunk, s nem a kórházban!
Köszönök mindent!
Martini Márta Budapest

Napi 2x1 Hiper
Az első naptól kezdve egy teljesen más életérzés!
2.-ik héten teljesen elhagytam a szintetikus antidepresszánsokat!!
Kovács Andrea Bp

Stresszes életet éltem vállalkozóként. Fel sem tűnt a depresszió, a pánik betegség ami észrevétlen bekúszott az életembe. Szívszorítások, szívpanaszok, gyomoridegesség......szedtem gyógyszereket, antidepresszánsokat..
Amióta szedem a Vision Pax Hiper készítményeit, azóta egy szem gyógyszer sem kellett!
Schnabl Mariann
Tapasztalatok
2010.04.06.

4 ÉVES GYEREKEM sokat betegeskedett
Junior 2x1 naponta, azóta még náthás sem volt.
Szlama Hilda Bp.

A kisfiam immunhiányban szenvedett.
Felváltva adom neki a Lp Junior, Be Chokolate, Be Wise, Be Healty Be Big, BE Strong gyerek termékeket, mindig kétfélét, azóta nem volt beteg, ennek már 3/4 éve!
Kocsis Csilla Szeged

Tanulási problémák, fáradékonyság már a múlté, naponta 2x1 Junior
Varga Mihályné

2éves a kisfiam és asztmatikus problémái voltak. Be Storng /nagyon szereti/ 2x1 Be Chokolate összetörve, ezt adom neki fél éve.
Nagyon jók az eredményeink.
Bartha Gabi Debrecen

Maya már két éves!
2010.04.29.

Darida Angéla [ 2010-04-29 14:54 ]

Kedves Mariann!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Neked, és persze a VISION-nek amiért segíttetek abban hogy visszanyerjem az egészségemet és életet adhassak egy csodálatos kislánynak aki már elmúlt 2 éves, egészséges és gyönyörű.
Első alkalommal mint annyi hozzám hasonlóember én is szeptikusan fogadtam a csodabogyók hatását, de végül belevágtam mert úgy éreztem amit a Föld ad az csak jótékony hatású lehet hiszen nem véletlenül terem. Csak tudni kell mit miért, mikor és hogyan. Ehhez persze szakértő kell mert senki sem születik ezzel a tehetséggel. Hála a VISION-nek nekem sikerült. A DETOX méregtelenített, A PAX Megnyugtatott, a NUTRIMAX, CHROMEVITAL feltöltött energiával vitaminnal ásványi anyaggal így megszabadultam at allergiámtól és egy éven belül sikerült teherbe esnem mindenféle hormonkezelés és művi beavatkozás nélkül.
Köszönöm
Darida Angéla (33), Erdélyi Maya (2,5)
A NAPOZÁS BIZTONSÁGÁÉRT
2011.07.04.

Napfény nélkül nincs élet. A nap sugaraira szüksége van az emberi szervezetnek az egészséges működéséhez a mindennapi életben

Ugyanakkor, a napsugarak - a legfőbb okozói a bőr korai öregedésének.
Létezik egy készítmény, amely összetételében lévő elemek a szinergia elve szerint működnek.
A Natur Tan összetételében a legújabb tudományosan kidolgozott alkotó elemek találhatóak. A Nature Tan belsőleg biztosítja a szervezet védelmét a nap káros sugaraival szemben és nincsenek hiányosságai, a többi védő krémtől eltérően.
Bővebb leírás erről a menüben TERMÉKEK A mindennapokhoz a NAPOZÁS BIZTONSÁGÁÉRT cím alatt található.